Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקר - עד כמה אתה פדאנט חולני .

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6033 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ואם, נניח, בעוד תקופה יהיה לך רכב ...הםם....בוא נאמר - קצת יותר מודרני, ומישהו מהחבים יביא לך במתנה סט כלים מאוטו דיפו ב 50 ש"ח, ויש שם מגנט טלסקופי ופנס בטריות, אתה עדיין נשאר ב 2 ?

כן, אלא אם חודרת בי מוטיבציה מיוחדת ואז אני מתקדם ל-3 (אולי אפילו 2.3-2.5 ככה).

משכנתא זה קל

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אופצייה מס' 6: מצליח להוציא את הבוקסה ולמרות זאת מוכר את הרכב, משום שאי אפשר לשאת את המחשבה שחיללו לך את הכנף... :D

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
חמסה, חמסה, חמסה !

הבוקסה תמצא ולא חשוב איך, הידיעה שהחלק מטייל ברכב (לא משנה היכן) תשגע אותי.

+1

3. מביא מגנט טלסקופי, ומנסה לדוג איתו את הבוקסה במשך 15 דקות.

פורסם

4 הכי קולע אליי.

HU: Pioneer DEH-80PRS Woofers: SEAS Lotus Reference Tweeters: SEAS Lotus PerformanceSUB: Hifonics12" Wiring:KnuKonceptz,Omega-Audio,Sound quest AMPS:Lightning Audio,Phonix Gold

פורסם

3, לא הולך אז 4, לא הולך אז מרים את הרכב לאויר ומנער חזק.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

הידיעה שבוקסה מחוללת את הכנף לא תיתן לי לישון בלילה, ולא לעבוד במשך היום.

למרות שאינני מכונאי מטוסים, לא בעבר ולא בהווה, הרכב ואני נהיה בנוהל "מושבת"

* מי אמר "לא שפוי"?

פורסם

בימים כתיקונם אני 4. ביום שאני חוטף על זה את הקריזה, אני אחליף כנף אם אני אצטרך, או אייצר אחת חדשה משאריות הכנף המקורית והבוקסה.

אבל!!!

קרה לי פעמיים שנעלמה לי סכין. בטבע. כשזה קורה, אני לא 5, אני יותר כמו 7.

פעם אחת התייאשתי (5 שעות), פעם אחת נמצאה (רק 3 שעות).

אגב, האבדה שלא נמצאה הייתה אולר שוויצרי.

אם תהיו טובים אולי אספר לכם בהזדמנות איך אפשר לאבד אולר כזה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...