Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6044 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לאיזה אחיזה אתה מצפה מצמיגים בעובי של אופנוע 50 סמ"ק?

קודם כל עולים במידה, אחרי זה משחקים עם קפיצים\קוילאוברים\מוטות פיתול וכו...

איך זה קשור?

ברכב של הבחור צריך להיות מותקן מוט פיתול אחורי! משום מה, אין לו.

קו---------------------------------------

פורסם
לא ידעתי שלהנמיך את הרכב ולשים מוטות מייצבים זה של ערסים אם ככה כולם ערסים... ואני חשבתי שלכל מי שיש הונדה הוא ערס. אז מה גם אתה ערס?! אני לא ערס ויש לי הונדה.

החזרתי מספר נקודות לעובד השרת (ההוא שהחליף את עמוס השרת). אנא הפסק לבזבז לנו אותם, גם ככה אנו במחסור במלאי. תודה, יאשה.

למה להתעצבן חבל על העצבים...

אני נוהג על סיוויק 2008 ו 98 ואני ממש לא ערס, יש פסול בלשאול ערסים איך להנמיך תהונדה? זה אומר שהם לא יודעים לשפר את המכוניות ולשפר להם את האחיזה? לא

מה אפשר לעשות שלרובם יש את הסיוויקים, דיי נדיר לראות בנאדם שהוא לא ערס על הונדה סיוויק מונמכת ומשופרת בטעם טוב, אין מה לעשות חביבי ככה זה בישראל.

פורסם
ברשותכן, זהו דיון על בעיית אחיזה, לא על בעיית דימוי עצמי.

בתור אחד שנמצא נמוך יותר בדירוג - אל תתערב....:-)

ולענייננו, אכן הסיביק סובלת מהתנהגות רופסת בניגוד ליכולות המנוע.

מה שהבחור צריך לעשות,בהתאם למה שהוא דורש מהרכב,לפי הסדר הבא:

צמיגים טובים,רצוי 15"

הנמכת המרכב- סט טוב של בולמים וקפיצי הנמכה (30 מ"מ לא יותר)

מוטות חיזוק (סטראט באר) - קדמי עליון חובה,השאר- אקסטרה נחמדה.

אין צורך בקוילאוברים ושאר חמוצים,אלא אם מתוכננים שיפורי מנוע היסטריים שהבחור לא מספר עליהם.

איך זה קשור?

ברכב של הבחור צריך להיות מותקן מוט פיתול אחורי! משום מה, אין לו.

אורן- מאיפה אתה יודע? אתה מכיר את הרכב?

• תוכן חדש...