Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6051 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://electronics.shop.ebay.com/Car-Amplifiers-/18795/i.html?_trkparms=65%253A15%257C66%253A2%257C39%253A1&_catref=1&_dmpt=Car_Amplifiers&_fcid=100&_localstpos=&_ssn=audiosavings&_stpos=&_trksid=p3286.c0.m14&gbr=1&_pgn=2

תודה מראש למייעצים, שאלה אחת קטנה ופשוטה- מהדף שנתתי למעלה, איזה מגבר 4 ערוצים הוא הכי טוב? (והאם הוא נחשב טוב בשוק)

ביצים ביצים ביצים ביצים לאן אתם רצים?

פורסם

אתה רציני ?

אולי אתה מעוניין שגם נבצע סקר שוק בשבילך, ואחרי זה נקנה ונכוון לך אותו :)

תרשום פה שמות של מספר מגברים שנראים לך, תקבל תשובה מתאימה

פורסם

תרשום קודם כול מה הוא צריך להגביר ,איזה סאב ?..קומפוננטים?.6X9..? מה ?

אחרי זה תרשום באיזה מחיר

אם אתה מעוניין בחדש\משומש

מה התקציב למגבר כולל משלוח מיסים והכול

פורסם

סורי חבר'ה, באמת שאני פשוט לא מבין באודיו לרכב, אני כן מבין בקניות בינלאומיות וחסכון בכסף, אז אני רציתי לדעת איזה מוצר כדאי לקנות.

המחיר מטרה של המגבר הוא עד 800 שקל כולל משלוח ומכס (34%), אני מחכה עדיין לתשובה של בעל החנות EBAY שאליה נתתי קישור לגבי משלוח לישראל, אבל אני מאמין שמשלוח יעלה לי עד $50, אז אנחנו מדברים על תקציב נטו למגבר של בערך $120.

הלוואי והייתי יכול למקד קצת את השאלה, אבל מעבר ללינק הספציפי שנתתי אין לי איך למקד את זה :)

ולגבי מה המגבר יהיה אמור להגביר- סאב, קומפוננט 4", 6X9.

פורסם

בשביל להגביר סאב, קומפוננט ו6X9 תצטרך 5 ערוצי הגברה , יש לך כמה אופציות , הזולה מביניהם תהיה לקנות מגבר 4 ערוצים בסגנון JBL, ROCKFORD ושות' ואת ה6X9 לחבר להגברה של הרדיו דיסק.

בשביל מה להתעסק עם חו"ל במחירים האלו? זה לא שזה שאתה מביא מגבר יקר שהוא חצי מחיר מבארץ , חפש ביד שנייה יש מציאות מידי פעם. 

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

בוא נגיד ככה....

איזה מגבר טוב (כולל דגמים) אפשר למצוא ב800 שקל?

ומה דעתכם על המגבר הזה- POWER ACOUSTIK OVN4-1200?

פורסם

א.החנות הזאת לא שולחת לישראל

ב.מחירי המשלוח לישראל של מגבר 4 ערוצים יהיו לפחות 100 דולר מארה"ב

ג.המס 34% מחושב על מחיר המוצר +מחיר המשלוח

מה שמשאיר לך 60$ לקניית מגבר שזה מגוחך

וזה בהנחה שאכן תשיג משלוח לישראל ב-100$ שזה בדרך כלל יותר.

פורסם
א.החנות הזאת לא שולחת לישראל

ב.מחירי המשלוח לישראל של מגבר 4 ערוצים יהיו לפחות 100 דולר מארה"ב

ג.המס 34% מחושב על מחיר המוצר +מחיר המשלוח

מה שמשאיר לך 60$ לקניית מגבר שזה מגוחך

וזה בהנחה שאכן תשיג משלוח לישראל ב-100$ שזה בדרך כלל יותר.

מצטער ידידי אבל המתמטיקה שלך לא נכונה, התקציב שלי הוא 800- 850 שקל.

116 דולר +50 דולר משלוח (לא יעלה יותר, מנסיון רב, כמו כן גם יש לי חבר בארה"ב שיכול לשלוח לי אותו)

= 166 דולר.

166X1.34 = 222 כולל מסים.

222X3.8 = 845 שקל, כולל מסים ומשלוח וכו'.

בכל מקרה, הסכום הבסיסי לקניית מגבר הוא עד 116 כביכול, לא 60 דולר.

לגבי הMAC AUDIO, שוב, אני מדבר מחוסר נסיון מוחלט, אבל הייתי מעדיף משהו של חברה יותר מוכרת, כמו KICKER, ROCKFORD FOSGATE, SONY, וכו' וכו'....

פורסם

למה לא לקנות בארץ מגבר יד שניה כמו:

JBL GTO 75.4

Poenix Gold 8:0:4

Infinity REF475A

Rockford P4004

לא חסרים מגברים ברמה הזו ב- 800 שקלים.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם
***אין צורך לצטט את ההודעה שמעליך. קרא את כללי הפורום***

אני אסביר את הבעיה.

בתור אחד שלא מבין בסוגי מגברי וכו'- כרגע יש לי רשימה של 4 מגברים שיכולים להיות אופציה לקניה, כי אני לא רוצה לקנות איזה מגבר עלום שם ונטול איכות.

אז או שאני אהמר על מגבר 4 ערוצים של אחת החברות המוכרות, או שאני אלך על אחת מההמלצות שלך.

בשביל לקנות אחד מאלה, אני גם נאלץ לקנות מכשיר אלקטרוני יד שניה, וגם אני צריך להמתין שאחד כזה יצוץ פה בפורום למכירה.

אני מעדיף פשוט להזמין מאי ביי מגבר איכותי, ויכול להיות שיהיה אפילו יותר טוב ממה שאני יכול לקנות כאן יד שניה באותו מחיר.

פורסם

החנות עורכת משלוחים לארה"ב בחינם, חבר שלי שגר שם ומנהל גם הוא חנות באי ביי יוכל לשלוח לי גם בפחות מ$50.

• תוכן חדש...