Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האנגובר כבד. מה עושים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6047 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים!

לאחר בילוי לילי, יש לי האנגובר כבד, המלווה בכאבי ראש, סחרחורות ובחילות. מה עושים כדי להתגבר על זה?

ניסיתי כבר את הכל: שינה כל היום, שתייה מרובה, אכלתי הרבה, אבל שום דבר לא עוזר.

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

+1!!!

אני אוכל טוסטים, שותה המון מיץ ממותק ומשתדל לקחת נשימות עמוקות.

המלצה ששמעתי היא לשתות כוס בירה בבוקר שאחרי, "רק אלכוהול מרפא אלכוהול".

בעיקרון הגוף מיובש אז צריך להכניס נוזלים, מקלחת חמה גם עוזרת.

טיפ ממני אליך! כבר חצי שנה לא היה לי האנגאובר, פשוט על כל כוס וודקה שאני שותה

במסיבה אני שותה בקבוק מים קטן, ככה אתה מתגבר על ההתייבשות.

אתמול בערב שתיתי 4 כוסות גרייגוס רדבול ו-2 חצאי בירה טובורג אדום, כמובן על 3 בקבוקי מים קטן בערך.

אני מרגיש מצויין!

תנסו כולם ותראו! מצפה לתגובות תודה בשבת הבאה :).

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם

טעות!!!

משום מה קיים מיתוס מטופש, לפיו אלכוהול עוזר כשיש הנגאובר. הדבר משול ללירות לעצמך ברגל על מנת להשכיח כאב ביצים.

שתיית אלכוהול מקהה את החושים, ואתה מרגיש שאינך סובל יותר מהנגאובר, כשבעצם אתה רק מגביר אותו.

שתה קפה שחור, הרבה מים ותן לזמן לעשות את שלו.

לחיים :beerchug:

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

כן, כנראה המשקעות במועדון היו לא משהו... :brickwall:

בד"כ כשאני שותה, אני שותה משקעות משובחים, אבל במועדון אתה לא יוכל לדעת מה מוזגים לך, אתה מבקש וודקה טובה ובמקום זה מוזגים לך וודקה לא איכותית, אבל במחיר כפול (מכיר את זה מניסיון של עבודה בבר). כנ"ל גם וויסקי, קוניאק ומשקעות אחרים.

פורסם

יש לי שיטה בשבילך ובשביל כולם.

תשתה כהרגלך רק שאתה חוזר לבית תשתה כמה כוסות של מים ביחד עם אופטלגין\אקמול\נורופן אחד!

תקום בבוקר כאילו לא היה כלום

תנסה ותראה :)

פורסם

מהדברים הנאמרים כאן אפשר לחשוב שמשקאות משובחים לא גורמים להנגאובר...

אדם שממשיך וממשיך בלי לדעת מה הגבול שלו, או לחילופין ממשיך בידיעה שמחר יתפוצץ לו הראש= ילד ו/או סתם אחד שלא יודע לשתות.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

התשובה שלי מוכחת.

בבוקר אל תעשה כלום, רק תאכל ארוחה גדולה תשתה הרבה מים, ותתקלח מקלחת ארוכה.

הצרפתיות לא מסתדרות עם הקוריאנית, לכן אני מחנה אותן רחוק אחת מהשניה:-D

לעבוד עם כובע, בגד ים וכפכפים, נראה לי שאני בגן עדן.8)

פורסם

מקלחת ארוכה? :lol:

כשהוא יראה את חשבון המים שהוא יקבל אח"כ, הוא ישקע בדכאון כל כך עמוק שהוא יצטרך להוריד עוד איזה בקבוק וודקה כדי לצאת מזה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
+1!!!

אתמול בערב שתיתי 4 כוסות גרייגוס רדבול ו-2 חצאי בירה טובורג אדום, כמובן על 3 בקבוקי מים קטן בערך.

אני מרגיש מצויין!

תנסו כולם ותראו! מצפה לתגובות תודה בשבת הבאה :).

אתה באמת מערבב גרייגוס עם רדבול? :?

פורסם
טיפ ממני אליך! כבר חצי שנה לא היה לי האנגאובר, פשוט על כל כוס וודקה שאני שותה

במסיבה אני שותה בקבוק מים קטן, ככה אתה מתגבר על ההתייבשות.

.

זה שאתה שותה הרבה מים זה מצוין וזה בריא אבל אם במסיבה אתה שותה רק משקאות אלכוהולים שקופים (וודקה,ג'ין,ערק וכו') זה די מיותר כי הם לא גורמים להנגאובר בשל תהליך הזיקוק והסינון שהם עוברים (האמת היא שהם כן גורמים אבל בצורה הרבה הרבה יותר פחותה מכל האלכוהול הלא שקוף).

לשאלה המרכזית, הבנה מה זה בכלל האנגאובר (או חמרמורת בעיברית צחה)תגרום לך להבין שעד שהחומרים הרעילים שמופקים בגוף כתוצאה מספיגת האלכוהול, לא יספגו במלואם, אין הרבה מה לעשות חוץ מלסגור את עצמך בחדר חשוך ונטול רעשים חזקים ולשתות הרבה מים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

כמו שנאמר פה מלכתחילה, לפניי השינה לשתות כדור של ADVIL או נורופן או אקמול עם המון מים.

בבוקר כמו חדשים. נבדק בתוכנית של ברניאק :)

• תוכן חדש...