Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בבחירת אייפון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5936 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לקנות אייפון,משומש מיד 2,לא סגור על דגם,2G או 3G ולכן שואל אתכם,מביני העניין,מה ההבדל ביניהם,האם ההבדל ביניהם שווה את הכסף?איך הקליטה של המכשיר?

אין לי שום צורך בשיחת ווידאו במכשיר,השימושים העיקריים יהיו משחקים,אינטרנט ומוזיקה.

ממעקב ביד 2 ראיתי ש-2G נסחר בסביבות האלף שקל וקצת וה-3G במחיר 1500 בערך(מתייחס לדגם ה-8GB).

מה לבדוק במעמד הקנייה?מה המחיר הסביר לכול אחד מהם?

התקציב שלי למכשיר נמוך ככול האפשר(חייל,גג 1500 שקל),ולכן אין לי שאיפה ל-3GS עם 32GB,אלא דגם שיהיה באמצע ויספק את צרכי.

תודה מראש לכולם.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

• תגובות 81
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רק 3G, שיחות וידאו לא יהיה לך גם לא ב 3GS.

ב 3G יש GPS, מצאתי את זה מאוד מאוד שימושי, בנוסף שופרה איכות השיחה בדור זה משמעותית (אם כי יש כאלה שיגידו שלא מספיק)

ב 1500 חפש מכשיר 3G אמריקאי בנפח 8G, יש מצב שתמצא.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם
השימושים העיקריים יהיו משחקים,אינטרנט ומוזיקה.

אני מניח שיש לך כרגע טלפון סלולרי שאתה יכול להמשיך להשתמש בו לשיחות טלפון.

על פי הדרישות שלך, חשבת על הרעיון של לרכוש ipod touch ?

פורסם

כרגע אני עם C702,מכשיר מעולה אך יש רצון להתקדם.

אני מעדיף כמה שפחות מכשירים ולכן לא בעד IPOD.

אין לי ממש צורך ב-GPS,איך אני מבדיל בין דגם אמריקאי לכול דגם אחר?

מצאתי בחור שמוכר אייפון 3G עם מסך שבור ב-1000 שקל,ומסך חדש באיביי עולה כ-100 שקל,האים כדאי להתעסק עם זה?

יש גם בחור שמוכר מכשיר זהה אך נעול ב-1300 שקל,אומר שקנה אותו ממישהו ביד 2 כי חשב שיצליח לפרוץ,אבל הוא לא הצליח ולכן מוכר באותו מחיר שקנה והפריצה על אחריות הקונה.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

לא ממליץ לך ישר לנסות לקפוץ צוקהרה ובורג (מכשיר שבור / לא פריץ)

קנה מכשיר תקין ופרוץ (או סיםפרי, אבל התקציב לא מאפשר אני חושב) לאיפון הראשון שלך.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

אני בדיוק מוכר את ה-2g שלי לאור השתדרגות ל-3gs. אני רוצה עליו 1300 שקל והוא פרוץ כולל את כל התוכנות שתרצה חינם-חינם (אני אפילו מוכן להתקין לך דברים אם תרצה לפני שתקח אותו). כולל מגן מסך מראה ונרתיק סיליקון שחור.

אם אתה רוצה אני מוכן להתגמש איתך במחיר, אני חיפאי.

נ.ב: המכשיר שמור במצב מצויין, אני מבטיח לך בלב שלם שתהיה מבסוט ממנו.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

עברתי על רוב המודעות ביד 2 והמחיר של 3G מתחיל מ-1700,מכשירים עם תקלות נמכרים ב-1500(כפתור למעלה לא עובד,הפלסטיק של המסך למעלה סדוק וכו).

האים לוותר ולרכוש 2G או לחסוך עוד קצת ל-3G?

פורסם

ההצעה של קאררה נשמעת לי הוגנת

אני אישית חושב שה 3G מציע הרבה יותר אבל אם התקציב מוגבל שווה לשקול את ההצעה הזו לחיוב :)

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

ב 3G יש GPS, מצאתי את זה מאוד מאוד שימושיquote]

הרשה לי לתקן אותך: אין במכשרי GPS אלא AGPS!

ההבדל מהותי מאוד: הראשון עובד בעזרת מקלט מובנה באוד השני עובד אך ורק דרך גלישה ברשת הסלולארית!

פורסם

סתם שאלה, מדוע להוציא כל כך הרבה כסף על מכשיר כל כך לא עדכני, מדוע לא לרכוש את אחד ממכשירי נוקיה המתקדמים כמו N95 8 ג'יגה ודומיו שעולה ביכולתיו בכל פרמטר על האייפון.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

ב 3G יש GPS, מצאתי את זה מאוד מאוד שימושיquote]

הרשה לי לתקן אותך: אין במכשרי GPS אלא AGPS!

ההבדל מהותי מאוד: הראשון עובד בעזרת מקלט מובנה באוד השני עובד אך ורק דרך גלישה ברשת הסלולארית!

אתה טועה ומטעה

מכשיר 3G ללא סים יעבוד עם וויז

בדוק, ואני מוכן להעלות סרטון ליוטיוב כדי להוכיח לך את זה.

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

פורסם

בתקציב של 1500 ש''ח אתה יכול לרכוש N95 8G מכשיר מעולה שעולה על האייפון בכל פרמטר.

האייפון הוא עבודה בעיניים,

מצלמה 3 מגה לא איכותית לעומת מצלמת 5 מגה ב N95

יכולת ניגון קבצים שלא נופלת מהאייפון, יודע לנגן MP3 רמקולים סטאריופוניים טובים (יחסית) ורמקול עוצמתי

תמיכה מלאה בדור 3.5 כולל מצלמה קידמית, מה שלא קיים באייפון כך שלא ניתן לערוך שיחת וידאו.

לזכות האייפון עומדת יכולת מסך המגע, עיצוב יפה, ועשרות תוכנות משנה.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

• תוכן חדש...