Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5851 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בחיי

כשיהיה לי רכב פרטי שוב אחד כזה יהיה חובה.

על הקורולה הפרטית - אני מאוד סומך על המוסך סה"כ

אבל הרכב הבא - לפחות בהתחלה אני ארצה לדעת לפחות כשאני יכול לדעת, את התקלה במידה ותהיה כזאת - עוד לפני שאני מגיע למוסך...

אני הבנתי את המטרה של הכבל הזה נכון, נכון?

בעיקרון בעיקר כדי לראות מה הבעיה לפני הגעה למוסך ועד כמה דחוף ללכת למוסך ( אחרי הכל לא כיף לנסוע כל השבוע עם מנורת תקלת מנוע עד יום שישי שיש זמן ללכת למוסך ) ונראה מה עוד אפשר לעשות עם הצעצוע הזה :lol:

• תגובות 244
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם יש לי נורת תקלה - אני לא מחכה ליום שישי, אני מגיע למוסך, על גרר אם צריך.

אבל זה דברים שארעו לי רק בדייהו לאנוס שמכאן נגזר שמי - כוח (עאלק) הלאנוס :-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אם זה נורה כתומה ולא אדומה והרכב לא מגיב שונה אז זה סובל דיחוי , אבל לא ממש נעים לראות את זה מול העיניים .

לכן עכשיו יהיה יותר טוב :lol:

פורסם

ממש לא חכם. אם אתה לא רואה את הבעיה אז היא לא קיימת ? וחוץ מזה, ב VAG אי אפשר למחוק את כל התקלות דרך פרוטוקול ELM, יש מצבים שחייבים VAG-COM. יש מפצל OBD ? (לאן הגעתי, לאן.. :lol:)

...CASKA for life

פורסם

בדייהו לאנוס קודם הגיעה התקלה אח"כ נדלקה הנורה :-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
ממש לא חכם. אם אתה לא רואה את הבעיה אז היא לא קיימת ? וחוץ מזה, ב VAG אי אפשר למחוק את כל התקלות דרך פרוטוקול ELM, יש מצבים שחייבים VAG-COM. יש מפצל OBD ? (לאן הגעתי, לאן.. :lol:)

כנראה שדברי לא הובנו כהלכה , או שאולי לא הסברתי כהלכה .

אם יש אופציה לראות מה התקלה ולמחוק אותה אז אפשר לסנן דברים שסובלים דיחוי כמו לדוגמא פעם אחרונה שהייתי עם נורת תקלה במוסך זו היתה התראת שוא של חישן זיהום אוויר , אחרי איפוס התקלה לא חזר ( בנתיים שלושה חודשים ) אז אם אפשר לסנן את מה שלא באמת בעיה , או לפחות לעקוב אחרי הבעיה - שזה בעצם מה שקורה במוסך, מאפסים לך את המנורה ואומרים לך אם זה נדלק שוב תחזור.

שורה תחתונה , אני מקפיד על טיפולים ותיקון תקלות ברכב אבל בעידן שלנו שהכל ממוחשב יש פה ושם התרעות שוא שעדיף לסנן לבד ולא לרוץ על כל דבר למוסך.

פורסם
עוד צעצוע הגיע והפעם מסין :-D ( diagnostic cable )

רק בשביל החבילות שמגיעות כל פעם היה שווה את הפרוייקט :lol:

הכבל הזה אוניברסאלי? יתאים גם לאמריקאיות?

אם כן, יש לך קישור לאתר?

אלי

פורסם

ברור שיתאים לאמריקאיות. אם אתה רוצה את הדבר האמיתי, חפש ערך DASHCOMMAND - יש להם דיל שבא עם כבל OBD אורגינאלי שתומך בכככלללל הפורמטים והפרוטוקולים. שיהיה בהצלחה..

...CASKA for life

פורסם

הראשון ב 90 דולר. אחלה דיל, מוצר מקורי ( ה ELMSCAN) +רישיון לתוכנה מרשימה ובלתי אפשרית לפריצה כרגע.

בחודש הבא אני אקנה אותה גם..

...CASKA for life

פורסם

למי שיש VW לא צריך יותר מואג קום

בקשר לדאשקומנד היא תוכנה יפה ויזואלית וכו', אבל פרקטית שוב - לא צריך יותר מ-VAG COM

פורסם

ELI קונה רק דברים טובים. אין טעם לחסוך כאן.

לגבי הקניה מ DX, זה דונגל סיני שתומך ברכב שלך (כך גם שלי) אבל לא תומך ברכבים שתוכננו באירופה מ 2007 ומעלה (CAN BUS)

...CASKA for life

פורסם
ELI קונה רק דברים טובים. אין טעם לחסוך כאן.

לגבי הקניה מ DX, זה דונגל סיני שתומך ברכב שלך (כך גם שלי) אבל לא תומך ברכבים שתוכננו באירופה מ 2007 ומעלה (CAN BUS)

שוב אתם ממשיכים עם השנתונים ? :)

בVW כבר משנת 2005 (GOLF MK5)

יש CAN BUS

תפסיקו לדבר בשנתונים, אנשים יזמינו מוצרים לא מתאימים בגללכם :)

בכלליות בקשר ל-CAN BUS, לפעמים מספיק כבל OBD2 כדי למשוך חלק גדול מהנתונים למרות שהרכב תומך CAN BUS

• תוכן חדש...