Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6053 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כמה שבועות כשיצאתי ברוורס מחנייה פגעתי ברכב שחלף מאחורי (נזק קטן לכנף אבל עדיין כאב לב כי הרכב היה בן 3 חודשים. אצלי לא היה כלל נזק).

כמובן שהחלפנו פרטים ותשילמתי על התיקון במוסך שהוא בחר.

דיברנו קצת במוסך ומסתבר שהאיש עובד בתחום קרוב לשלי ויצאה לי מהמכה הזו הזמנה ששווה בערך פי 30 מהתיקון.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

מאוד נחמד מצידו שהוא עושה איתך עסקים אחרי שפגעת לו ברכב.

מצד שני כל אחד יכול לפגוע בשוגג ברכב אחר, ובעסקים כמו בעסקים, מבצעים החלטות עסקיות נטו.

פורסם

אז מה שאתה אומר, זה שאני צריך להתקין מגן חזירים על הקסנטיה, ולצאת למבצע גיוס לקוחות לעסק תיקוני מחשב שלי

:twisted:

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

רואים שלא לקחת קורס!

בעיסקאות עם כוסיות, אתה בסוף זה שמשלם.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

ואם היא תפוסה, או שהיא גבר מחופש?

בהצלחה אייל! אני מוכן לשלם לראות את הפרצוף שלך כשתעשה כזה דבר לגבר מחופש

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

כשאתה מסתובב ברחוב, אתה רואה הרבה גברים מחופשים? :shock:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
כשאתה מסתובב ברחוב, אתה רואה הרבה גברים מחופשים? :shock:

כשעבדתי בת"א, יצא לי לראות שם גברים מחופשים כמעט על בסיס יומי (רחוב בן יהודה). אייל גר בת"א אז יש סיכוי שהוא יפגוש בגבר מחופש.

ברחובות עדיין לא יצא לי לפגוש בגברים חמופשים חוץ מבפורים.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
רואים שלא לקחת קורס!

בעיסקאות עם כוסיות, אתה בסוף זה שמשלם.

גם בהתחלה, כוסית שמכירה בערך עצמה תיתן לך לשלם לאורך כל הדרך....

פורסם

תמיד אמרתי את זה - צריך לדעת למי לדפוק את הרכב.

אבל בהקשר שונה:

1.

לפני 3 שנים בחנייה נכנסתי בשוגג בפורסטר חדשה לגמרי. (הפגוש שלו בפינה נלחץ פנימה).

השארתי פרטים, אחרי שעתיים קיבלתי טלפון מבעל הרכב.

התנצלתי, להצעתי לתת פרטים.

הסתבר שבעל הפורסטר מחזיק סוכנות ביטוח משלו.

הוא אמר לי תודה שהשארתי לו את הטלפון, שהוא יום-יום נתקל במקרים שבורחים בלי להודות.

הוא לא רצה להחליף את הטמבון, אמר לי שיברר במוסך ההסדר שלו, ואם בדובר בכמה מאות שקלים בודדות, נסתדר בלי להפעים את הביטוח שלי.

הסכמתי והבטחתי לשלם בתנאי שהסכום לא גדול.

עד עכשין לא שמעתי ממנו , אבל ראיתי את שהרכב שלו תוקן כבר אחרי שבוע.

2.

לפני שבוע חבר שלי שיפשף דייהו לנוס (שריטה קטנה בכנף), הציע לנפגע 500 ש"ח על צביעת כנף.

למרחת קיבל טלפון שהתיקון עולה 1200 ש"ח.

אחרי עוד יומיים קיבל עוד טלפון שהרכב הנפגע נכנס לתיקון.

החבר שלי התקשר למוסך של הנפגע כדי אולי לשלם ישירות למוסך, מבלי להפעיל ביטוח. נאמר לו שהתיקון עולה 3000 ש"ח + 450 ש"ח שמאי (פחחות, עבודות חשמל, צביעה). למרבה ההפתעה המוסך הציע לו לתקן גם את הרכב השני (נסתדר, אמרו לחבר שלי).

עכשיו הלכו 1000 ש"ח השתתפות עצמית + 3 שנים הנחה על העדר תביעות.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
ואני כבר חשבתי שנתת רווס על אברג'יל\אלפרון\השלם את החסר :)

או הבחור הזה:

http://englishrussia.com/?p=2194

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...