Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בבחירת אייפון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5941 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה מתכוון אחרי שאתה מריץ BLACKRAIN. וכן, הכל נשאר על המכשיר, שום דבר לא נמחק אל תדאג.

ולא, אתה לא יכול לעשות כלום עם המכשיר אחרי הדלקה מחדש. הוא יראה לך תמונה כזאת:

iphone_recovery_mode-266x400.jpg

אתה יכול להשתמש בו בתור מחזיק ניירות עד שתחבר אותו למחשב..

Stay Dirty

• תגובות 81
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אז אם בתחילת השבוע נכבה לי הפלאפון אכלתי אותה כול השבוע:cry:.

אני מבין שאין שום סיבה לשלם 500 שקל יותר על מכשיר UNLOCK כי שני הסוגים בעלי באג.

אסף,כמה פעמים קורה לך בערך שנכבה לך המכשיר?קורה שהמכשיר נתקע ואז אין בררה אלא רק לכבות ולהדליק מחדש?

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

בדיוק :( או שתנסה להתגנב ללשכה של המג"ד , ותתקין לו אייטונס על המחשב..

לי אישית לא קרה שהמכשיר נתקע והייתי חייב לעשות לו ריסט, למרות שבכל זאת זה בעצם מחשב נייד קטן, ויכולות להיות לו תקלות.

בקיצור , הבעיה שלך די בעייתית.. אני לא יודע מה הייתי עושה במצבך..

מצד אחד אין מכשיר יותר טוב מהאייפון, ושום דבר לא משתווה אליו, ואין טעם לקנות מכשיר אחר שהוא לא אייפון,

ומצד שני יש את הצבא שלא אכפת לו שיש לך את הבאג של הכיבוי..

Stay Dirty

פורסם

לי יש אייפון 3gs עם הבוטרום הישן, לא צריך לפרוץ כל פעם שאני מתחיל מחדש.

לחברה שלי יש את ה-3gs עם הבוטרום החדש והיא צריכה לפרוץ כל פעם לאחר איתחול.

בשיגרה היא לא מאתחלת אותו בכלל. יש לה אותו כבר שבועיים. לא נתקע ולא נעליים.

לא יכול להבטיח את זה ב-100% אחוזים אבל קשה לי להאמין שתצטרך אתחול באמצע השבוע.

בנוגע לכיבוי המכשיר לפני כניסה לישיבות צבאיות - בעיה שאין לי עליה פתרון. GeoHot הנער שפרץ את המכשיר שקל לייצר מכשיר קטן שמתחבר לאייפון ופורץ אותו ככה שאין צורך במחשב עם תוכנת blackra1n אבל זה היה רק סקר והוא לא הוציא את המוצר עדיין לפועל. כיוון שיוצאות גירסאות חדשות כל הזמן לא נראה לי שגם זה יצא לפועל.

בכל מקרה אני ממליץ בחום ++ לקנות אייפון. אני מת על שלי. לא הייתי מחליף אותו בשום טלפון אחר כרגע.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

דרך אגב, האם מישהו נתקל במחסור של אייפון בלבן באורנג'?

אני בדיוק התכוונתי לקנות אחד (דרך תוכנית עסקית) ואין לא ב 16G ולא ב 32G. אומת גם מול עם אורנג'.

האם זה רק באורנג', או שחסר גם בשאר שחברות?

Geschmacksmusterschutz

Golf MK3 TDI 😊 // Jetta mk5 TDI 🤮 // E91 Touring 318D 🤩

פאפואס בלאט...

• תוכן חדש...