Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6061 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה ההבדל אם אני מדבר בטלפון או אם חבר שיושב לידי באוטו? הריי עם דיבורית אני שומע בבירור והוא שומע אותי בבירור בדיוק כמו שמי שאיתי באוטו, אולי בלי דיבורית אני מבין, כי אין שני ידיים על ההגה למרות שגם ככה רובנו לא נוהגים עם שתי ידיים על ההגה, אז אני מכבד את החוק ולא עושה את זה, וכנראה שזה באמת מסוכן אם המציאו לזה חוק.

הדבר היחידי שאני רואה בו פגיעה לריכוז הוא שלב החיוג והניתוק שבו אני מפנה את תשומת ליבי לפלאפון אבל עצם הדיבור... כמו שאמרתי אני לא רואה איך זה פוגע לי בריכוז יותר מלדבר עם מי שאיתי באוטו...

פורסם
הוא הודה שהוא נהג ודיבר בטלפון, לכן מגיע לו עונש , מחקרים מראים שדיבור בסלולרי = לנהיגה בשיכרות .

ובנוגע לעבירת מהירות, בארץ מהירות היא מילת קוד למיסוי עקיף של המדינה, לא צריך להתרגש מזה יותר מדי..

אפשר לקבל הפניה למחקר כזה . מעניין לקרוא על אופן ביצוע המחקר .

פורסם

תודה לכולכם :)

ואכן מגיע לי נו נו נו.

גילוי נאות: הייתי גם ללא חגורה (בדיוק יצאתי מחניה) ורשיוני פקע יומיים קודם לכן (who knew).

השוטרת ויתרה על קנס לרישיון אך קנסה על החגורה (ובצדק)...

בכל זאת אבקש להישפט...

אולי ימירו לי חלק מהעונש בעל תנאי, או בשלילה.

סעו בזהירות ותודה!

פורסם
אפשר לקבל הפניה למחקר כזה . מעניין לקרוא על אופן ביצוע המחקר .

תתחיל מכאן: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3594418,00.html

בתוך הכתבה יש קישורים נוספים, אם זה לא עזר לך, אני בטוח שגוגל יעזור לך למצוא מקורות נוספים.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

גילוי נאות: הייתי גם ללא חגורה (בדיוק יצאתי מחניה) ורשיוני פקע יומיים קודם לכן (who knew).

בכל זאת אבקש להישפט...

ציינו זאת בדוח שרשיון הנהיגה שלך לא היה בתוקף?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
תודה לכולכם :)

ואכן מגיע לי נו נו נו.

בכל זאת אבקש להישפט...

אולי ימירו לי חלק מהעונש בעל תנאי, או בשלילה.

סעו בזהירות ותודה!

דיברת בפלאפון בזמן שאתה לא חגור ועם רשיון שפקע?

אתה פשוט סכנה לעצמך ולאחרים.

פורסם
תתחיל מכאן: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3594418,00.html

בתוך הכתבה יש קישורים נוספים, אם זה לא עזר לך, אני בטוח שגוגל יעזור לך למצוא מקורות נוספים.

.

במרבית המקרים בהם תראה רכב נוסע באיטיות מופרזת במסלול השמאלי, או מזגזג בד"כ גם באיטיות בין המסלולים, או בולם בפתאומיות בשל "פספוס" פניה, תגלה שמדובר בנהג המדבר בסלולרי. המחקרים רק מאששים את מה שכל מי שעיניו בראשו יכול לראות בקלות לבד.

• תוכן חדש...