Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בבחירת אייפון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5941 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ליביו, אני חייב להתווכח איתך רק משום שאני בטוח שאני צודק: בעבר היה ברשותי אייפון 3G למשך חודש וחצי.

בימים הראשונים השתמשתי המון ב-WAZE עד שגיליתי שאני מחוייב בסכומים אסטרונומיים בגים גלישה באינטרנט הסלולארי של סלקום וזאת מבלי שידעתי בכלל!

מיד ביקשתי לחסום את האפשרות להתחבר בכלל לאינטרנט הסלולארי ומאז לא יכולתי לנווט יותר ללא התחברות ל-WIFI.

מסנה: הניווט התבצע דרך חיבור לרשת סלולארית/WIFI ולא דרך מקלט מובנה (שלא קיים בכלל ב-3G).

נ.ב. הנה בשבילך לינק שבו מצויין שב-2G אין שום GPS מכל סוג שהוא:

http://www.gsmarena.com/apple_iphone-1827.php

תוכנת WAZE מקבלת עידכוני תנועה מהאינטרנט, צריך לשנות הגדרות אם אין לך חשבון דור 3 שכולל אינטרנט.

על אייפון 2G היא לא עובדת בכלל.

המפות של גוגל באייפון התחילו לעבוד מעולה בעברית לפני שבועיים בערך.

אתה כותב מאיפה לאיפה אתה נוסע ומקבל את ההסברים איך להגיע,לא צריך GPS

אייל

• תגובות 81
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עופר - כאמור - WAZE - משתמשת באינטרנט לעידכונים - והם אכן דרעקים בקטע הזה וטחנו לאנשים המון DATA.

YET - היא עובדת בלי אינטרנט כמו שנאמר. פעם הם היו יותר נורמאלים והכל היה יורד מראש בבית (כולל עידכוני תנועה) ובדרך לא היית צריך כלום.

וכמו שאמרתי - יש עוד כמה תוכנות שעובדות יופי... ל3G יש GPS, זו עובדה וחבל להתווכח עליה.

לגבי ה2G - לא אמרתי שיש לו GPS - אמרתי שהוא יודע לעשות טריאנגולציה לפי רשתות WIFI ומגדלים סלולארים.

בשביל זה לא צריך שום מודול GPS.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

ידידי, אתה זה שטועה ומטעה!

ל3G אין מקלט GPS, לא היה וגם לא יהיה! זהו אחד החידושים במכשיר 3GS.

אמרת וטעית.

לכן ענו לך:

1. דרור

ב 3GS יש תוספת של מצפן, GPS יש כבר ב 3G (וגם ב 3GS)

לצעוק לא יהפוך אותך לצודק...

ה WAZE אוהב נתונים כדי לבדוק ולדווח עומסים אתה מוזמן לראות איך הוא עובד גם ללא כרטיס סים בכלל.

(ישנה גם גרסה שבה ה WAZE מוריד את המפות מהרשת לפי הצורך בנוקיה 5800, אבל באיפון כל המפה על המכשיר וניתנת לניווט ללא שום צורך בתעבורת נתונים אם דיווחי עומסים לא מעניינים אותך)

ראיתי גם אצל חבר תוכנת IGO, היא עובדת אך ורק עם GPS וללא הורדה או העלאה של נתונים, עובדת על איפון כמו גדולה.

אני מצטער שלא הבנת איך ה WAZE עובד ועכשיו אתה שבוי בקונספציה שאין ל 3G מקלט GPS אמיתי, אבל יש לו.

הלינק שהבאת הוא של 2G, אף אחד לא אמר שיש לו GPS וגם אתה מתייחס ל 3G בכל הטרד, הקישור הנכון:

http://www.gsmarena.com/apple_iphone_3g-2424.php

2. ליביו

עופר - לא מתאים לך - יש מקלט GPS מצוין מותקן ב3G (וב3GS יש בכלל מקלט מדהים - אתה לא תאמין באיזה מהירות הוא קולט)

אם אתה רוצה בהזדמנות אני אראה לך IGO מנווט בו יופי (או הGPS של איתורן) ללא שום צורך בWIFI - אפילו כפי שנאמר ללא SIM.

נכון שבויקי זה לא כתוב ברור - עדיין - ה2G יודע לעבוד עם AGPS בלבד , ה3G ומעלה באים עם מקלט, כשהוא לא קולט במקלט הוא מנסה לעבוד עם AGPS.

כתבה סבירה:

http://www.everyipod.com/iphone-faq/iphone-gps-definition-assisted-gps-how-gps-works-real-time-navigation.html

מיכאל - הN95 זה אוסף פיצ'רים שעל הנייר יותר טוב.

ותיקון קליל - עשרות תוכנות? אולי כדאי שתתעדכן - יותר לכיוון עשרות אלפי....

3. עידן

תקנה אייפון.

לא תצטער לרגע!

ואם אתה ממש מבולבל אז לאייפון יש GPS אמיתי! ולא AGPS כמו שמישהו אמר פה.

לדעתי תחסוך עוד כמה שקלים ותקנה אייפון 3G אמיתי. יש הבדל גדול בין ה2G ל3G בכל מיני דברים.

אני לדוגמה מוכר את שלי שהוא אייפון 3G 16GB ב1800 שקל לא שבוא לא מקולקל ולא נעליים. אז אל תתייאש ותחפש משהו טוב ואני בטוח שתמצא.

בהצלחה!

ואתה עוד טענת...

ליביו, אני חייב להתווכח איתך רק משום שאני בטוח שאני צודק: בעבר היה ברשותי אייפון 3G למשך חודש וחצי.

בימים הראשונים השתמשתי המון ב-WAZE עד שגיליתי שאני מחוייב בסכומים אסטרונומיים בגים גלישה באינטרנט הסלולארי של סלקום וזאת מבלי שידעתי בכלל!

מיד ביקשתי לחסום את האפשרות להתחבר בכלל לאינטרנט הסלולארי ומאז לא יכולתי לנווט יותר ללא התחברות ל-WIFI.

מסנה: הניווט התבצע דרך חיבור לרשת סלולארית/WIFI ולא דרך מקלט מובנה (שלא קיים בכלל ב-3G).

נ.ב. הנה בשבילך לינק שבו מצויין שב-2G אין שום GPS מכל סוג שהוא:

http://www.gsmarena.com/apple_iphone-1827.php

המשך יום טוב

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

פורסם

כדי לשבת לך על הנקודה.

אתה (כמו הרבה אנשים) אוהב לצאת בהצהרות ע"ס ניסיון של שניה וחצי וחוסר ידע

במקום להחכים אתה מתווכח..

ואני לא יודע מי מכר לך מכשיר ולא יודע את הפיצ'רים שלו.

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

פורסם

איזה ויכוח מציק.

http://www.gsmarena.com/iphone_3g-review-272.php

3.5" 16M-color TFT display with a resolution of 480 x 320 pixels

Quad-band GSM support

Tri-band UMTS support with HSDPA

Built-in GPS receiver

Wi-Fi

8 to 16GB of onboard storage

Accelerometer, proximity sensor and ambient light sensor

2 megapixel camera

Silky smooth user interface with multi-touch user support

Unsurpassed web surfing experience

Push email with MS Exchange support

AppStore access for direct application download and installation

Redone rear

TV-out port

יש ג'י פי אס ב-3g. יותר מזה, AGPS זה Assisted GPS

Assisted GPS (A-GPS) is used to speed up start-up times of GPS-based positioning systems. GPS may have problems getting a lock when the signal is weak and in such a case A-GPS would assist in getting a lock.

This, however, is achieved by the use of an Assistance Server, so a data connection is required and charges may apply for the data transfer.

יענו מסייע למקלט להתחבר ל-GPS באזורי קליטה חלשים. קאאאפיש ?

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

ד"א - אני עכשיו קורא את הכתבה של ILOUNGE - המבחן ביצועים שהם היתלוננו עליו על החיי בטרייה - אלוהים ישמור

ניווט

GPS

גלישה בWIFI

וגלישה בDATA

ושיחות

טוב שלא נתנו לו גם לפצח אטום.

בשימוש יומיומי די כבד (כולל WIFI, אבל בלי שימוש בחבילת גלישה) - הפלאפון מחזיק יומיים וחצי שלוש.

כמו הקודם.

Then dying is forgetting

פורסם

אכן העמיסו על המכשיר שם ,

קח בחשבון שאיש נורמלי בחו"ל ישתמש בפיצ'רים האלה מידי יום , פשוט כי הוא יכול והתשתית שם תומכת בדברים האלה בצורה קצת יותר נפוצה ממה שקורה פה.

למרות שהסוללה במכשירי נוקיה אמורה להיות חזקה וטובה , יש לי חבר עם N97 שצריך לטעון את המכשיר דיי הרבה כדי להשתמש בו כראוי , אני כבר לא יודע מי אשם -

היצרנים עם בחירת סוללות שלא מתאימות למכשירים שלהם ?

הצרכנים שאוהבים להשתמש במה שהמכשיר שהם קנו מספק (כאילו, דא) ?

או הטכנולוגיה שלא יכולה לספק סוללה טובה ומתקדמת יותר למכשירים זוללים שכאלה (יש תאי דלק ותאי אנרגיה וכאלה אבל לא לפלאפונים למיטב ידיעתי) ?

כך או כך זו בעיה .

:?

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

בכזה רצף הכל במשך יום אחד ביחד כמו במבחן?

סורי , לא הגיוני.

בשימוש סביר של שעה שעתיים וידאו , שעה שעתיים משחק , כמה שעות של מוסיקה , ואיזה שעה דיבור , עוד שעה WIFI ונגיד בלי GPS (ואפשר אפילו לחסוך משמעותית אם מכבים את הדור השלישי כמו שנכתב שם) - אפילו שזה שימוש מאוד אינטנסיבי ועל גבול הלא הגיוני לבן אדם שעושה משהו כמו עבודה לדוגמא- יחזיק את מבחן היום.

תמיד אפשר לעשות דברים מגוכחים - אבל גם מכשירים אחרים לא היו מחזיקים יפה (תבדוק כמה 40 דקות של ניווט באמת אוכל בכל סלולארי, לכן בניווט תמיד מחברים חשמל, או תבדוק בHTCים החזקים עם כרטיסי המסך של POWERVR כמה זמן הם מחזיקים עם משחקים תלת מימדיים אינטנסיבים / ניגון MP4 באיכות DVD)

מבחינתי - כל עוד - הוא מחזיק יומיים - הוא עובר בצורה מצויינת (ככה שיום שימוש + יום שני אם שכחתי להטעין בלילה)

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם
מה ההבדל בין האייפוד לאייפון?

ממה שאני יודע האייפוד זה בכלל נגן לעומת האייפון שזה טלפון עם מחשב

אייפוד דור 3 החדש = אייפון רק בלי אפשרויות הטלפון, אין הבדל ברמת החומרה בין האייפוד לאייפון - בדיוק אותו מכשיר ואותה חומרה ופיצ'רים.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

לאיפוד טאץ אין GPS אין מקמ"ש סלולרי ואין מצלמה

הוא כן נגן מדיה טוב, אפשר להתקין עליו אפליקציות, לשחק איתו, לגלוש באינטרנט בעזרת WI FI ועוד.

אאל"ט הדור החדש לא פריץ כרגע (ז"א צריך לקנות כל אפליקציה שהיא לא בחינם מ ITUNES)

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

אם משתמשים במכשיר כטלפון בלבד הסוללות אכן מחזיקות יומיים שלושה.

באופן כללי להסוללה יכולה להחזיק כ3-4 שעות זמן מסך.

למי שיש מכשיר כזה יכול לשים לב שבזמן דיבור כשמצמידים את המכשיר לאוזן המסך כבה ובכך חוסך סוללה.

ל 3GS יש מספר שיפורים העיקריים הם :

אוזניות BT סטריופוניות,מצפן,מעבד מהיר יותר,הקלטת וידאו ופקודות קוליות

ל 3G יש GPS רגיל אבל נעזר ברשת (במידה והיא קיימת) לנעילת מיקום מהירה יותר.

לGPS יש מספר שימושים בנוסף לתוכנות הניווט למיניהם.

תוכנה שמציגה מד מהירות ובלחיצת כפתור הופכת את התצוגה להקרנה נכונה על חלון המכונית.

תוכנה לטיולים שמקליטה מסלול ומציגה אותו אח"כ ב GOOGLE EARTH כולל תמונות שצולמו לאורכו.

יש המון תוכנות לרוכבי אופניים שמקליטות מסלול ומציגות סטיסטיקות שונות.

תוכנות דינמומטר למדידת ביצועי רכב תאוצה מהירות כוח סוס 0-100 תאוצות ביניים ועוד

לא לקנות 2G זהו מכשיר מיושן וישן בן שנתיים שלוש לפחות.

• תוכן חדש...