Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5858 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 244
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ואם רק היינו יכולים לנתק את זה מהרכב שלך ולבדוק את זה אצלי לדוגמא

היינו יודעים אם זה הרדיו-שארק או סתם הרכב / האנטנה / הספק או סתם המזל שלך

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

למזל אין מילה פה

אני אומר לך שעד שגיליתי את אותו שרשור קטן שמסביר לאן לחבר את הארכה, סבלתי מזה בדיוק כמו כולם

הארכה זה שם המשחק - נקודה !

פורסם
למזל אין מילה פה

אני אומר לך שעד שגיליתי את אותו שרשור קטן שמסביר לאן לחבר את הארכה, סבלתי מזה בדיוק כמו כולם

הארכה זה שם המשחק - נקודה !

צריך להאריך את ה RADIO SHARK ?

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

פורסם

אה וואלה לא הבנתי, המסך שהזמנתי עם הרדיו סבבה אבל אי אפשר לחבר את הרדיו למחשב, חשבתי להזמין רדיו שארק רק לא הבנתי למה צריך להאריך אותו.

פורסם

אני לא מוצא בפתרון של רדיו מובנה במסך כפתרון ראוי,

מצטער מאוד, אבל חלק גדול מה-CARPC בשבילי זה ONE STOP SHOP,

יש לך FRONT-END אחד שמרכז לך את כל הצרכים שלך ברכב,

מבחינתי זה לא שווה אם :

ניהול המוסיקה דרך RR

ניהול רדיו דרך קונטרולר של המסך

GPS מתוך PND

וכו' וכו'

ואני לא אנקוב שמות, אבל יש פה בפורום כאלו שעובדים בקונספט הזה,

לטעמי זה מאבד את כל העיניין,

אצלי ברכב,

מוסיקה, וידאו, רדיו, ניווט, טלוויזיה, גלישה, דיאגנוסטיקה, ניהול רשתות, העתקת מדיה, ניהול תהליכים, ביקורת על המערכת (טמפרטורות וכו'), שליטה על ה-DSP וכו' וכו', הכל הכל הכל מנוהל דרך RR,

פורסם

למרות שהשימוש שלי ברדיו ברכב שואף לאפס, 'אם כבר', אני רוצה שיהיה רדיו כמו שצריך. אם הרדיושארק לא ייתן לי תוצאה טובה, אלך על פתרונות טובים ויקרים יותר.

פורסם
אני לא מוצא בפתרון של רדיו מובנה במסך כפתרון ראוי,

מצטער מאוד, אבל חלק גדול מה-CARPC בשבילי זה ONE STOP SHOP,

יש לך FRONT-END אחד שמרכז לך את כל הצרכים שלך ברכב,

מבחינתי זה לא שווה אם :

ניהול המוסיקה דרך RR

ניהול רדיו דרך קונטרולר של המסך

GPS מתוך PND

וכו' וכו'

ואני לא אנקוב שמות, אבל יש פה בפורום כאלו שעובדים בקונספט הזה,

לטעמי זה מאבד את כל העיניין,

אצלי ברכב,

מוסיקה, וידאו, רדיו, ניווט, טלוויזיה, גלישה, דיאגנוסטיקה, ניהול רשתות, העתקת מדיה, ניהול תהליכים, ביקורת על המערכת (טמפרטורות וכו'), שליטה על ה-DSP וכו' וכו', הכל הכל הכל מנוהל דרך RR,

אתה צודק חלקית - לבן אדם שלא משתמש בחיים ברדיו ( לא מעניין לשמוע גלגל"צ שמשמיעים רק מה שהם "חושבים" שאתה רוצה לשמוע - ושמישהו לעזאזל יגיד לי לאיפה נעלמו ה OFFSPRINGS או למה לעזאזל לוקח לשירים להגיע לפה 3 שנים אחרי שהם יוצאים בחו"ל אלה אם קוראים לך ביונסה ואז ההשמעת בכורה לשירים שלך זה שניה אחרי שיצא הדיסק החדש והלא כל כך מוצלח שלך ), בחרתי להשתמש ברדיו מובנה שהזמנתי במיוחד בפנל.

בכל השאר אתה צודק, הכל יעבור דרך המחשב/ המסך, ההילוך אחורי כבר חובר למסך ויעבור למצב מצלמה כל פעם שהוא יימצא בו יותר מ3 שניות (רק צריכה להגיע המצלמה :) ), המקלט GPS שלי הוא כמו של צביקה, כבל דיאגנוסטיקה בדרך לארץ וכו' וכו' ככה שזה תלוי מה אתה רוצה ולא צריך כל דבר לעבור דרך המחשב.

צביקה גיסנו בשביל ה"אם כבר" הזה אני לא מוכן להשקיע סתם כסף - מיותר לחלוטין ולא מצדיק את ההשקעה, צא מנקודת הנחה שאם כבר אתה משקיע במערכת ורק "אם כבר" אז תזמין מגברי ZAPCO COMPETITION ורמקולים של SINFONI מהסדרות הגבוהות רק כי אם כבר משקיעים אז כדאי להשקיע בהכי טוב שיש, הכל תלוי במה ובאיך אתה רואה את הדברים זה לא נחשב אם כבר, בחרת באופציה יקרה יותר כי רצית שכאשר תשמע רדיו זה יהיה דרך המחשב, ביננו כדי לקבל מבזקי תנועה אפשר גם דרך המחשב בעדכוני אינטרנט וזה כבר אם דיברנו על "אם כבר" הדונגל אינטרנט כבר יושב באוטו :D

פורסם

אנשים , תמתינו עם הקניות של מתאמי הרדיו

יכול להיות שיש גואל! וחתיכת גואל!

אתמול הוסיפו 30 ערוצי "רדיו" לdvb-t - רק צריך לסרוק מחדש והם מופיעים

לפי מס' אנשים רק בחלק קטן מהערוצים יש סאונד , ברובם אין

הדבר היחיד שיצא לי לנסות בינתיים זה הסריקה וזה באמת מצא אצלי - בצהריים אני אבדוק אם יש סאונד

אין עדיין מידע רשמי או הודעה רשמית בנושא

אבל יכול להיות שזה סוגר לנו את הפינה אולי הכי בעייתית בcar-pc

אז שווה להמתין ולחכות לעדכונים!

מידע :

http://www.hometheater.co.il/vt102104

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם
למרות שהשימוש שלי ברדיו ברכב שואף לאפס, 'אם כבר', אני רוצה שיהיה רדיו כמו שצריך. אם הרדיושארק לא ייתן לי תוצאה טובה, אלך על פתרונות טובים ויקרים יותר.

חבל על ה"אם" שלך,

תזמין מעכשיו פתרון אחר....

תוצאה טובה לא תקבל, סבירה - מקסימום

אופיר - איכות הקליטה של ה-DVB איך לומר ? לא ראויה למאכל אדם בעליל :),

פורסם

מה לא ראוי בה?

האיכות מעולה - מצחיק אבל יותר טובה אפילו מהממירים של הוט ויס..

הקליטה זה משהו אחר

אבל אם נוכל לקלוט כמו שצריך ( שדרך אגב האיכות אצלי עומדת על 70 אחוז והעוצמה על 0! )

זה יכול להיות פתרון מטורף..

נראה לאן זה מתקדם

הדבר עדיין בחיתולים

בשנה הקרובה הם מתכננים לסגור את האנלוגי ככה שהם יהיו חייבים לאפשר קליטה מלאה בכל הארץ..

פורסם

אני מדבר על איכות הקליטה

לא איכות התמונה

ברכב הקליטה היא סטטית וגם זה לא תמיד

לרוב לא למען האמת

בנסיעה אין מה לדבר

פורסם

גם אני רכשתי מצלמת רוורס אבל אני לא מתכוון לחבר אותה שתידלק באופן קבוע בשילוב רוורס. לא תמיד אתה צריך את זה וזה עלול להטריד.

גורל, כשהיית אצלי בעסק, גלגל"צ נשמע אצלך בסדר גמור, אני לא צריך יותר מזה - כאמור, כמעט ואינני משתמש בזה. אם וכאשר אכן אווכח לראות שזה "סבירה - מקסימום" - אלך על HQCT או על חלופות אחרות.

פורסם

תלוי מה הסטנדרטים,

אם מה ששמעת אצלי זה בסדר גמור אז סבבה

כי מבחינתי זה סביר

וסביר זה מספיק לי,

אבל אני זה אני :)

• תוכן חדש...