Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6046 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר בגולף 3

בדגם שלי בחלון האחורי אין את הספויילר הקטן המקורי שמגיע מהחברה,

בדגמים שיש הבנתי שיש 2 חורים בשימשה האחורית שדרכם מתתחבר הספויילר,אצלי אין את החורים האלה בשימשה כמובן,

ואני מעוניין לשים את הספויילר הזה אצלי וחשבתי להביא כזה מפירוק ולהדביק עם דבק חזק כלשהוא,אני צריך המלצות לדבק חזק ושלא יפגע בשימשה או משהו כזה..

תודה

פורסם

אם אכן במקור הוא מחובר דרך הזכוכית, אם אתה לא רוצה שהוא ירסק למישהו את השמשה בכביש מהיר לדעתי כדאי שתרד מזה.

פורסם

איזה היסחפות נו באמת...מספיק אם הפרנויות האלו..

בגלל זה אני מבקש המלצה לדבק חזק מאוד.משהו מיוחד.

אם אתה חושב ככה אז שלא תדע כמה רכבים יש בכביש שמודבק להם ספויילר ותתפלא אפילו כאלה שמגיעים ככה מהחברה.

• ספונסר פורום
פורסם

לאור הצהרתך הנ"ל הייתי שמח אם תציין דגם רכב אחד שהו הספויילר מגיע מודבק מהיצרן.

שנית,אביב צודק,שום דבק לא יחזיק את הספויילר במקום,גם לא דבק על סופר דופר חזק כמו שאתה מחפש,הכוח שהאוויר יפעיל על הספויילר במהירויות תלת ספרתיות יהיה עצום.

ובכלל יש נטיה כזו לדבקים שלא מיועדים לזכוכית לפוצץ את השמשה כאשר הרכב עומד בשמש,איזה מושג כזה שנקרא מקדם התפשטות טרמית,אבל בטח זה לא מעניין אותך,אלו רק פרנויות,אז כמו שאביב כתב,תדביק,שיבושם לך

פורסם
תביא דלת עם ספוילר מפירוק, מה הבעיה?

צודק מה הבעיה מלכתכילה תביא מפירוק איך אתה חושב בכלל על קומבינה אם דבק זה מסוכן בידיוק כמו שאביב רשם לך .

אני מאמין ואתם

פורסם

שלום רב.

אם אתה עוד בעניין,אז לדעתי הדבק שהכי מתאים הוא "סיקה שחורה".

זה הדבק שאיתו מדביקים את שמשות הרכב זה נראה כמו סיליקון אבל זה לא,למעשה זה דבק רציני מאוד שכחתי את שמו אבל ברר אצל זגגי הרכב.

אם לא תמצא תוכל להשתמש בסיקה סיל IG16 המיועד לזכוכיות מבנים,גם חזק ביותר.

פורסם

אני הדבקתי את הספויילר באוטו שלי בעזרת סיליקון שחור שמיועד להדבקת שמשות, חזק כמו ברזל, שפורפרת עלתה לי איזה 17 שקל נראה לי, תלך לכל חנות שזר תבקש סיליקון שחור חזק ויתנו לך, הספויילר לא יצא בחיים.

HU : Pioneer Premier P510UB ;Amplifier Kenwood 240W RMS; Soundstream Ls692 6x9 Speakers + Comp' Image Dynamics CTX65(100RMS) ; Sub-woofer Pioneer 800Watt

פורסם

בוקר טוב.

אבקש רק מפותח השרשור רק בקשה אחת.

מה הדגם רכב שלך וצבע?

למה אתם שואלים?!: כדי שאוכל להתרחק ממנו בכביש כדי שלט יעוף לי לפנים איזה ספויילר.

בברכה טל

צרפתיה היא כמו אישה, אתה מוציא כרטיס אשראי רק בשבילה:brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall:

פורסם

תנסה אולי עם מלט,ניראה לי זה הכי חזק.

איזה היסחפות נו באמת...מספיק אם הפרנויות האלו..

.

הנסחף פה זה אתה.

ניראה לך דבק יכול להחזיק ספוילר?!

בכל מקרה לי זה לא נשמע הגיוני. לפני שתצא לנסיעה לבדיקת הספוילר המודבק תעשה ביטוח צד ג'.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6046 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...