Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8133 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכשרה מקצועית בנושא סטריאו לרכב אכן התקיימה בארץ מטעם רוקפורד-פוסגייט ואודיו-קונטרול,שני מדריכים שעברו השתלמות בחו"ל הדריכו סדנה זו. 78 בעלי חנויות השתתפו בהדרכה,בנושאים אלו- חשמל,אקוסטיקה,בידוד והשתקה,תיבות וסאב-וופרים,מעבדי סאונד,התקנת מערכות שמע.

פורסם

זה די נחמד שהם עברו קורסים וכ'ו ואבל הם בטח לא יישמו את זה :? מהסיבה השפוט שרוב המתקינים בארץ לא ממש אכפת איך יצא הצליל הסופי של המערכת אל יותר הכוח שלה, וליתר דיוק זה מה שרוב החברה בארץ מחפשים באוטו שיהיה להם כוח שימשעו אותם מהכנסיה לרחוב :shock:

אז נחמד מאוד הקורס אבל זה די מבוזבז חוץ מלהעשיר

יובל

פורסם

אתה סותר את עצמך,מבוזבז אבל מעשיר,זה טוב או לא? אם זה מעשיר זה חייב להיות טוב,ובכל מיקרה לא כל מי שמסיים לימודי משפטים הוא עורך-דין טוב,מי שרצה ולמד בטח ימצה את מה שלמד מי שלא לא .

Quality, thats what it alll about !

פורסם
זה די נחמד שהם עברו קורסים וכ'ו ואבל הם בטח לא יישמו את זה :? מהסיבה השפוט שרוב המתקינים בארץ לא ממש אכפת איך יצא הצליל הסופי של המערכת אל יותר הכוח שלה, וליתר דיוק זה מה שרוב החברה בארץ מחפשים באוטו שיהיה להם כוח שימשעו אותם מהכנסיה לרחוב :shock:

אז נחמד מאוד הקורס אבל זה די מבוזבז חוץ מלהעשיר

יובל

יובל כמה אנשים אתה מכיר שמוכנים לשלם על התקנה "כמו שצריך"?כלכלי זה בטוח שלא.
פורסם

לצערי אני לא מכיר הרבה אנשים שמוכנים לשלם הרבה כסף על התקנה מקצועית, את האמת לרוב מגיעים אנשים ששואלים עם אפשר להוריד כבל פה לחבר שם וכ'ו וכ'ו ...

בוא נמצא מנקודת הנחה שלרוב אותו מתקין שילך לקורס לא ימצא את המלואו הידעכ שנרכש שם בהתקנות בארץ

יובל

פורסם
בוא נמצא מנקודת הנחה שלרוב אותו מתקין שילך לקורס לא ימצא את המלואו הידעכ שנרכש שם בהתקנות בארץ

יובל

מה??

מוזר התחרבש לי :) לא נוראף בקיצור מתקין שילך לסדנה הזאת אני בטולח שהוא ירוויח ויעשיר את הידע שלו, ולמצאות את הידע הזה בכיוונים היותר יצירתיים עם ילמדו שם אני לא מאמין שהוא יזדקק לו בארץ

יובל

פורסם

תראה, זה שאנחנו כאן מכירים רק את ההתקנות האמריקאיות המפוצצות לא אומר שבאמת רוב ההתקנות שם ככה, הן ממש לא. גם שם המון אנשים פשוט מתקינים בסירקיט סיטי או במקומות דומים ועבודות CUSTOM רציניות לא נעשות בכמות כל כך גדולה כמו שאנחנו חושבים.

הבעיה בארץ לדעתי היא לאוו דווקא ההתקנות האלו שהן מעטות בכל העולם אלא דווקא בהתקנות היום יומיות. יש הרבה אנשים שחושבים שכל הצעת מחיר, להתקנת מערכת, שעולה על 200 ש"ח היא יקרה ותמיד הרמה של ההתקנות האלו היא בהתאם למחיר (סך הכל אף אחד לא עובד בחינם) אבל כנראה שאת רוב אנשים הרמה הזו מספקת.

פורסם

אני דווקא חושב שיש אנשים שמשלמים ולא מקבלים תמורה הולמת לכספם,הן מבחינת תכנון המערכת,הן מבחינת המיקצועיות,והן מבחינת התוצאה הסופית. ברור שהשוק מושך למטה שזה לגיטימי,אבל עלידי תכנון נכון של מערכת(שבסופו של דבר יביא גם לחיסכון בהוצאה הסופית)אפשר לגרום למערכות שפויות,ולא יקרות בטירוף.

פורסם

אין ספק שיש גם המצב הזה. מצד אחד הלקוח על התקנה פשוטה לא מוכן לשלם ומצד שני הרבה חנויות כאשר בא לקוח ורוצה מערכת בכמה אלפים לא באמת מרכיבים לו מערכת עם תמורה טובה בשביל כספו. ברגע שאתה מוכן להוציא כסף צריך גם לדעת למצוא את המתקין המתאים.

פורסם
. ברגע שאתה מוכן להוציא כסף צריך גם לדעת למצוא את המתקין המתאים.

אתה מדבר מניסיון ?? :lol::lol::lol:

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

• תוכן חדש...