Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5851 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 244
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זה פשוט, הראשון מתחיל בV והשני מתחיל בX

:)

וברצינות :

מדובר על רזולוציות תמיכה מינימאליות (וזה לא מדבר בכלל על רזולוציה טבעית שזה מושג אחר)

VGA - 640\480

SVGA - 1024\768

XVGA - 1280\1024

לדעתי אין מסך שהוא לא XVGA היום, ו

אפילו אם צויין אחרת !

זה לא משנה כי גם ככה ברכב אתה תעבוד או 600 על 800, או 800 על 480,

פורסם

אפרופו - ביררתי היום בעבודה על מברזים וקדיחת חורים ללוח אם.

מהנדס החומרה אצלנו אמר לי שהוא ישיג לי ספייסרים במקום, לטענתו זה הרבה יותר כל ונוח לעבוד איתם מאשר לעשות הברזה.

לא דחוף לבינתיים, רק מחר או מחרתיים אוכל לקחת את הUSB רדיו דונגל ולראות איך הוא מתפקד לי עם הלפטופ ברכב...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

צריך לקדוח אבל לא להבריז - זה ספייסר שבנוי בצורה של אום שיש לה שני צדדים

מצד אחד נכנס בורג שתופס את האום למארז, מצד שני יש שטח מוברז לבורג שיתפוס את לוח האם לאום.

זה מגדיל את גובה המארז טיפה אבל אם זה לא קריטי אז זו לא בעיה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

שאלה לגבי כרטיס קול audigy 2 :

ראיתי כרטיס audigy 2 למכירה עם מחברים מפלסטיק , ממה שזכרתי הם אמורים להיות ממתכת ,

יש הבדל שמעותי של תכונות בין הכרטיסים או שזה רק רמת הגימור ?

פורסם

אחד נקרא

audigy 2 ZS

השני נקרא

audigy 2 zs OEM

זה מוצר שפותח כדי לאפשר ליצרניות לשווק את זה עם מחשבים שלהם

ולשמור על התקינה המתחייבת של צבעים (ירוק רמקולים וכו')

מבחינת הכרטיס אין שום הבדל, מבחינת היציאות, אני פחות אוהב יציאות מפלסטיק בגלל שעם השנים הפלסטיק נמתח, מתגמש ויוצר בעיות מגעים, אז לדעתי במיוחד לסביבה חמימה כמו רכב עדיף כרטיס עם יציאות מתכת

אבל על הנייר, מדובר באותו כרטיס מלבד הפרט הזה

פורסם

משום מה הכרטיסים עם היציאות ממתכת נמכרים באי בי במחיר ( הכרטיס והמשלוח )מעב ר לגבול ה 50 דולר כך שאחרי המרה לשקלים ואחרי מיסים יוצא כ 350 שקלים על חתול בשק ...

פורסם

לדעתי זה כן ZS פשוט הוא לא רשם

הקטע היחיד הוא שלי, לאופיר, לאדגר, יש 0350 נדמה לי,

ופה מדובר על 0240 אז צריך לבדוק מה ההבדל בינהם

• תוכן חדש...