Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5851 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אייפון יכול להיות מקלדת ועכבר מצויינים לCARPC עם Air mouse אני משתמש בזה בבית

הair mouse קצת ליים ולא זז טוב אבל הטאצ' מצויין

HU : LG LCF710BR PROS- RF 3Sixty.1 AMP : Xetec Vector 350.6 RCA: Knukonceptz KRY4.6M

• תגובות 244
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
יש לי שאלה לאלו שקנו את המקלדת הזו :

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=180435480880&ssPageName=STRK:MEWNX:IT

יש אילו שהם בעיות איתה ?

המלצות למשהו יותר טוב ?

יש לי אותה והיא נחמדה

אבל אני אישית שמתי עין על החדשה של לנובו

http://usb.brando.com/lenovo-mini-wireless-keyboard-n5901_p01458c034d015.html

היא קצת יותר יקרה וגדולה אבל נראה לי תהיה יותר נוחה בשבילי ( המקשים נראים יותר נוחים ללחיצה ואני מסתדר עם טראקבול הרבה יותר טוב מטאצ' פד )

אם אתה עדיין רוצה את מה שהצעת ולא בא לך לחכות למשלוח מחו"ל דבר איתי אולי אני אתן לך את שלי ואקנה את הלנובו או משהו

תוכל לראות אותה בפעולה בשבת אם אתה מגיע :)

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

נראה נחמד למען האמת

המקלדת כמו שיש לאופיר וצביקה

מה שאתה מדבר עליה גיל היא על הפנים

שקינפגנו את המחשב של צביקה ניסינו אני והקיפוד לעבוד איתה וזה היה ממש סיוט

בסוף הבאנו מקלדת רגילה ועכבר עם חוט

בקיצור לדעתי זה לא פתרון ששווה את ה40 דולר שלו

פורסם

גיל,

ברור שהמיקרו מקלדת לעולם לא תהיה נוחה אפילו לא בצורה קרובה למקלדת מלאה - אבל המיקרומקלדת הספציפית שיש לי, לאופיר לדעתי גם לצביקה היא מקלדת נוסח QWERTY בכל זאת ואפשר להתמצא במקשים.

ברגע שאתה מתרגל לכך שחלק מהמקשים כמו ספרות למשל צריך ללחוץ על כפתור מסויים בכדי להפעיל ולכבות אותן או כפתור של פונקציה משנית (כמו ללחוץ על שיפט למשל) גם דורש כפתור שכזה והוא קיים - אפשר לעבוד עם המקלדת הזו די בנוחות.

ועוד אני משתמש כבד במקלדת ואני מקליד עיוור גם בעברית וגם באנגלית - אם אני אומר שזה לא כל כך נורא זה באמת לא כל כך נורא.

תשתדל שאת רוב עבודות הקנפוג אתה תבצע כשהמחשב לא מותקן ברכב.

אני לצורך הפרוייקט מחזיק בעבודה את המחשב הביתי הישן שלי שאני מריץ עליו בעצם כפיל של הCARPC - מבנה תיקיות דומה, התקנות זהות ואז אם אני ממש צריך לקנפג משהו - אני יוצר אותו על המחשב בעבודה ומעתיק למחשב ברכב.

למשל ה- הוט קיס של הRR - יצרתי אותן בעבודה והעתקתי את ההגדרות לקובץ טקסט - במחשב ברכב אני פשוט עשיתי קופי-פייסט.

ולגבי פליי ליסטים אני הולך לנסות לעשות בדיוק את אותו הדבר.

בקיצור - הכל עניין של תכנון והעדפות.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

השאלה באמת עד כמה המקלדת שימושית לאחר שמגיעים למצב יציב ,

עד כמה שאני מבין לאחר שמגיעים למצב כזה אין בה הרבה צורך.

בכל אופן המחשב הביתי שלי כרגע תורם את ספק הכוח שלו אבל אין בהחלט השיטה שלך נשמעת טובה.

אני כבר רוצה להעביר את המחשב לאוטו למרות שיש עוד פינות לא סגורות , אבל אם נמתין עד שהכל יסגר יקח עוד הרבה זמן.

בנתיים העיקוב שמונע ממני להתחיל בהתקנה הוא הבניה של המסך שנמצאת בתהליכים ( נקווה שיצא ברמה טובה ) :lol:

פורסם

אחרי שהמחשב נמצא ברכב השימוש במקלדת הוא על גבול הנדיר בעצם.

רק כשאני מעתיק למשל אלבום חדש למחשב ואני רוצה לעשות קליק ימני אני מוצא את זה נוח יותר לעשות במקלדת מאשר להשתמש בכלים של מסך המגע או מקלדת און סקרין

את הלכידה של החלון של הסיג'יק לתוך הRR למשל אני כתבתי את השורה בעזרת המקלדת הזו - בדיוק חצי דקה עבודה לעשות את כל ההגדרות כולל הכל.

לדעתי בשביל חוסר נוחות של עבודה עם מקלדת אני מעדיף להקריב חוסר נוחות של תפיסת מקום מיותר - המקלדת הזו היא מיקרובית ולכן לא מפריעה לי ברכב - כל דבר גדול יותר שלא נכנס לי למקום אחסון נוח ובטוח אני לא מחשיב כפריט שאני אשתמש בו.

אבל זה אני...

וכן...

אני פולני :-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
אחרי שהמחשב נמצא ברכב השימוש במקלדת הוא על גבול הנדיר בעצם.

מסכים ולכן אני בכלל טוען שאין צורך במקלדת אמיתית ואני משתמש במקלדת OnScreen שמובנית בחלונות XP ולדעתי גם בגרסאות חדשות\ישנות יותר. על עכבר לעומת זאת לא הייתי מוותר (אני רוצה לראות מישהו מכוון את KXP ללא עכבר :D)

Morel Dotech + MT22 - JBL 75.4 - Hertz ES250

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עדכון קטן ,

בסוף הזמנתי את המקלדת הזאת :

http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.24709

משהו בין לבין , לא קטן מידי ועדיין נכנס לתא כפפות של האוטו .

בנוסף ניצלתי את סוף השבוע למרות שלא הכל מוכן פיקס ולא הכל מותקן וקיים להתקין את המחשב באוטו , עדיין נשאר לא מעט עבודה אבל מרושם ראשוני אני מרוצה . צריך להתרגל לשוני מ HU רגיל ת כל עניין הווליום והכפתורים :-D אני מניח שזה יבוא עם הזמן.

עיקר העבודה שנשארה היא על הבניה של המסך שהכיוון סבבה אבל יש עוד מה לשפר ( והוא לא צבוע כי הוא לא הגרסה הסופית )

התמונה באיכות לא משהו - צולמה מפלאפון בערב , תמונות נוספות יגיעו בהמשך .

תמונה027.jpg

פורסם

נראה טוב דווקא

אבל במיקום של המסך אתה חייב שלט הגה לדעתי. נראה לי מאוד לא נוח וגם מאוד מסוכן אם אתה לא רואה ממש בבירור את התיקיות והשירים, תבדוק את זה - אולי צריך לתת למסך זווית מסויימת כלפיך.

Pioneer TS-X150

פורסם

לא,

עדיין לא הגיע, קיבלתי הודעה בדיוק מהדואר של סין שבעקבות חג לאומי שלהם בחמישי לאפריל המשלוח עוקב אבל הפריט ישלח אליי והוא כבר בדרך :-P

הפאוור מייט לדעתי צריך להגיע כבר השבוע.

Pioneer TS-X150

פורסם

כל חודש יש להם חג לאומי אלה.

גם שאני הזמנתי מהונג קונג לפני חודשיים המשלוח התעקב בגלל חג שהיה להם.

Mazda 3 Integrated HU + JBL MS-8 | Audison Voce 3Way | Nakamichi PA-2100 | Helix B4 Precision | Hifonics 1206D | AA Arsenal 12

• תוכן חדש...