Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6036 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה אם במאזדה יש לכל בורג טווח אפשרי של מומנט, למשל 30-40.

באלפא סוד שהיתה לי היה טווח, בגולף שיש לי עכשיו יש לכל בורג מומנט אחד ויחיד.

פורסם
בכל רכב קיים בספרות הטכנית, לומר לך שכולם מתייחסים ועובדים לפי הספר זה יהיה שקר.

יש הרבה שמחזקים גם ברגי ראש מנוע לפי רגש , ולא לפי מומנט הידוק עם ידית מומנט. בורג נקיוז שמן זה בקטנה8)

HONDA CIVIC LS

פורסם
יש הרבה שמחזקים גם ברגי ראש מנוע לפי רגש , ולא לפי מומנט הידוק עם ידית מומנט. בורג נקיוז שמן זה בקטנה8)

מעניין איך המוממחים קובעים את הממונט,

אולי גם הם מהדקים לפי הרגש ובודקים את המומנט וכותבים לנו, לך תדע :lol:

פורסם

המומחים קובעים את מומנט הידוק הבורג ע"פ חישובים של חוזק חומרים של הבורג והחלק המוברג.

יש דרגות מתיחה לברגים מקדם בטיחות שנלקח בחשבון חישובים של דרגות ההידוק הנדרשות לחלק.

עניתי לך בכללי אני מקווה שאתה יכול לתאר לעצמך כמה קשה עובדים המהנדסים לחשב על רכיב ורכיב ברכב.

פורסם

לא קשה ולא כלום , הEXEL מחשב הכל עבורם , בטח יש להם כל מיני משוואות לכל סוג חומר , והם פשוט מציבים את המימדים של הבורג ,ולפי זה מוציאים את הנתונים .

יכול להיות שהיה קשה לאלה שהמציאו את זה בהתחלה , עכשיו זה כבר לא.

HONDA CIVIC LS

• תוכן חדש...