Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8122 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה בקורסה שלי יש בעיה. בבלימה ננעל לי גלגל האחורי שמאלי, הימני לא גם כן בנגיע אחרי נסיעה תוף שמאלי חם יותר מימני, אני חושב שיש בעיה בקליפר השאלה אם יש ארקת תיקון לקליפרים אחוריים ו כמה היא יכולה לעלות. גם כן שאלה איך מחליפים נוזל בלמים לא במוסך אצמאי. תודה לכל העונים

פורסם

בקורסה דור ראשון ( עד שנת 93 ) אין! בלמי דיסק מאחורה ולכן אין גם קאליפרים.

תלך למוסך ... באמת ... זה בלמים וזה החיים שלך בשורה התחתונה ... זה לא שתתקע באמצע הדרך אם זה לא יעזור...

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

צודק תאות שלי לא קליפרים אלא משבת בלם. בקשר ללכת למוסך. מסקים זה בלמים ו זה מערכת בטיחות אבל אם משהו יכול להחליף משאבת בלם אז תאמין לי שגם אני יכול לעשות את זה

פורסם

יכול כל אחד יכול ... בדוגרי זה לא עבודה כל כך קשה

אבל

א: זה לא חוקי ... כן אחי לא חוקי ...

ב: אתה משחק עם חיים ... תשאיר בורג לא סגור או תשאיר אוויר במערכת כי לא עשית ניקוז כמו שצריך ( או לצורך הנקודה לא ידעת שצריך בכלל לנקז ) וחס וחלילה לא אתה אלה משהוא אחר ינהג לך באוטו ואתה תיקח את האחריות כשהוא יפגע? או הולך רגל?

היית אומר מנוע ... מילא ... ניחא ... אבל זה?

בלמים?

פה אתה מחפש לחסוך?

אתה מחפש לחסוך תעשה טיפולים לבד , תתדלק בשירות עצמי ותחסוך 15 אגורות לליטר ... אבל עשה לכולם טובה ... לפחות על בטיחות על תחסוך ...

וד"א יש מספיק ספרים שמסבירים איך עושים את זה אפילו לקורסה ... ולי אישית יש את ההיינס לקורסה דור שני שכולל את אותה מערכת בלמים ... אבל לפרסם את זה פה מבחינתי זה חוסר אחריות.

תראה את זה בתור בקשה ולא נזיפה או התנשאות או משהו כזה

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
צודק תאות שלי לא קליפרים אלא משבת בלם. בקשר ללכת למוסך. מסקים זה בלמים ו זה מערכת בטיחות אבל אם משהו יכול להחליף משאבת בלם אז תאמין לי שגם אני יכול לעשות את זה

אז ככה:

מניין לך שמדובר במשאבת בלם, ולא בתקלה אחרת במערכת הבלימה בציר האחורי :roll: ?

נכון שמישהוא אחר יכול להחליף משאבת בלם (וביננו - זה לא כל-כך מסובך :wink: ...) אבל לאותו מישהו יש איזשהיא הכשרה וניסיון , דבר שלפי שאלותיך לך אין....

על אותו משקל - יש מישהו שיכול לעשות ניתוח לב - אז מה גם אני יכול?

ומה אם ניקוז אויר במערכת לאחר החלפת המשאבה (בהנחה שאכן המשאבה תקולה)?

אתה יודע ומכיר את התהליך :?:

בקיצור - לטובתך ,ולטובת המשתמשים בדרך- גש למוסך.

שמוליק.

bmw e21 320i (318i) 1982

1971 bmw 1800

BMW 3.0 CSI 1973

פורסם

אז ככה אני יודע את התאליך ניקוז אויר, וגם את כל השאר. אבל אני רואה שכולם ממליצים ללכת למוסך אז תנו המלצה למוסך טוב (ו גם לא יקר :lol: ) ב אזור חולון. תודה

נ.ב האם אפשר לקבל המלצה גם למכון קרבורטורים באותו אזור.

פורסם

*קודם הבהרה - ההצעה למטה נכונה לג'יפים צבאיים. אני לא יודע אם קיימת מערכת זהה ברכבים פרטיים. אם כן קיימת, זהו הפתרון שלי:

לדעתי הרפידות שלך בבלם השמאלי לא מכוונות ויש לעשות "ריגולאז'" - כוונון הרפידות למצב מתאים ע"י מעין גלגל שיניים.

רצוי וכדאי לעשות במוסך (לפחות בפעם הראשונה) מכיוון שאינך יודע כמה חופש יש לתת לגלגל.

פורסם
*קודם הבהרה - ההצעה למטה נכונה לג'יפים צבאיים. אני לא יודע אם קיימת מערכת זהה ברכבים פרטיים. אם כן קיימת, זהו הפתרון שלי:

לדעתי הרפידות שלך בבלם השמאלי לא מכוונות ויש לעשות "ריגולאז'" - כוונון הרפידות למצב מתאים ע"י מעין גלגל שיניים.

רצוי וכדאי לעשות במוסך (לפחות בפעם הראשונה) מכיוון שאינך יודע כמה חופש יש לתת לגלגל.

שלום.

אם שמת לב לכל מה שהחברה המליצו ואמרו לבעל האופל!!!!

תאמין לי החברה רוצים לעזור והם צודקים ב100% בזה שאמרו לבחור

לפנות למוסך.

אני משוכנע שהרצון שלך טוב, אבל אני משוכנע שאתה גם לא יודע

על מה שאתה מדבר וכותב דברים שעלולים לגרום במקרה הטוב רק

נזק . זה לא גיפ זה אופל וזה שונה לגמרי.

מה שאני אומר לך זה כמנהל מוסך ובוחן צבאי לשעבר.

תאמין לי שאני יודע בדיוק מה יש לו ואני לא מעוניין שיתעסק עם הבלמים

לבד, כי הוא לא כל כך מבין ועם בטיחות לא מהמרים

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

שלום.

אם שמת לב לכל מה שהחברה המליצו ואמרו לבעל האופל!!!!

תאמין לי החברה רוצים לעזור והם צודקים ב100% בזה שאמרו לבחור

לפנות למוסך.

אני משוכנע שהרצון שלך טוב, אבל אני משוכנע שאתה גם לא יודע

על מה שאתה מדבר וכותב דברים שעלולים לגרום במקרה הטוב רק

נזק . זה לא גיפ זה אופל וזה שונה לגמרי.

מה שאני אומר לך זה כמנהל מוסך ובוחן צבאי לשעבר.

תאמין לי שאני יודע בדיוק מה יש לו ואני לא מעוניין שיתעסק עם הבלמים

לבד, כי הוא לא כל כך מבין ועם בטיחות לא מהמרים

שלום רפי

אכן, אני מלא ברצון טוב.

מה שאני אמרתי לבעל האופל, בשורה התחתונה זה, שיפנה למוסך. לזה הוספתי הסבר לסיבה אפשרית של התקלה כאשר הסתייגתי בתחילת ההודעה שלי שאיני יודע אם התקלה אפשרית במכוניות פרטיות, אך קיימת בג'יפים צבאיים.

אני לא מבין מה עשיתי רע בעיניך כאשר הסברתי את מהות התקלה (שוב, בהנחה והדבר זהה לג'יפים). זה שהבחור ידע את סיבת התקלה לא יגרום נזק.

כל המוסך יודע מה הוא עושה, לא יהיה שום נזק לאופל, בטח לא בגלל מה שאני אמרתי.

כמו כן, אני בטוח שאתה יודע את התקלה המדוייקת ואני לא מתווכח עם נסיונך, אך אני לא מבין איך השורה הזו קשורה לדיון היות ורשמת אותה בהודעה היחידה שלך כאן עד כה ואני לא רואה שום סיבה להוספה שלה פרט להעלאת יוקרתך..

פורסם

טוב. האמת אני קבר פתרתי את הבעיה, הרפידות מצד שמאל היו פתוחות יותר מהימין, סגרתי אותם. מה שרציתי להגיד שלפני שהתחלתי לעשות משהו היתי בפורום אופל רוסי ותאמינו לי יש שם הסברים שאפילו תיפש יכול לעשות זאת לבד. אבל בכל זאת רציתי המלצה על מוסך.

נ.ב. בני האם מוסך שלך מתקן בלמים? אם כן אשמך לעשות את זה אצלך.

פורסם
טוב. האמת אני קבר פתרתי את הבעיה, הרפידות מצד שמאל היו פתוחות יותר מהימין, סגרתי אותם. מה שרציתי להגיד שלפני שהתחלתי לעשות משהו היתי בפורום אופל רוסי ותאמינו לי יש שם הסברים שאפילו תיפש יכול לעשות זאת לבד. אבל בכל זאת רציתי המלצה על מוסך.

תוכל בבקשה לתת לינק לאתר? :roll:

פורסם

שלום.

כן, המוסך מתקן ברקסים (תפנה אלי בפרטי).

אגב באופל כוון הבלמים הוא אוטומטי ואם צד אחד היה משוחרר

אז משהוא לא תקין בבלמים

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

• תוכן חדש...