Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה על מצלמות דיגיטליות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8562 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשביל חבר - הוא מחפש מצלמה דיגיטלית עד 400 דולר בערך, שתהיה באיכות טובה כמה שאפשר (נניח 3 מגה פיקסל מספיק?)

עם זום טוב, הרבה אפשרויות, וכן שימוש בכרטיס זיכרון שניתן להרחיב בעלות לא גבוהה במיוחד.

עדיפות למשהו שניתן לקנות בדיוטי.

יש רעיונות?

(ראיתי קאנון פאוארשוט V2 או V3 - נראה טוב ולא יקר במיוחד, לפחות בחו"ל)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
בשביל חבר - הוא מחפש מצלמה דיגיטלית עד 400 דולר בערך, שתהיה באיכות טובה כמה שאפשר (נניח 3 מגה פיקסל מספיק?)

עם זום טוב, הרבה אפשרויות, וכן שימוש בכרטיס זיכרון שניתן להרחיב בעלות לא גבוהה במיוחד.

יש רעיונות?

רוני

קיימים מספר אתרים "קאליבריים" בכל הנוגע לסקירות של מצלמות דיגיטאליות (כולל תמונות SAMPLES וכל נתון אפשרי).

מה שאני מציע הוא להיכנס לשם, להינעל על מספר דגמים ולעשות השוואה בכל מה שקשור לאיכויות ופונקציות. אני הייתי ממליץ על אולימפוס, קנון וניקון בתור מצלמות מעולות בטווח מחיר זה.

עניין הזיכרון הוא שולי ביחס לאיכות המצלמה - לכן יש להתמקד בעיקר על איכות התמונה, ZOOM, פונקציות וכיוצ"ב - מאוד כדאי לדגום את האתרים הגדולים בנושא זה ולראות תמונות SAMPLES.

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
אפרופו צילומים,

רוני,

אני עדיין מחכה לתמונות.

מה יהיה?

יש תמונות, קפוץ אלי מתישהוא.

ובקשר למצלמה - גם אני התלהבתי מהמצלמה של קאנון. POWERSHOT V3 או איכשקורים לה.

העניין הוא שבארץ זה 2500 שקל ובחו"ל 400 דולר...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

יש רעיונות?

רוני

תן ה"פ ל-Xrallye ,הוא תחקר את הנושא די לעומק.

פורסם

אני לא מכיר את הקאנון V2, V3, אבל לי יש קאנון S30 שבהחלט עונה על הדרישות שלך.

נדמה לי שניתן להשיג אותו היום בסביבות 400$ או אולי קצת יותר.

הוא נוח מאוד לתפעול, עם אפשרויות תפעול ידני וכל מיני פונקציות Nice to have בשביל הצלם החובב.

שייקח בחשבון עוד כסף לכרטיס זכרון גדול יותר כי זה מגיע עם 16MB במקור. כרטיס 128MB יעלה עוד איזה 80-90$.

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם

הוא נוח מאוד לתפעול, עם אפשרויות תפעול ידני וכל מיני פונקציות Nice to have בשביל הצלם החובב.

שייקח בחשבון עוד כסף לכרטיס זכרון גדול יותר כי זה מגיע עם 16MB במקור. כרטיס 128MB יעלה עוד איזה 80-90$.

קיבלתי אתמול את הדיגיטלית החדשה שלי (סוף סוף) :D

פוג'י A204 (זום אופטי 3X + דיגיטלי), 2 מגה פיקסל - מגיעה גם כן עם כרטיס של 16MB זיכרון מהיצרן.

זיכרון נוסף של 64MB (כרטיס xD) עלה 250 שח, לא נורא בכלל.

בקצרה אומר שאיכות העדשה והצילומים היא לא פחות ממ-ד-ה-י-מ-ה ביחס למצלמה שעולה כ300$ בארץ, הפונקציות נורמליות והשימוש בה קל להחריד (Self Timer, מאקרו, שליטה על הפלאש / עיניים אדומות בלה בלה בלה, בחירת רזולוציה, תאריכון+שעה, הקלטת סירטון וידאו וכד').

החיסרון/יתרון שלה זה שהיא מעט שמנמונת אך מאוד נוחה להחזקה וצילום.

רשמים ותמונות - בהמשך :D

2650_front_blk.jpg

2650_front.jpg

2650_back.jpg

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אני ממליץ בחום על המצלמות הדיגיטליות של NIKON, הייתה לי COOLPIX 950 והיא הייתה מדהימה, היא נגנבה ואחריה קניתי מינולטה דימאג' 7 שנחשבת מצלמה מעולה בכל מובן, אבל אני ממש מתגעגע לניקון, עם כל הכבוד שהמינולטה יותר משוכללת הניקון הייתה יותר נוחה לתפעול והצבעים היו יוצאים יותר עמוקים... אני ממליץ בחום על ניקון, תכנס לאתר שלהם ותמצא דגם שמתאים לתקציב שלך...

אם תרצה הנה תמונות שצילמתי עם המצלמות :

המינולטה :

http://www.hydepark.co.il/hydepark/uploaded/021008_165312-440/nuna.JPG

הניקון:

http://www.hydepark.co.il/hydepark/uploaded/021008_143824-353/ZakKatan1.JPG

haters will hate

פורסם

פוג'י A204 (זום אופטי 3X + דיגיטלי), 2 מגה פיקסל - מגיעה גם כן עם כרטיס של 16MB זיכרון מהיצרן.

בקצרה אומר שאיכות העדשה והצילומים היא לא פחות ממ-ד-ה-י-מ-ה ביחס למצלמה שעולה כ300$ בארץ, הפונקציות נורמליות והשימוש בה קל להחריד (Self Timer, מאקרו, שליטה על הפלאש / עיניים אדומות בלה בלה בלה, בחירת רזולוציה, תאריכון+שעה, הקלטת סירטון וידאו וכד').

2650_front_blk.jpg

2650_front.jpg

2650_back.jpg

איציק

איציק, איפה קנית (או מאיפה הזמנת) את המצלמה? אני פשוט לא מוצא אותה באף אתר של ארצנו הקטנטונת... :roll:

אם כבר מדברים על מצלמות... אני גם רוצה משהו, אבל בטווח של עד 1200 שקלים, ראיתי את של איציק, אבל מצאתי רק דגם A201... ויש גם אולימפוס, או HP... ומכיוון שאני ממש לא מבין בזה, אפשר עזרה?

חן@זה מזה פשוט!:Fade-color

פורסם

2650_front_blk.jpg

2650_front.jpg

2650_back.jpg

איציק

איציק, איפה קנית (או מאיפה הזמנת) את המצלמה? אני פשוט לא מוצא אותה באף אתר של ארצנו הקטנטונת... :roll:

אם כבר מדברים על מצלמות... אני גם רוצה משהו, אבל בטווח של עד 1200 שקלים, ראיתי את של איציק, אבל מצאתי רק דגם A201... ויש גם אולימפוס, או HP... ומכיוון שאני ממש לא מבין בזה, אפשר עזרה?

אל תיגע ב HP או במצלמות זולות עלומות שם (למרות שהן עולות חצי מחיר ואף פחות).

האולימפוס A201 חביבה - אבל מצלמה דיגיטלית היא לא "מצלמה דיגיטלית" בלי זום אופטי של לפחות 3X...ולאולימפוס ב 1200 שח אין זום אופטי. אם שמים סכום כסף כזה על מצלמה אז לפחות שיהיה זום אופטי.

הניקון COOLPIX 2000 לא מגיעה באיכות לעדשה ולתמונות של פוג'י. ה ניקון COOLPIX 3500 מעולה - וראיתי תמונות מהממות שלה אבל היא יקרה משמעותית.חרשתי על כל אתר אינטרנט אפשרי והשוואתי תמונות של מצלמות דיגיטליות בקטגוריית ה 2 מגה פיקסל וכצפוי, הפירמות הידועות הראו את האיכות הטובה ביותר שניתן להשיג.

מחיר הפוג'י 2650 שקניתי (או בשמה האירופאי: "A204") הוא 1650 שח דרך אתר P1000 - היבואן הוא אחד הגדולים בארץ, MDK - והוא נותן את האחריות (חשוב מאוד).

בכל שאר החנויות והאתרים שבדקתי המחירים נעו סביב ה 1700-1750 שח ומעלה.

הקטע המצחיק הוא שבהתחלה גם אני התלהבתי מהמחיר של ה HP620 ומה שהיא מציעה (2MP, זום אופטי ואיכות חביבה) - אבל לאחר ששוחתי עם מתן בנושא זה והסתכלתי על תמונות באתרים שונים בעולם וביצעתי השוואה + קריאת תגובות של אנשים שונים בעולם עם הניקון, פוג'י, קנון בקטגוריית ה 2MP, הפוג'י ניצחה - ובגדול.

אם היית שואל אותי לפני שבועיים - בחיים לא הייתי חושב שאני אקנה את הפוג'י (תמיד רציתי אולימפוס, אבל העובדות מדברות אחרת).

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
אם הבחור הבחור היה יכול להתגמש קצת במחיר, הוא היה קופץ לליגה שונה לגמרי מבחינת המצלמות.

Canon G2 ב 510 דולר.

מצלמה מקצועית מאוד וידידות .

http://www.buydig.com/shop.php?prod_id=CNPOWERSHOTG2&adv=dealtime

ואם אתה יכול להתגמש עוד קצת הרבה...

הG3 של קאנון יצאה לאחרונה!

כל היתרונות של הG2, זום משופר, עיצוב יותר ארגונומי ועוד הרבה פונקציות חדשות ומשופרות.

בכל מקרה האתר הכי טוב לדעתי להשוואת מצלמות דיגיטליות:

http://www.dpreview.com

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

• תוכן חדש...