Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6060 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כמה שבועות נתפסתי לקראת עצירה עם הטלפון הנייד ליד ראשי.

אני יודע שהעיקר הוא שהרכב היה בתנועה...

אבל גם לא דיברתי, וגם היה אולי 5 מטרים לפני עצירה, וגם יש לי מעט מאוד עברות קודמות, והן מלפני שנים רבות, ואני נהג זהיר, ואני סטודנט.

רציתי לשאול אתכם אם כדאי לדעתכם לבקש להישפט, אולי אוכל לבקש המרה לעונש על תנאי (מתוך שאני בטוח שלא אעשה שטות כזאת שוב - בלי קשר לזה שכבר התקנתי דיבורית מאז) או הקלה כלשהי - או שמא יש לי מה להפסיד (האם יכולים להגדיל את הקנס או להמירו במאסר חלילה?)

תודה!

פורסם

היית צריך לחשוב על זה לפני ביצוע העברה, עכשיו מאוחר מידי, שלם את הקנס ולהבא אל תדבר בטלפון בנהיגה, אתה מסכן את כל משתמשי הדרך.

כרוכב אופנוע אני פוגש עשרות כמוך כל יום שהם כמו פצצה מתקתקת לרוכבי האופנועים.

כדי שלא תחשוב שאני מתנשא, שבוע שעבר שילמתי 750 ש''ח על עבירת מהירות.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם
היית צריך לחשוב על זה לפני ביצוע העברה, עכשיו מאוחר מידי, שלם את הקנס ולהבא אל תדבר בטלפון בנהיגה, אתה מסכן את כל משתמשי הדרך.

כרוכב אופנוע אני פוגש עשרות כמוך כל יום שהם כמו פצצה מתקתקת לרוכבי האופנועים.

כדי שלא תחשוב שאני מתנשא, שבוע שעבר שילמתי 750 ש''ח על עבירת מהירות.

למה כל כותב שבא להייעץ עם חברי הפורום, חייב לקבל את הפתיח של "נו-נו-נו, אתה נהג מסוכן - תשלם"

אני מעדיף נהגים כמוהו שמודעים לעובדה שנהיגה תוך כדי דיבור מסכנת את הציבור ועוצרים בצד ע"מ לסיים את השיחה ולהמשיך בנסיעה, מאשר נהגים ששמים פס ומסכנים את כל הנהגים הסובבים אותם.

חוץ מזה, קצת מצחיק לשלב בהודעה הטפה על נסיעה מסוכנת, ומצד שני להתוודות שנעצרת על עבירת מהירות לפני מספר ימים לא?

פורסם

לא מצחיק בכלל!!

דיבור בטלפון (גם עם דיבורית, אבל נשים את זה בצד) מסוכן לעין ערוך מנהיגה/רכיבה במהירות מופרזת, כל עוד הממהר עושה זאת בריכוז ובאופן שקול.

דיבור בטלפון פירושו חד משמעית חוסר ריכוז, שהוא גורם מס' 1 לתאונות דרכים.

(הכותב מדבר בטלפון תוך כדי נהיגה, עם דיבורית, ומאוד מודע לכך שזה ממש רע. משתדל לצמצם).

לשואל - אני הייתי משלם ומדפדף הלאה, קשה לי להאמין שתוכל לשכנע שופט, או ששווה להתעסק עם זה (כמה היום הקנס אגב? 1000 ש"ח?).

אולי תוכל לקבל אזהרה, שווה לכתוב פניה למשטרה/תובע משטרתי, אני חושב שכאן אין מה להפסיד (אבל לא בטוח 100%, זה מה שאני הייתי עושה בכל אופן. למשפט בטוח לא הייתי מגיע).

העיקר שלמדת לקח, אני מקווה. זו באמת מהעבירות הרעות ביותר בעיני.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

צודק לחלוטין. דיבור בטלפון בזמן נהיגה מסוכן מאין כמוהו, בין שהדיבור באופן האסור לפי חוק ובין שמותר. אי אפשר להגזים בחשיבות ההטפה להמנעות בשימוש בסלולר בזמן נהיגה, גם במחיר הסיכון שהיא תראה למישהו צדקנית.

פורסם
למה כל כותב שבא להייעץ עם חברי הפורום, חייב לקבל את הפתיח של "נו-נו-נו, אתה נהג מסוכן - תשלם"

אני מעדיף נהגים כמוהו שמודעים לעובדה שנהיגה תוך כדי דיבור מסכנת את הציבור ועוצרים בצד ע"מ לסיים את השיחה ולהמשיך בנסיעה, מאשר נהגים ששמים פס ומסכנים את כל הנהגים הסובבים אותם.

חוץ מזה, קצת מצחיק לשלב בהודעה הטפה על נסיעה מסוכנת, ומצד שני להתוודות שנעצרת על עבירת מהירות לפני מספר ימים לא?

הוא הודה שהוא נהג ודיבר בטלפון, לכן מגיע לו עונש , מחקרים מראים שדיבור בסלולרי = לנהיגה בשיכרות .

ובנוגע לעבירת מהירות, בארץ מהירות היא מילת קוד למיסוי עקיף של המדינה, לא צריך להתרגש מזה יותר מדי..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

ניתן לבקש להשפט, ולהציג לשופט/ת את הטיעונים שהצגת לנו.

העדר הרשאות קודמות.

וותק נהיגה.

סטודנט.

לנסות ולבקש הקלה בקנס.

להכנס לכלא אתה לא תכנס.

*לעיתים אני באמת לא מבינה את הנהג שמדבר בזמן נהיגה בנייד, הקנס הוא 1000 ש"ח ו-4 נקודות.

בכסף של הקנס ניתן לרכוש דיבורית ועוד ישאר לו עודף.

ובעידן של היום יש גם שיחה מזוהה, כך שניתן לחייג חזרה למי שהתקשר.

:roll:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

בטח.

אתה צודק.

אתה יודע מה? גם אני עבריין כבד. יש לי נורות של פילפס דיאמונד ויז'ן בפנסים.

לכן אסור לי לדבר בכלל.

פורסם

לכלא לא תגיע.

אתה יכול, אם יש לך 5 שנים רשיון + שנתיים נקיות ללא עבירות, לשלוח בקשה להמרה באזהרה.

לא יועיל - לא יזיק. עלות: כמה שקלים על דואר רשום.

אם תבקש להישפט (אפשר גם אם דחו לך את הבקשה להמרה), המשמעות היא אבדן יום עבודה ביום המשפט.

סביר מאוד להניח שתוכל לקבל את העונש המקורי (1000 שקל), התביעה אפילו תציע לך את זה לפני המשפט (בעצם מדובר בישיבת הקראה, לא הוכחות)

היתרון של זה הוא שתאריך התשלום נדחה עד המשפט, וזה יקח כמה חודשים. (תבקש ביום ה-86-87 ככה, מותר הרי עד 90 יום. בדואר רשום כמובן)

בנוסף ייתכן שתוכל לבקש פריסה של הקנס לתשלומים.

אם אתה ממש לחוץ על הכסף תוכל לבקש (ואולי לקבל) המרה של חלק ניכר מהקנס לשלילה קצרה.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

רק היום ראיתי ניידת משטרה כאשר השוטר שנהג בה, דיבר בפלאפון תוך כדי נסיעה במרכז העיר. :?

ויצא לי לראות את זה לא פעם.

פורסם

הזילזול של השוטרים זה עניין לא חדש. ואין לי משהו נגדך אבל אולי הקנס הזה יגרום לך לחשוב פעמיים בפעם הבאה שתתקשר/תענה לטלפון.

פורסם
רק היום ראיתי ניידת משטרה כאשר השוטר שנהג בה, דיבר בפלאפון תוך כדי נסיעה במרכז העיר. :?

ויצא לי לראות את זה לא פעם.

למה אתה לא מעיר או מתלונן?

אני הערתי לקצינה בשרות בתי הסוהר לפני מספר חודשים על כך שדיברה בנייד.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
לפני כמה שבועות נתפסתי לקראת עצירה עם הטלפון הנייד ליד ראשי.

אני יודע שהעיקר הוא שהרכב היה בתנועה...

אבל גם לא דיברתי, וגם היה אולי 5 מטרים לפני עצירה, וגם יש לי מעט מאוד עברות קודמות, והן מלפני שנים רבות, ואני נהג זהיר, ואני סטודנט.

רציתי לשאול אתכם אם כדאי לדעתכם לבקש להישפט, אולי אוכל לבקש המרה לעונש על תנאי (מתוך שאני בטוח שלא אעשה שטות כזאת שוב - בלי קשר לזה שכבר התקנתי דיבורית מאז) או הקלה כלשהי - או שמא יש לי מה להפסיד (האם יכולים להגדיל את הקנס או להמירו במאסר חלילה?)

תודה!

תבקש להשפט. במקרה הכי גרוע, יתנו לך את הקנס המקורי.

פורסם
ו? השוטר יתן לעצמו דוח? אם זה יהיה שוטר נחמד הוא יגיד מצטער וימשיך, אם זה יהיה שוטר לא נחמד הוא לא יסתכל בכלל.

אתה יכל לתת לו דוח בכך שתתלונן אם זה מאוד מפריע לך ואתה רוצה לעשות משהו בנידון.

ל'

• תוכן חדש...