Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6042 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

אני ואבא שלי מחפשים אוטו סופר מיני!

האוטו הנוכחי שלנו הוא דייהו רייסר 94 שאנחנו מתים עליו בגלל התנהגות הכביש שלו אבל לצערנו הוא כבר ישן ולא בטיחותי.

התחלנו לעשות נסיעות מבחן.

עשינו על פיאסטה החדשה והיא ממש נוראית בהתנהגות שלה על הכביש,חשבנו שאולי בגלל שאנחנו לא רגילים אבל אז עשינו נסיעה על מאזדה 2 ומאזדה 2 מתנהגת שונה לגמרי..אני מרגישה הרבה יותר את הכביש ויותר בטוחה בעצמי כי אני מחוברת לכביש.

אבל יש פאק אחד... בזמן הנסיעה היא לא הפסיקה לקפץ! וזאת הייתה נסיעה קצרה,והכביש לא היה משובש,נסעתי במהירות 80-100. האם למישהו יש את האוטו הזה וגם אצלו הוא קופץ? והאם אפשר לתקן את זה איכשהו שהיא לא תקפוץ?

חוץ מזה יש גם את סקודה פאביה ועוד מעט פולו החדשה. קראתי הרבה כתבות וכולם כותבים שהאוטו לא אמין לא יוצא מהמוסך שזה נשמע לי סיוט וגם החלקים יקרים מאוד... אז אני לא יודעת אם בכלל שווה להתקרב למכוניות האלה אם שווה לבדוק אותם?

לגבי סוויפט אנחנו לא רוצים כי התא מטען שלה פיצי. וגם של מאזדה 2 קטן לנו קצת אבל אנחנו לא רוצים אוטו משפחתי כי קשה לי לנהוג בו,לעשות חניות וכו' (ואני נוהגת הכי הרבה במשפחה). אם היא לא הייתה קופצת ככה אז היינו כנראה קונים אותה,ממש חבל...

לגבי יונדאי I20,הייתי רוצה לנסות אותה אבל אמא שלי לא מוכנה לשמוע לגבי החברה הזאת \: וגם הביקורות אומרות שהיא מאוד ממוצעת ואין בה שום דבר טוב.

תודה (:

• תוכן חדש...