Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6048 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקי,אני דיי "ננעלתי" על הסט קומפוננט של המוראל דוטק אוביישן,הוא נותן תמורה מעולה למחיר וההמלצות עליו לא מפסיקות להגיע.

החלק הבעייתי הוא המגבר,אני צריך מגבר 4 ערוצים,שני ערוצים יהיו מחוברים בגישור כדי להגביר סאב של JBL משהו כמו 300 RMS.מיום ליום אני שומע עוד ועוד אפשרויות של מגברים והבלבול הולך וגדל,אחרי שהייתי כמעט בטוח שאני הולך על ה GTO 1004,התקשרתי לאיש מכירות,והוא אמר לי משום מה ש JBL אינו יוצא דופן מכל חברה סינית אחרת ומבחינתו זבל נישאר זבל גם אם השם שלו כביכול נחשב לטוב ומוצלח.שאלתי לגביי איזה מגבר הוא היה ממליץ לי בכל זאת ללכת בישביל הרכיבים שהזכרתי למעלה,הוא פתח בפניי שתי אפשרויות,הראשונה,מגבר MTX אמריקאי(אם אני לא טועה שמעתי עליו) שהיא האופציה הטובה יותר,הוא טוען שהמגבר איכותי בכמה רמות גם מרוקפורד-האם יש אמת בדבריו? מישהו יכול באמת להמליץ על כזה מגבר שפחות מוכר כאן בארץ? הוא טוב? לא טוב?איכותי?.

האופציה השנייה היא מגבר מבית מאקרום(ככה הוא אמר אם אני לא טועה לא שמעתי עדיין על החברה הזאת),חברה איטאלקית משובחת לטענתו,קצת פחות טוב מה MTX אבל עדיין עדיף מהג'י בי אל שהזכרתי.(כרגע המחירים לא כל כך משמעותיים העקרון פה הוא אלמנט ההשוואה).אני לא יודע את השמות של הדגמים שלהם אני רק יודע שהם 4 ערוצים ומוציאים 100 RMS לערוץ.

אופציה אחרת שקיבלתי היא מגבר של קיקר Kicker KX650.4 מגבר חזק מאוד שאם אני לא טועה מוציא מעל המוצהר,השאלה שלי לגביי המגבר הזה,האם הוא טועם מבחינת צלילים למוראל והאם הוא לא נחשב ל"ביזבוז" לסט קומפוננט שאני מתכוון להביא? כלומר האם הוא חזק מדיי להגברת הסט הזה ולהגברת סאב של 300 RMS?הבנתי שהוא ממש חזק ואני דיי מפחד שהמערכת תשתגע בגללו,למרות שעם התקנה נכונה זה לא יקרה.

בכל זאת אשמח לקבל חוות דעת על שלושת המגברים והשוואה איזה מגבר איכותי יותר ומתאים לצרכים שלי,תודה רבה לעוזרים שבינכם.(לא מאמין שיש עוד הצעות למגברים נכון?)

פורסם

מבין השלושה האלה הייתי הולך על הקיקר - בכל מקרא איך אתה רוצה להשוות השווה אם לא ציינתה את הדגמים ואת המחירים של

שתי המגברים האחרים . כמו כן הייתי גם שוקל אפשרויות אחרות כגון SUNDOWN 100.4 או CELESTRA FA475X .

:-)

Head : Alpine IXA - W407 + PXA H701

Spk : Mt22 | L3 | Hertz Ml 1600 | HDX 300 D

Amp : Nakamichi PA2100 | PA4100 | Audison Lrx 1.1 K

פורסם

ה SUNDOWN והCELESTRA יקרים מדיי בשבילי,אין בידי את הדגמים אך מדובר בסדר גודל של 1100-1300 שקל למגבר חדש,ובחנות רגילה צריך להגיע למחירים של 2000 ש"ח ואף יותר,אני הבנתי שהם 4 ערוצים של 100RMS לערוץ ושניהם בטוח איכותיים יותר מהג'י בי אל (לטענת המוכר),בכל זאת האם בכלל החברות האלו מוכרות לכם והאם יש להם שם טוב יחסית?

אני קצת פחות אוהב את החברה של קיקר למרות שהבנתי שמגברים אצלם זה עולם שונה מהסאבים הלא כל כך מדוייקים אבל ה"מפציצים" ואני לא יודע אם הקיקר הזה מתאים למוראל אוביישן מבחינת צלילים ועוצמות.

דרך אגב הקיקר כמובן לא חדש זהו מגבר מיד שנייה כי חדש ממש לא עומד בתקציב שלי(וגם מחירו בסדר גודל של המצויין למעלה)

פורסם

אני הגברתי רכיבים של מורל על מגברים של קיקר, נשמע מאד מדויק.

הערכה מאוד מפורטת תוכל לקבל מלאנוס פורס, שיש לו הרבה ניסיון בשילוב החברות הללו.

בכל אופן, ה650.4 יהיה מצוין לסט הזה, קח בחשבון שעדיף מגבר חזק מהרמקול מאשר מגבר חלש מהרמקול.

מה עוד, שהוא יאפשר שדרוג עתידי גם של הסאב וגם של הסט הקידי, אם תרצה להחליף לחזקים יותר.

מתחדשת*

פורסם

זה באמת נשמע כמו המלצה של צלילי אורנים.

בכל מקרה. נכון או לא. תתרחק משם . הם יותר מסוכנים משפעת החזירים.

שקר ועיוותי אמיתות זה הצד החזק שלהם. ולדחוף ציוד שיש להם. וללכלך על האחרים זה בשגרה.

(לא בקטע גזעני)

עדיף לקנות מהערבים ממזרח העיר (וואדי ג'וז). כי הם פחות ינסו לדפוק אותך מאשר צלילי אורנים.

והמחירים יהיו לפחות הגיוניים.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

מדובר בהצעה מבחור בשם דודו שדיברתם עליו בימים האחרונים בפורום (זה שמוכר את המוראל אוביישן ב750 סט חדש).

גם לי כל הסיפור הזה נישמע דיי מסריח משהו פה חשוד בצורה בלתי רגילה שלא נדבר על איזה מחירי התקנה הוא לוקח (בריצפה).

בקיצור נכון לעכשיו סט קומפוננט אני לוקח מוראל אוביישן על בטוח,מגבר כניראה שאין ברירה GTO1004 חדש או הקיקר המשומש שדיברתי עליו...אני לא רואה משהו במחירים האלו של סביב ה 1000 שקל שיתן תמורה טובה יותר למחיר (מגבר 4 ערוצים להגברת סאב+קומפוננט מוראל).הבעיה היחידה שלי היא שאין לי תקציב להתקנה :cry: ואני לא רוצה להתפשר על מוצרים זולים יותר.

הסאן דאון אמנם איכותי אך ההספקים שלו דיי חלשים להרים את הסאב,בקיצור אני יבדוק טוב טוב טוב את העניין לפניי שאני מתקרב לשם.הוא קורה לעצמו ART SOUND ולא צלילי אורנים כמו שהזכרתם.החנות שלו ליד נתב"ג 3 קילומטר משם.

פורסם

עפ"י השרשורים האחרונים הבנתי שהמגברים של MTX ו MACROM לא משהו,אז אני לא מתקרב אליהם,אני מתכוון כרגע להמשיך בכיוון של JBL או KICKER אלא אם יהיו המלצות אחרות.

הבעיה העיקרית שאין לי בתקציב סכום להתקנה וחיווט,וההצעה של הבחור ממש מפתה אותי,כלומר מבחינת עלות ההתקנה.

אני לא יודע כל הסיפור הזה שהוא "יבואן" דיי מחשידה,יש פה מישהו שניסה אותו ויכול להגיד לי איך הוא? יש לו מוצרים טובים? והתקנה ברמה טובה? או שהוא מנסה לדחוף מוצרים ללקוחות שלא מבינים?

פורסם

אמנם אני קצת משוחד כי אני מוכר את המגבר שאני הולך להציע

פוניקס גולד אוקטן R8:0:4, טוב יותר מכל מה שהצעת ובמחיר שאני נותן אותו ישאר לך גם כמה שקלים עודף בצד להתקנה טובה ואיכותית.

אחד מהשיקולים של הקניה שלו כשקניתי אותו היה איכות צליל טובה, לעומת הJBLים, MTX ושאר חברות בתקציב המגבר הזה טוב יותר ובהרבה.

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

JBL / קיקר / MTX / פיניקס גולד / סאן דאון כולם מגברים של חברות טובות.

לכולם יש סדרות טובות יותר וסדרות טובות פחות.

צריך להתיחס למגבר ספציפי. ולא לחברה.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אוקי אז אני יעשה דבר כזה,יום ראשון אני יברר את הדגם של המגבר של MTX (כי המוכר בעצמו אומר שהוא טוב יותר מה MACROM) ואני ירשום לכם כאן בפורום ואז נוכל להשוות אותו למגברים עליהם דיברתי.

פורסם

אוקי בררתי בדיוק דגמים של כל מוצר ואני ירשום על הדרך את המחירים (שכוללים מע"מ ומשלוח):

MTX TC4004-בעבור 1300 ש"ח מוצר חדש (משהו מוזר, בEBAY הוא נמכר סביב ה 120 דולר לעומת ה GTO1004 שנמכר סביב 200 דולר אז כיצד יתכן שה MTX עולה 300 שקל יותר מהג'י בי אל?)

JBL GTO1004... בעבור 1000 ש"ח חדש

CRUNCH 900.4-בעבור 700 שקל חדש (בEBAY נמכר סביב 70 דולר)

SUNDOWN SAX50.4 בעבור??? (נדבר עם אליקו:-))

Kicker KX650.4 מיד שנייה בעבור 1000 ש"ח

זהו,סה"כ לא חושב שיש עוד מגברים שנותנים תמורה כזאת לכסף, סביב ה 1000 ש"ח (כמובן לא מיד שנייה)

אבל אם בכל זאת יש אשמח לשמוע,ההתלבטות העיקרית שלי היא בין ה JBL לסאןדאון(מבין החדשים),אני יודע כמה הסאןדאון איכותי אך אני טיפה חושש בגלל ההספקים הנמוכים עליהם הוא מוצהר,בכל זאת צריך להרים סאב,טוב אז נישמע חוות דעת על כל הדגמים האלו.

• תוכן חדש...