Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6014 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. לאחר 8 שנים וכ 250 K קמ הגיר האוטומטי שלי מתחיל להראות סימנים שהגיע לשיבה טובה ואין לו כוונות להמשיך בעבודה המאומצת שאני דורש ממנו כבר כשלוש שנים. מאחר וגם כך, תכננתי להסב מתישהו את הרכב לידני, העיתוי כעת די מחייב זאת. אז לסיכום, אני צריך המלצה על בעל מקצוע, שירתם לטובת ההסבה. עדיפות לכזה שיכול גם לדאוג להשגת כל החלקים הנדרשים, כדוגמת : קלץ, גלגל תנופה, גיר ידני, דוושות, כבלים, ידית הילוכים צמת חשמל וכל הדברים האחרים (אם יש עוד)שנדרשים לשם כך.

אני מתכוון לקדם את ההסבה במהירות(מבחינתי לפחות), כך שמרגע שיהיו את כל הרכיבים ובעל מקצוע מתאים, למחרת ניתן להתחיל לעבוד מבחינתי.במידה ותוך כשבועיים-שלושה לא אמצא מענה מתאים, אאלץ לצערי לשפץ את הגיר שלי ולחכות עוד 250 K עד הפעם הבאה

תודה מראש וחג שמח :-) ניר

פורסם

בוקר טוב

קח בחשבון שמדובר בסיפור מסובך / בלתי אפשרי, בהתחשב בכמה רכבים כאלה יש בארץ.

הסכוי שתמצא גיר ידני שמתאים למנוע Z22SE , התאמת המנוע להאוזינג של גיר ידני.

ברכב הזה יש מערכות בקרת יציבות, שמבוססות על מחשב מנוע , מחשב גיר ,ויחידת בקרה ABS

ברגע שתוציא את אחד מהמחשבים מהמשחק, תצטרך להכנס לשינויים בתוכנה, ואולי גם ביחידות בקרה.

גיר ודוושות, שאולי יתאימו אסטרה DTH מ2003 ומעלה בעיקר צבאיות לשעבר.

שא ברכה

אמר אחד מחכמי הפורום: המשותף לזול, זוגלובק, וזבל

הוא: הנקניקיה

MARIN MOUNT VISION 5.8

"אם לא תיתן לזה למות זה לא יתן לך לחיות"

פורסם

היי. לדגם שלי מתאים גיר ידני F23. הגיר נפוץ בחו"ל ואני מאמין שניתן להביא אותו משם. את שאר הרכיבים אני מקווה שאפשר לרתום מאסטרות טורבו דיזל צבאיות. לגבי המחשב, יתכן שאתה צודק...אך גם לפני ששמתי פילטר פתוח, נאמר לי כי זה עלול לפגום בחיישן ולגרום להדלקת נורית מנוע, אך כאמור, כבר כמעט שלוש שנים, והכל תקין.

אסף עם הבורה, עמד במשימה ברכב שלו, אני מאמין שהאתגר באסטרה צריך להיות דומה.

פורסם

בהתחשב בהוצאה הצפוייה ובקילומטרז' הגבוה ממילא של הרכב הייתי שוקל להחליף רכב. גולף GTI מהשנים הללו(02-03) תהיה הרבה יותר מהנה לנהיגה (מה גם שהיא חזקה בהרבה..) ואמינה יחסית.

...CASKA for life

פורסם

שלום. אני לא ממש מעריץ מושבע של הגולף GTI מהשנים האלו.השלדה וההיגוי פחות טובים משלי, חוץ מזה , מחירון הבסיס שלהן בשנתון שלי גבוה בכעשרים K . ובכל אופן, אני אוהב את הרכב ולא מעוניין להחליפו. אם אחליף בעתיד(הרחוק) כנראה זה יהיה לאיביזה קופרה, אך זה לא נושא הדיון. גם הגיר האוטומט אצלי מספק ביצועים מצויינים, ומי שמכיר אותי יודע זאת.

אני פשוט מעדיף רגיל. אם הנושא מורכב מדי או בלתי אפשרי, פשוט אשפץ את הגיר שלי ואמשיך ליהנות מהרכב.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

טוב...לצערי נואשתי מההסבה. התייעצתי עם מומחה בארץ והבנתי שיתכן שמדובר בהרפתקאה גדולה מדי.

מה גם שזמינות החלקים בארץ אפסית. אם מישהו מכיר מכון שיפוץ גירים מקצועי ביותר ואמין, אשמח לקבל המלצה.

תודה

• חברי המעגל הראשון
פורסם

http://www.gearomatic.co.il/HTMLs/Home.aspx

תיקנתי שם את הגיר במגאן 98' שהייתה לי והייתי מרוצה מאד.

המכון הוא מטעם UMI והם מתמחים באופל. בלי שום קשר לדעתי אסטרה יותר עדיפה מגולף או מגרמניה אחרת של VAG באותה קבוצה אז אל תחליף אותה :)

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

תודה על ההמלצה והחיזוק של אופציית סופר-גיר.

אני מטבעי תמיד משקיע בטוב ביותר,שני המקומות יקבלו שיחת טלפון בבוקר.

• תוכן חדש...