Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רצועת טיימינג ברובר MG VVC

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6053 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

לפני כמה חודשים נקרעה לי רצועת הטיימיניג של הרכב MG VVC שלי.

הזמנתי קיט של רצועת טיימיניג בשביל הרכב הנ"ל כי הבנתי שיש מצב שלא הלך ראש מנוע..

אני לא יודע בדיוק האם זה יפתור את הבעיה והאם זה באמת אפשרי שלא ילך ראש מנוע כשרצועת טיימיניג נקרעה?

האם למישהו בפורום הייתה בעיה דומה ?

אם אני יזמין מנוע דרך ebay ( או דרך כל אלטרנטיבה אחרת שתציעו) האם זה הפתרון האולימטיבי, ואם כן, כמה צריך לשלם עבור מכס של מנוע והרכבה במוסך, מה גם שאני לא ממש יודע איזה מוסך מרכיב את המנוע הזה ( לא לשכוח מדובר ברכב נדיר - שמעטים המוסכים שיודעים להתעסק איתו - המנוע הינו מנוע הנעה אחורית הנמצא בבאג'ז) האם מישהו מכירים מוסכים ( עם עדיפות לאיזור הצפון) שמתעסקים ברכב ?

מצאתי פוסט בפורום שמדבר על החלפת מוסך כאן : https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=93983

ובפוסט רשום שמישהו תיקן את הראש מנוע ב 1150 ש"ח האם הטיפול הזה יעיר את האוטו שלי לתחייה?

סליחה על מטר השאלות פשוט לא ידעתי מאיפה להתחיל ...

ותודה לעונים.

פורסם

MG VVC זה לא סתם רכב הרכב מוציא 143 כ"ס ולעשות לו ראש יעלה לך יותר מ1150 שעולה בקסארה שרשום שם וזה בוודאות, ממליץ לך להכנס למוסך און גל אקספרס ברחוב ששת הימים( סיליזיאן ) ולדבר עם אבי או שלמה בעלי המוסך, הם מכירים את הרכב ויודעים לטפל בו, הטלפון שלהם הוא 04-8530055 תגיד להם שאלעד עם הרובר הלבנה שלח אותך, ואם אתה צריך עזרה בחלפים דבר איתי בפרטי אני אשלח לך את הפון שלי.

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

פורסם

אני מכיר את המוסך הזה אם אני לא טועה הוא בחיפה, הייתי שם כמה פעמים ( הכניסו לי גז לMG כדי שתהיה יותר גבוהה - כל 4- חודשים בערך).

לפי מה שהבנתי מאבי לפני שנה - הוא אמר לי שהם לא מתעסקים ברכבים האלה. רק את המכשיר שמכניס את הגז יש להם.

העניין הוא אם הם מתעסקים עם הרכב במקרה של קריעת רצועת טיימינג? והאם יש מצב לתקן דבר כזה ללא צורך בהחלפת ראש מנוע?

fleshbone - שלחתי לך הודעה פרטית.

פורסם
אני מכיר את המוסך הזה אם אני לא טועה הוא בחיפה, הייתי שם כמה פעמים ( הכניסו לי גז לMG כדי שתהיה יותר גבוהה - כל 4- חודשים בערך).

לפי מה שהבנתי מאבי לפני שנה - הוא אמר לי שהם לא מתעסקים ברכבים האלה. רק את המכשיר שמכניס את הגז יש להם.

העניין הוא אם הם מתעסקים עם הרכב במקרה של קריעת רצועת טיימינג? והאם יש מצב לתקן דבר כזה ללא צורך בהחלפת ראש מנוע?

fleshbone - שלחתי לך הודעה פרטית.

תמיד יש אופציה להרכיב רצועה ולבדוק אם הראש נפגם או לא, קח בחשבון שהאוטו הזה קשה מאוד מאוד לעבודה בגלל המנוע האחורי שיש בו, לפעמים כדי לעשות טיימינג מורידים מנוע לגמרי החוצה, ולפעמים כמו במקרה שלך אולי כדאי לעשות את זה.

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

• תוכן חדש...