Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5851 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 244
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תתחדש

נראה מעולה לדעתי

אני גם צריך לבנות מחדש את המארז אצלי אז אשמח לדעת כמה יצא לך בסה"כ ואצל מי עשית?

רק לא הבנתי למה אין את הback panel של הלוח אם ( הוא אמור לבוא עם הלוח.. )

חבל על האבק ושאר הדברים שיכולים לחדור משם

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

אז ככה , בגדול המארז עלה לי 200 שקלים ( על הכיפוף והחיתוך + האלומניום )

כל שאר החלקים ששימשו אותי במארז הם ממחשבים ישנים שקיבלתי לפירוק ( מאווררים ,ברגים וצמות מתחים ) כך שלא עלו דבר.

את הפתחים וההברגות וההתאמות עשיתי בעצמי.

ה back panel קיים , המחשבה של להשאיר אותו פתוח באה כדי לתת מקום נוסף למעבר אוויר , אבל אם נראה שזה עושה בלאגן אולי נשקול לשים אותו.

פורסם

מארז יפה!

זו היתה התכנית המקורית שלי בעצם אבל בסוף נכנעתי לנוחות של לקנות מוכן ובאמת, מארז של MOREX קטנטן ויפה (שגם עלה לי 122 דולר כולל משלוח לכל הרוחות)

אבל אתה יודע מה - אני לא כל כך מתלהב מהעובדה שהכל כל כך דחוס שם על המילימטר - במארז שאני קניתי הכוונה.

אולי הייתי צריך לדבוק בתכנית המקורית - לא יודע...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

בדיוק על הכיף הזה אני רציתי לוותר.

נראה לי שאם יבוא יום ואני אבנה עוד אחד - אני בכלל לא בונה מארז באיזשהו מקום זה נראה לי בזבוז של כסף ואנרגיה אחרי שכבר קניתי אחד.

הסיבה היתה שהלוח שאני משתמש בו הוא MINI ITX ובגלל שהמארז הוא כל כך קטן - אז דווקא בצורה כזו הרכיבים יתפסו פחות מקום מאשר במארז בגודל של מגבר בינוני.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

בחיי

כשיהיה לי רכב פרטי שוב אחד כזה יהיה חובה.

על הקורולה הפרטית - אני מאוד סומך על המוסך סה"כ

אבל הרכב הבא - לפחות בהתחלה אני ארצה לדעת לפחות כשאני יכול לדעת, את התקלה במידה ותהיה כזאת - עוד לפני שאני מגיע למוסך...

אני הבנתי את המטרה של הכבל הזה נכון, נכון?

Pioneer TS-X150

פורסם

תתחדש pov

כן הבנת אדי , רק לוודא שהרכב תומך ( מ2001 אמריקאי ומ2004 אירופאי אם אני זוכר נכון )

ולאו דווקא בקטע של תקלות

חישוב צריכת דלק , סתם מעקב אחרי נתונים , ואם אתה נוהג במכונית ספורטיבית זה יכול להוות אחלה יתרון

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

אופיר

גם אם היית נותן לי לנהוג באיוו 10 או באימפרזה STI משופרת ל670 כוחות סוס כמו שיש לבן דוד של אשתי (מתופף לשעבר של להקת אופרנד לנד) הרכבים האלה עדיין יעשו לפחות את ה1 ל10 כשאני זה שנוהג בהם... :?

Pioneer TS-X150

פורסם

אופיר זה לא מדוייק, אין דרך לדעת לפי שנתונים

ב-VW לדוגמא, פאסאט דגם B5 (שנת 97)

גולף MK4 (שנת 98) תומכות כמו נינג'ות

מרצדס משנת 96 לדוגמא בדגמי ה220C, תמכו פיקס

• תוכן חדש...