Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6038 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו כאן יודע אם יהיו למכוניות משפחתיות כמו מאזדה3 ,יונדאי i30,קיה פורטה,סובארו b3

שיפורים ושינויי מחירים ב2010. לגבי הפורטה זה מענין כי הדגם יצא לא מזמן אז לא ניראה לי הגיוני שיהיה שינוי כלשהו באוטו עצמו?

אודה לכם אם תאמרו את דעתכם בנושא

נ.ב :היבואנים מוכרים את דגמי 2009 מהתצוגה במחיר מוזל?

how it's like to drive :twisted:

פורסם

לגבי המאזדה 3 לא חושב שישתנה משהו כי הדגם החדש שוחרר לא מזמן. לגבי הI30 גם לא חושב, כי לא מזמן הרכב עבר מתיחת פנים עם שינוי מינורי בפנסים ובפגושים(הבנתי גם שנוסף מחשב דרך?) ובקשר לB3 אי אפשר לדעת. בקשר למחירים זה תברר מול היבואנים. למרות שאם לא מפריע לך לקנות רכב חדש ותהיה יד 2 אז תוכל למצוא מציאות ממש טובות.

פורסם

i30 לא עבר לאחרונה שום מתיחת פנים, הרכב שיימכר ב2010 זהה לחלוטין לרכבים שנמכרו ב2007-2009.

מי שעברה בחו"ל מתיחת פנים היא תאומתה הקיה סיד, לא ברור כרגע מתי תגיע לארץ הגירסה המתוחה.

פורסם
i30 לא עבר לאחרונה שום מתיחת פנים, הרכב שיימכר ב2010 זהה לחלוטין לרכבים שנמכרו ב2007-2009.

מי שעברה בחו"ל מתיחת פנים היא תאומתה הקיה סיד, לא ברור כרגע מתי תגיע לארץ הגירסה המתוחה.

היונדאי כן עברה איזשהו שידרוגון כשישראל החלה לקבל מכוניות מצ'כיה ולא מקוריאה (או להיפך, האמת שלא ממש הבנתי).

אפשר להבחין בפנסים הקדמיים שהשתנו (משקופים לרקע שחור) ובטאסות החדשות והנאות יותר (5 צלעות במקום 10 או משהו כזה..). בקשר למחשב הדרך, ידוע לי שבדגם הראשון ברמת גימור אינספייר אין ובדגמים המפוארים קיים אבל אין לי מושג אם בדגם המעודכן נוסף מחשב גם לאינספייר.

ובקשר לסיד, הדגם המתוח כבר נמכר בארץ מזה זמן מה ויצא לי לראות כבר מספר רכבים כאלה, רובן מוניות מדגמי ה-SW.

• תוכן חדש...