Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6028 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם זה אפשרי לשים 2 רדיו דיסקים ביחד? יש לי אוטו שברולט אופטרה ls עכשיו יש לי מספיק מקום ל 2 רדיו דיסקים

השאלה האם זה אפשרי?? (ראו תמונה-לא נראלי שאפשר לפספס אותה!) יש לי כרגע אלפיין 9855 (בחלק העליון כמו בתמונה) עכשיו האם זה אפשרי לשים אותו למטה(איפה שיש שם תא כזה) ולהוסיף מעליו אלפיין עם מסך נשלף?

22829-2.jpg

מערכת בבניה!!! HU: אלפיין 9855.

מגבר: AUDISON LRX 4.1K. מונו: AUDISON LRX 400.1 קומפוננט:CS 265 Rainbow P Vanadium Cross בהרצה! אחוריים: רמקול קואקסיאלי סאב: עדיין לא התקבלה החלטה! חיווט/rca: גם של מי אם לא AUDISON!

פורסם

כן אבל הדאבד דין שאני קונה הוא לא חדש.. והוא לא איכותי כמו ה 9855..

מגבר: AUDISON LRX 4.1K. מונו: AUDISON LRX 400.1 קומפוננט:CS 265 Rainbow P Vanadium Cross בהרצה! אחוריים: רמקול קואקסיאלי סאב: עדיין לא התקבלה החלטה! חיווט/rca: גם של מי אם לא AUDISON!

פורסם

אז תמכור ותקנה אחד דין עם מסך נשלך. לי יש פיוניר 5050DVD והוא קרוב מאוד באיכותו לפיוניר 880 שהיה לי

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

כן אתה יכול...רק בעת ההתקנה תשתדל לשים את המסך למעלה כדי שאחר כך לא תהיה לך בעיה בשליפה שלו.

רדיו דיסק: Clarion DXZ786USB

מגברים:DLS RA-40 מונו-SunDown 1000D

קומפוננט: DLS UP6i

סאב: Ascedant Audio Arsenal 12

פורסם

טוב נראלי שאני ארד מזה.. לא משנה תודה בכל מקרה לאנשים הטובים שעוזרים פה.. אפשר לנעול.. :lol:

פורסם

זה קצת בעיה. פשוט אמא שלי לא מבינה בזה כלום! עד שהיא התחילה להבין את האלפיין 9855 לקח שנה!

חשבתי שהיא תשתמש בו.. ושאני ירצה לראות קליפים כאלה יפים (בעיקר לפוזה) באוטו יהיה לי את הרדיו הנשלף שזה של האלפיין ה 300 אם אני לא טועה..

פורסם

כמה כזה דבר צריך לעלות בערך? ושאתה אומר די וי די אתה מתכוון כאילו דאבל דין כזה?

• תוכן חדש...