Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5052 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ששוטר עוצר אותך על עבירת תנועה מה כדאי לעשות?לבקש סליחה או להכחיש???

האם לבקש סליחה להגיד שלא עשית את זה בכוונה שאתה לא יודע מה קרה לך??

או שאתה ממהר??

להראות לשוטר שהוא המלך בשבילך להתחנף אליו וכמובן לא לעשות לו פוזות.

או ש

להכחיש בכל תוקף שהדבר לא היה ולא נברא?

תנו עצות מה לעשות!

ואך להגיב שהשוטר נותן לך סתם דוח שבאמת לא עשית

פורסם

הכל תלוי באותו הרגע.

בכל אופן תיהיה עצמך, תיהיה חביב ולא להתחכם!

ואם באמת ביצעת את העבירה תקבל את זה כמו גבר.

פורסם

תתנהג כמו שאתה רגיל.. ובלי פוזות ..... לא בריא...

תתנהג כמו גבר ואם אתה אשם קבל את זה. 8)

המשך יום נעים!

פורסם

"תעשה טובה, אני חייל קרבי, יוצא פעם ב21"

השוטר- נו אז גם ככה לא תצטרך רשיון לחודש הקרוב

החייל " :shock: "

הפרטים שמורים במערכת 8)

"Everybody loves house music, its a spirtual thing, a body thing, a soul thing"

• 8 שנים מאוחר יותר...
פורסם

כשלמדתי נהיגה המורה נהיגה שלי החדיר לי טוב טוב לראש שהעבודה של שוטר התנועה שלו היא לקחת לי את הרישיון

וככה אני מתייחס לזה אני לא מתחכם ,לא מתחנן, אלא מדבר בגובה העיניים לשוטר

תמיד תכחיש תנסה לענות בשאלה על כל שאלה לדוגמא:על כמה נסעת? על כמה נסעתי?

רוב שוטרי התנועה צריכים למלא מכסה מסוימת של דוחות אז אתה לא בדיוק מעניין אותם

ולעולם לא לחתום על קבלת הדוח.

על השם משתמש הזה יש כ4 אנשים שונים ו4 מכוניות שונות.

פורסם
תמיד תכחיש תנסה לענות בשאלה על כל שאלה לדוגמא:על כמה נסעת? על כמה נסעתי?

רוב שוטרי התנועה צריכים למלא מכסה מסוימת של דוחות אז אתה לא בדיוק מעניין אותם

ולעולם לא לחתום על קבלת הדוח.

הנה לך רשימה של דברים לא לעשות.

להכחיש? מה יצא לך מזה? אתה חושב שאם תכחיש, השוטר- שראה אותך מבצע את העבירה- יסתכל עלייך ויגיד "ת'יודע מה? וואלה יש מצב.. סע בזהירות ושיהיה לך יום טוב"

אני אתן לך רמז, הוא לא.

לשוטרי תנועה אין שום מכסה של דוחו"ת, מיתוס אורבני שמקורו בנהגים ממורמרים. עשית עבירה? תפסו אותך? קבל דו"ח וסתום את הפה.

לא לחתום שקיבלת את הדו"ח? למה?! אני רוצה שתתן לי הבסר אחד טוב ללמה לא לחתום על הדו"ח.

לחתום על הדו"ח, דרך אגב, אומר שהיית שם, נו שיט, הפרטים שלך רשומים בדו"ח בצירוף המשפט "זוהה ע"י ר.נ (רשיון נהיגה)". זה לא אומר שאתה מודה בעבירה, שאתה מסכים לעונש, כלום, רק שהיית שם.

עכשיו אני באמת אשמח אם תגיד לי למה זה טוב (חוץ מלעצבן את השוטר, הדו"ח כבר נכתב וניתן ואין "דרך חזרה").

בקיצור נמרץ, כל מה שכתוב פה זה אסופה של שטויות בחומץ שהתוצאה היחידה שתהיה לה היא הקטנת הסיכויים שיוותרו לך על הדו"ח.

מצד שני, אולי את ההודעה הזאת כתב שוטר שמנסה להכשיל אותך, כדי שהוא יוכל למלא את מכסת הדו"חות היומית (או חודשים, איך זה עובד בדיוק?) שלו.

ולסיכום: :screwy:

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

אני בעד להגיד את האמת, אם היו לך ביצים לנסוע במהירות גבוהה אז בטוח יש לך ביצים לקבל דו"ח. לא קיבלתי הרבה דוחות בחיי, אבל לפני כ 10 שנים כשבטפשותי נסעתי עם מכשיר סלולרי ביד עצר אותי שוטר, כשהוא שאלה אותי מה יש לי להגיד, אמרתי לו: "צודק, מצטער" וקיבלתי דו"ח. אם אני לא טועה, הוא אפילו רשם לי דו"ח מופחת בגלל שלא בלבלתי לו את המוח.

פורסם
אני בעד להגיד את האמת, אם היו לך ביצים לנסוע במהירות גבוהה אז בטוח יש לך ביצים לקבל דו"ח. לא קיבלתי הרבה דוחות בחיי, אבל לפני כ 10 שנים כשבטפשותי נסעתי עם מכשיר סלולרי ביד עצר אותי שוטר, כשהוא שאלה אותי מה יש לי להגיד, אמרתי לו: "צודק, מצטער" וקיבלתי דו"ח. אם אני לא טועה, הוא אפילו רשם לי דו"ח מופחת בגלל שלא בלבלתי לו את המוח.

גם אני קיבלתי דוח מופחת כאשר דיברתי בנחמדות על השוטר ואמרתי שבאמת לא הייתי בסדר.

89' Citroen Ax Sport 1.6 8v Twin Weber - נמכר.

פורסם

גם אני בעד להיות נחמד אבל אם סייג אחד.

אם לא עברת עבירה אל תודה!! זה לא אומר שצריך להיות מעצבן או נודניק, אבל תדאג שירשמו את הסייגים שלך לגבי הדו"ח.

פורסם

הדבר הכי חשוב לעשות שעוצר אותך שוטר זה להיות עירני לתנאי השטח. אני יצאתי כך כבר משני דוחות שהשוטר כביכול "וותר" לי.

ובפעמיים נוספות זוכיתי בבית משפט.

גם על השוטרים חלות חובות שהם לא ממהרים לבצע וברוב המקרים זו עילה מספקת לביטול דוח.

קודם כל לניידת אסור להתחבא בין השיחים. שוטר לא אמור להפחיד אותך. וכשהוא בתפקיד, האורות שלו צריכים להיות דלוקים.

רוב השוטרים עוצרים על אי תנועה או על שטח הפרדה לבן. ואם זה לא מספיק, הם גם גורמים לך לעשות עבירת תנועה אם הם מסמנים לך לעצור על איזור ומה או לחסום מסלול.

פעם עצר אותי שוטר קצת אחרי עתלית כשהוא עומד על אזור הפרדה לבן ומסמן לי לעצור לפניו על אותו אזור.

בלי להתבלבל יצאתי החוצה, צילמתי את הניידת שלו על האזור הלבן, באורות משטרה כבויים ואז צילמתי היכן עצרתי את הרכב שלי בהוראתו.

הוא שאל אותי מה אני עושה ומניתי את שלושת העבירות שהוא ביצע בכדי לנזוף בי על עבירה אחת כביכול.

בהתחלה הוא ניסה לומר לי שאין לי זכות לצלם אותו ללא הסכמתו. אז אמרתי לו שצילמתי את הרכב שלו ולא אותו ושיש לי את אותה הזכות לצלם אותו כפי שלו יש לצלם אותו. ושיש לי את מס' הרכב שלו ואם הוא לא רוצה שאצלם את הרכב אספר על כך לשופט בבית המשפט, מתוך הנחה שהוא רוצה לתת לי דוח, נתראה בבית המשפט ונראה אם 3 עבירות שוות לאחת. זה הסתיים ב... "אין לי כח לשטויות שלך, סע..."

שוטרי תנועה הם לא אלים. הם עושים טעויות ולנו יש זכויות. אנחנו לא רק עבריינים בפוטנציה.

פורסם

יש לך זכות לצלם אותו, להקליט אותו, הוא עובד ציבור. אתה רק צריך להודיע לו שאתה מצלם, אין לו שום זכות לסרב לכך.

אבל ממש לא ההפך, הוא יכול לבקש ממך לצלם אותך בווידאו או תמונות, אבל זכותך לסרב וחובתו להישמע לזה.

אינסטגרם עם הריתוכים שלי :-D

http://instagram.com/newworldofdisorder

• תוכן חדש...