Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6030 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

בד"כ מד החום אצלי נמצא מעט מתחת לאמצע.

היום במהלך נסיעה מהירה פלוס מינוס 100 קמ"ש, מד החום החל לעלות עד ל-80-85 אחוז מהמקסימום (אך לא יותר) ושעזבתי את הגז ולפעמים אפילו שלא עזבתי חזר חזרה למצבו המקורי.

הוחלפו באופן יזום מים לרדיאטור לפני כחודש וחצי למים אדומים (אם זכור לי טוב אנטי-פריז 2000)

מה לעשות?

פורסם

אני חושב שיש בריחת קומפרסיה במערכת קירור - כלומר סדק ברדיאטור, צינור יבש סדוק או אפילו משאבת מים נוזלת. האם יוצא לך להוסיף מים? כמו כן מומלץ לבדוק את טיב וצבעו של השמן... שחס וחלילה לא עוברים המים לתוך שמן (ראש מנוע). :idea:

אין שלמות, לך על בחירת (ליבך) כיסך! עכשיו CitroenC4_Picasso&Peugeot308

Fiat Brava / Volvo850 / CitroenC5 mk1 & mk2_HDI & mk3 / Skoda OctaviaTD / Peugeot407 & 207

פורסם
אני חושב שיש בריחת קומפרסיה במערכת קירור - כלומר סדק ברדיאטור, צינור יבש סדוק או אפילו משאבת מים נוזלת. האם יוצא לך להוסיף מים? כמו כן מומלץ לבדוק את טיב וצבעו של השמן... שחס וחלילה לא עוברים המים לתוך שמן (ראש מנוע). :idea:

הוחלף מנוע לפני כשלושה חודשים כולל משאבת מים

הוספתי לפני כשבוע ליטר וחצי במיכל עודפים

מה זה אומר?

פורסם

לפי מה שהבנתי לא דובר על בדיקת קומפרסיה רגילה שאת זה אני יודע.

הכוונה שלי הייתה כיצד מבצעים את בדיקת הדליפה מהמנוע למערכת הקירור ("זאת ההפוכה")?

פורסם

שלום.

גש למכון רדיאטורים שיבדוק את המערכת בלחץ,

הבדיקה נעשית כך:מחברים לפקק הרדיאטור פקק מיוחד עם חיבור צינורית,שמתחבר למשאבה ידנית(כמו משאבת צמיגים של אופניים)ומתחילים לנפח,לאחר העמסת לחץ יתחיל נזילות עם יש.

וככה תידע מה צריך להחליף.

מקווה שעזרתי נירן.

פורסם
הוחלף מנוע לפני כשלושה חודשים כולל משאבת מים

קיבלת אחריות?

לפני שתרוץ לשפץ את ראש המנוע, תיגש למוסך שביצע החלפה...

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...