Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האנגובר כבד. מה עושים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6048 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תרשה לי להעניק לך את מדליית התשובה ההזויה לסופ"ש הזה. :shock:

אני חולק עלייך

חיכיתי לסבב התחבושות הבא - בערבו של יום לקחתי את כולן (עם כפפות כמובן) ותליתי על חוט קשירה בין עצי הברוש כך שמכל חלון שהם יסתכלו, הם יראו את הקישוט מתנוסס אל מול ביתם.

למחרת היום השכנה התרבותית צעקה לי מחצר ביתה וכשיצאתי אליה היא כמובן הסבירה לי נימוסים והליכות ושאני צריך להתבייש במה שעשיתי ושהילדים שלה רואים את זה ושואלים מה זה.

הסברתי לה שהתחבושות האלה לא הגיעו משום מקום ואם אף שכן לא יזרוק אותן לחצרי הן לא יגיעו לתליה. הסרתי את הקישוט לבקשתה ומאז כמובן נעלמו התחבושות כלא היו.

ובא לציון גואל.

.

זו בטוח זאת

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שרגאמן,

הרבה דברים יצירתיים באו לעולם כתוצאה מהזיות.

הכימאי ד"ר אלברט הופמן עבד בחברת תרופות שוויצרית שנקראה "מעבדת סנדוז". החברה החלה אז בפרויקט לזיהוי ולייצור של מרכיבים כימיים בצמחים בעלי ערך רפואי. זמן קצר לאחר מכן החל הופמן לחקור את פטריית הארגוט (שנת 1938 ), פטרייה טפילית רעילה הפוגעת בדגנים - שגדלה על זרעי שיפון. עבודתו של הופמן על פטריית הארגוט הפיקה כמה תרופות חשובות, בהן תרופה למניעת דימומים אחרי לידה שעדיין בשימוש נרחב בעולם.

התרכובת ה-25 (שנת 1943) שהפיק מפטריה זו היתה חומצה ליסרגית דיאתילאמידית. מעט ממנה נגע בעורו. הוא החל לחוש מוזר ובין היתר חש עיוותים בראיה, סחרחורות ותחושה של שיכרות. כעבור זמן החומצה הזאת הפכה לחומר שבו משתמשים בטיפולים פסיכיאטריים וכן בשירותי ביון.

אה... וגם קצת מוזיקה יצאה לעולם בהשפעתה.

לא השתמשתי בה מעולם, גם לא אשתמש. אני יצירתי בלעדיה.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אני אישית לא מסוגל לשתות הרבה מים לפני השינה.

לפני שאני נכנס למיטה, אני שם לידי כדור אחד של אדוויל ובקבוק מים.

ברגע שאני פוקח את העיניים אני לוקח את הכדור עם כמה שיותר מים.

20 דק' אחרי זה, אין כאב ראש ואין בחילה.

מה שכן, אם שותים הרבה אלכוהול בערב שלפני, אז יש כל היום תחושה של "ערפל" במוח. אבל לפחות לא כואב הראש..

ועוד משהו מנסיון, ככל שתערבב פחות משקאות כך ההאנגאובר יהיה קל יותר.

ואם כבר החלטת לערבב, תשתדל רק לעלות ברמה של המשקה.

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

מצאתי שכדי להמנע מזה פשוט צריך לדפוק חירבון טוב לפני השינה.

יש בזה משהו. גם אם החירבון מגיע לקראת הצהריים (עדיין בהנגאובר) זה באמת עוזר..

מה שעוזר לי בדרך כלל זה כשאני מגיע הביתה אחרי הבילוי (כשהראש מסוחרר לגמרי) לפני שאני הולך לישון אני שותה איזה 2 כוסות מיץ תפוזים / הרבה מים ומשהו קטן לאכול ובבוקר קמים בלי יותר מדי כאבים.

עצה: לא לצאת לטיול ג'יפים לאחר לילה כזה.. מנסיון - לא כיף

פורסם

טיפ ממני לכל החברים בנושא כל סוג של כאב ראש ,אם משתייה ואם מסיבות אחרות :

קפה שחור (לא האבקה בלבד ,לשתייה ,לא משנה בוץ או מורתח) ,ובתוכו חצי לימון סחוט .טעם מגעיל ,אבל עובד בתוך 10 דקות.

בברכה

מוטי

פורסם

אמיר אני רואה שאתה בתקופה פורה במיוחד, אני שמח שאתה בעל הזיות טבעיות, אך שתדע שיש לכך פתרון סביר בתחום הרפואי המקובל.

כנראה אותן הזיות טבעיות אלו הן שהובילו אתך לרשום מה שרשמת.

:-P אני בעד

פורסם

שרגאמן,

לא השתמשתי בה מעולם, גם לא אשתמש. אני יצירתי בלעדיה.

לא כתבתי שאני צריך להזות כדי להיות יצירתי.

אני יצירתי באופן טבעי. בכל מקום שהייתי יצירתי וחדשן, המהלך אומץ באופן רשמי.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

נראה לי שעבר, אבל עדיין יש איזה ערפל קל בראש. בחיים אני לא אלך יותר למועדון שהייתי בו בליל הבילוי. המשקעות שם פשוט זוועה. איפה קונים אותם, בשוק הכרמל, 3 בקבוקי ויסקי ב-10? אם כל ההאנגוברים שחוויתי בעבר, זה היה פשוט נוקאוט:roflmao:

פורסם
יש לי שיטה בשבילך ובשביל כולם.

תשתה כהרגלך רק שאתה חוזר לבית תשתה כמה כוסות של מים ביחד עם אופטלגין\אקמול\נורופן אחד!

תקום בבוקר כאילו לא היה כלום

תנסה ותראה :)

+1,526,978

חשבתי שרק אני נוהג ככה לאחר לילה רווי אלכוהול....

אצלי זה נוהל אחרי לילה של שתייה לחזור הביתה,לשתות המון מים,לקחת נורופן וללכת לישון.

בבוקר באמת קמים כאילו לא קרה כלום.

אתה באמת מערבב גרייגוס עם רדבול? :?

אני גם מערבב גרייגוס עם רדבול,רק בגלל שבמועדון שאני יוצא אליו הברמן מכיר אותי ובמחיר של "וודקה-רדבול" רגיל משדרג לי לגרייגוס כי הוא יודע שאם אני בערב של "לבן" אני שותה רק גרייגוס.

אם הוא לא היה משדרג מעצמו אני בוודאי לא הייתי עושה את זה,חראם על הוודקה ועל הכסף כי גם ככה הרדבול מחליש את הטעם שלה.

ורק שתיה איכותית (מינימום סמירנוף), כל המשקאות הזולים עושים בלאגן בבטן :lol:.

מה הקשר בין סמירנוף לשתיה איכותית ?

היא אומנם יותר טובה מאבסולוט,אבל היא רחוקה באיזה עשר רמות מהוודקות האיכותיות באמת.

ובכלל לעניין ההנגאובר, צריך להקפיד לשתות משקאות מאותה משפחה, גם העירבוב הזה של וודקה עם רדבול ולאחר מכן מעבר לבירות לא ממש טוב ומפוצץ את הראש....

עצה שלי ?

התחלת עם לבן ? (וודקה,עארק וכו'), תישאר איתם עד סוף הערב.

אתה עם צהוב ? (וויסקי ושות'), תישאר עם הצהוב עד סוף הערב.

ובכלל, אמנם לוקח זמן להתרגל אבל וויסקי יותר "נעים" לשתייה מוודקה ופחות מפיל ממנה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אז מה היה לנו כאן:

לא לערבב סוגי אלכוהול שונים.

לשתות על בטן מלאה ולא על בטן ריקה.

לפני השינה לדחוף כמה שיותר מים לגוף.

לפני השינה לדפוק חירבון חחחחח, האמת שיש בזה משהו.

לשתות נקי ובלי רד בול ושאר הגועל.

הכי חשוב לדעתי:

שתייה איכותית בלבד ולא זבל.

כי אין כמו שוט נקי של גרייגוס!!!

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

האנגאובר זה לחלשים.

העצה שלי: להתאמן. כבר שנים (מאז הפיגוע במסעדת מקסים) אני לא מכיר חמרמורת מקרוב.

משכנתא זה קל

פורסם

על איזה אימונים אתה מדבר ?

והתרומה שלי לדיון: תמיד בחזרה מבילוי רווי אלכוהול, אוכל משהו קטן ושם לצידי בקבוק מים ליטר וחצי.

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.

• תוכן חדש...