Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ לרכב קטן - בסביבות ה15K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6027 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אשמח לקבל ייעוץ לקניית רכב קטן בסביבות ה- 15 אלף (אולי קצת יותר)

עיינתי הרבה בפורום ובתשובות השונות לרכבים בטווחי ה-15 עד 20 אלף, אבל ככל שאני מעיינת יותר הבלבול רב עוד יותר :(

אז ככה -

רכב קטן (חנייה בת"א)

עדיפות לאוטומטי (פקקים בת"א)

צריכת דלק נמוכה ותחזוקה נמוכה.

הרכב מיועד לנסיעות יומיומיות ת"א - רעננה, ובתוך העיר.

לפחות פעמיים עד ארבע פעמים בחודש ת"א - חיפה.

הנטייה כרגע ללכת על הסיריון 99 (אולי אפילו ידנית - פחות ידיים וללא חברת השכרה בעבר),

ההתלבטות - האם מנוע 1000 יסחוב לחיפה ? לא הצלחתי למצוא בעיות נפוצות (גיר אוטומטי, מנוע וכדומה) האם יש דגשים לאלו?

אופל קורסה נשללה לחלוטין בעקבות כמה תשובות בפורומים,

קליאו הבנתי שבעייתי באוטומט,

פולו כנראה שלא אמצא בשנתון סביר (96-99) ומצב טוב במחיר הזה,

סאקסו? הדעות מאוד לא חד משמעיות...

אולי שרייד 97-98 ? בעלי טוען שהאוטו מכוער :(

בכללי - הנטייה ללכת על יפנית (להורים היסטורייה מוצלחת עם שתי טויוטות).

מצטערת על החפירה, פשוט יש הרבה שאלות ייעוץ לטווח מחירים הזה, אבל לא הצלחתי להגיע להחלטה חד משמעית מעיון בשרשורים..

המלצות אחרות וחידודים לקיים יתקבלו בברכה!!

המון תודה :)

פורסם

מצטער שרק על השאלה של ה 1000 סמ"ק אני עונה.

לדודה שלי יש פיאט פונט עם 160000 ק"מ 1100 סמ"ק

נוסעת מקצה לקצה [ מהצפון עד לדרום ] בלי שום בעיה,

נוסעת כ 5 ,6 + פעמים בשנה

כך שלא תהיה בעיה עם ה 1000 סמ"ק אך תלוי מה מצב הרכב.

בהצלחה בחיפושים

פורסם

אני לא יכול להמליץ בלב שלם על הסיריון 1000 סמ"ק. המנוע הזה קטן, חלש וסובל מבלאי גבוה יחסית.

רכב קטן, אמין, חסכוני בדלק בתקציב כזה? אולי טיוטה סטארלט, חדישה ככל שאפשר.

נכון, היא ממש לא מככבת בכבישים מהירים והמושב האחורי שלה הוא בגדר המלצה בלבד ועדיין נראה לי שהיא עונה לדרישות שלך על הצד הטוב ביותר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הסתכלתי עכשיו על נתוני פונטו ספייס 1242 סמ"ק, יש לה 60 כ"ס

לסיריון יש 989 סמ"ק עם 58 כ"ס

מה זה אומר?

מה היחס הטוב יותר?

פורסם

סטארלט יקרה :(

גם אילו שנכנסות בתקציב הק"מ שלהן מעל ה200K

יש סיבה שבלוח יש רק שנת 93 ואז קופץ ל 96 ?

פורסם

ערב טוב.

לי הייתה את האטוס מודל 01 prime, (הצורה ה"חדשה"), אוטומט.

אז ככה: הרכב אמין ברמות שקשה להסביר ובכל זאת ניתן לסכם ב0 תקלות במשך שנתיים עם מעל ל100000 ק"מ.

טיפולים ממש זולים ואני עוד טיפלתי במרכזי בחולון מוטורס והחלפתי גם טיימינג כך שזה לא היה רק טיפול קטן.

הרכב עם 55 כ"ס כך שבעליות קשה לו לסחוב.הוא יסחוב, אך במחיר טורים גבוהים מאוד, מהירות איטית וצריכת דלק גדולה (וזה אם מדובר בעליות לירושלים כי סתם עלייה בעיר היא סוחבת מצויין.)

ובנוגע לדלק: הרכב חסכוני אך לא מהמובילים בעניין הוא עושה בסביבות 1-12/13משולב כאשר רוב הנסיעות היו בעיר.

זמינות החלקים שלו מצויינת ולא ידוע לי על בעייה בעניין הזה, ישנם חלקים משותפים לגטס ואפילו לאקסנט.

בעיר עד 50-60 קמ"ש הרכב מגיב טוב ויוצא מהרמזור בצורה טובה אפילו לעקיפות קטנות לא הייתה בעייה בהילוך נמוך.

הבונוס הוא שהרכב הזה חונה בכלמקום ומשתחל בכל מקום, ממש האופנוע של הרכבים, ואם יש לך בעיות חנייה, הוא מתאים בול. לי היה אותו בתקופת הלימודים ובכל הרווחים הקטנים ליד האונ' שאף רכב לא נכנס, אני נכנסתי.

לסיכום יש לי (ולאישתי ולחברתה שקנתה מאיתנו את הרכב) סנטימנטים רבים לרכב הזה ששירת אותנו נאמנה במשך כמעט שנתיים ללא שום תקלה (טוב נשרף פיוז).

אם את כל זה את מחפשת אז בהחלט זה הרכב, אם את מחפשת נוחות מירבית, תאוצה ודומה אז שני כיוון, אם את מחפשת אמינות, רכב מx ל y, השתחלות בחניות ובכבישים עירוניים וחיסכון, הרכב הזה הוא בהחלט אופצייה מובילה.

כמו כן מחיר הביטוח הוא בדיחה, אני ביטחתי חובה + מקיף ב1800 בלי קומבינות מיוחדות.

בחרתי לצצט לך תגובה שכתבתי לפני כחודש לאדם אחר (מקווה שתיקנתי את כל ה"זכר" ל"נקבה").

אני נסעתי איתו כפעם בשבוע, מהמרכז לדרום סה"כ כ200 ק"מ לנסיעה שכזו, ועוד לפחות פעמיים בשבוע לרעננה והרצליה (מר"ג). הוא פשוט לא איכזב, ולעיתים נסעו יחד איתי עוד 2-3 אנשים. אז נכון שאין להשוות אותו לרכב 1600 סנטנדרטי אך הוא בהחלט מרווח ואמין יותר מהסיריון (שהעלת כאופצייה) וקשה לי לומר עליו מילים רעות כאשר אני יודע שעדיין כיום שהוא ננהג בידי חברה שלי שקנתה אותו ממני, הוא ממשיך להפגין אמינות מופלאה ולהוציא ממנה חיוך כאשר היא חונה על 2.5 אבני שפה.

מעניין אותי מה בעלך יאמר בעניין היופי, כי בכך הוא לא כל כך מצטיין.

מקווה שעזרתי ובהצלחה,

לוטן.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

• תוכן חדש...