Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6059 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

אני מעוניין לדעת אם יש חשיבות/השפעה לחיבור הRCA למכשיר הHU.

יש לי רדיו דיסק של פיוניר 1150MP,עכשיו היתה לי את הבעיה הנפוצה שיש במכשירי הפיוניר-רעשי אלטרנטור,עשיתי הארקה ונוצרה לי הבעיה שפירסמתי בדיון הזה: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=2335756#post2335756

יש לי יציאה אחת לRCA בHU,לRCA שלי יש אחד בצבע כחול ואחד בצבע לבן,הכחול למטה והלבן למעלה.

אני לא זוכר איך זה היה לפני שעשיתי את הארקה,ואמרו לי שאולי הבעיה שנוצרה לי[זה בקישור למעלה] זה קשור לחיבורי הRCA.

אז יש חשיבות לחיבור הRCA לרדיו דיסק? אם לא הבנתם אני יסביר את זה שוב,ומחר אני אצלם תמונה.

פורסם

הבנתי מה הבעיה אבל לא הבנתי מה כבר ניסית לעשות, אז ככה:

תחבר את המערכת למגבר בכבל RCA אחר (אולי יש בעיה בכבל עצמו)

אם עדיין יש את הבעיה, אמרת לשמגבר יש עוד ערוצים, תחבר את הכבל RCA לערוץ אחר וגם את החיבורים של הרמקולים בהתאם.

אם עדיין יש את הבעיה, אז סביר להניח שיציאה אחת של RCA במערכת עצמה לא טובה, אבל גם זה צריך בדיקה.

פורסם

עדיין לא ניסיתי כלום,העדפתי להתייעץ איתכם קודם.

מחר אני ינסה כמה דברים שאתה המלצת ועוד כמה דברים שמומחים אחרים הציעו לי.

אני יביא גם תמונות.

• תוכן חדש...