Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5859 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זו התשובה שקיבלתי בפורום VWVORTEX בזמנו. גם הרכב שלי 07' הוא כביכול CAN BUS ואני מצליח למשוך מידע על 51 חיישנים מתוך 63 אפשריים. במנועי ה TFSI אני מצליח למצוא 19-20 חיישנים. לאט לאט הכל עובר ל CAN BUS והסינים לא תומכים טוב.

...CASKA for life

• חודש מאוחר יותר...
  • תגובות 244
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אחרי תקופה של עצירה בהתקדמות הגיעה הזמן להמשיך ,

השלב הבא בניית מתאם למסך שיתחיל בקרוב.

הכוונה לנסות לעשות את הבניה בעצמי עם פיברגלס בתקווה שיצא אסטטי , מקסימום זורקים ומנסים שוב.

בנתיים הכנתי מסגרת מעץ שתשמש בסיס לבניה , עשיתי למסגרת מעיין קרסום עם רוטר כדי ליצור עובי מינימאלי בהתחברות של המסגרת עם המסך ( תמונה בקרוב ) .

יש לכם המלצות על חנות לפיברגלס שיש בה הכל ? כלומר גם את החומר פחחים לגימור.

פורסם

אלגד... תריץ חיפוש.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

חיפוש הרצתי , והשם לא אלגד אלה גיל :-D

אני רוצה לדעת אם יש חנות שיש שם הכל , כי כבר הייתי בחנות שיש לה רק חלק מהמוצרים ולא בא לי לעשות קניות בהרבה מקומות אם אפשר לרכז הכל במקום אחד.

פורסם

כמה פעמים אני צריך לאמר לך לא להלחים קבל 0.2 מילימטר בזמן שאתה מריץ חיפוש מתקדם! :-D

מצורף לינק לאלגד

http://www.elgad.co.il/

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

זה בסדר - חצי פיתה פרוסה עם קצת שמן זית, שום, זעתר - מכניסים לתנור ב180 מעלות ל5 עד 10 דקות ויוצא סבבה :-D

Pioneer TS-X150

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

יש לי את המקלדת הזו והיא שימושית מאוד ונוחה מאוד לשימוש.

צריך רק להכיר קצת את אופן הפעולה שלה.

היתרונות שלה הן שלא צריך דרייברים - לא בXP ולא ב7

זה כלי נהדר למתיחות ובדיחות פרקטיות :-P

היא זולה ומחזיקה גם הרבה זמן - עדיין לא הייתי זקוק להטעין אותה שנית מאז שהתקנתי את המחשב.

לא מצריך ממך להתקין WIFI בניגוד לשימוש בIPHONE.

החסרונות - המשדר שלה תופס לך סלוט USB אחד - פתרון אחד לעכבר ומקלדת ולא יותר מזה.

בקרוב אני גם מקבל אייפון ואני מתכוון להתקין AIRMOUSE

היתרון - ע"י התקנת WIFI אתה יכול להשתמש בIPHONE לשיתוף אינטרנט ועוד המון אפליקציות בנוסף לאייר מאוס בלבד.

החסרון - אתה צריך IPHONE וWIFI בשביל פתרון שהיה יכול להיות הרבה הרבה יותר זול - אז אם אין לך אייפון - תקנה את המקלדת, אם יש לך אייפון - אתה לא זקוק לה ממילא.

Pioneer TS-X150

פורסם

אין לי תכנון לקנות IPHONE כך שכנראה זאת האופציה המועדפת ,

איך תווך הקליטה שלו ?

כלומר אם אני מחבר אותו לUSB מאחורה האם יש מצב שהוא יקלוט ?

פורסם

טווח הקליטה שלו הוא 300 רגל שזה 100 מטר - בדקתי - שיגעתי למישהו בעבודה את הנשמה כשהייתי קומה מעליו ומישהו אמר לי בטלפון שאני מזיז לו את העכבר על כל המסך ומפעיל לו אייקונים על עיוור :-D

אצלי ברכב המחשב בתא המטען וזה עובד נהדר בלי שום בעיות.

Pioneer TS-X150

פורסם

אל תשכח להוציא לפחות מישהו אחד בעבודה מדעתו :-P

Pioneer TS-X150

• חברי המעגל הראשון
פורסם
אל תשכח להוציא לפחות מישהו אחד בעבודה מדעתו :-P

גיל, דיר באלקום!! :shock:

• תוכן חדש...