Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6062 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי אימפרזה 98 לעיתים רק שהמנוע חם ישנה בעיית הנעה והטורים עולים ל 1.5 הייתי במוסך מרכזי סובארו והם אמרו לי שזה חיישן קראנק או מנוע סיבובים אבל לאחרונה החלפתי אותם וזה לא עזר שאלתי היא האם זה יכול להיות שזה חיישן טמפרטורה .

כל תשובה תתקבל בשמחה כי אין לי יותר כוונים

בברכה . אבי !

פורסם
יש לי אימפרזה 98 לעיתים רק שהמנוע חם ישנה בעיית הנעה והטורים עולים ל 1.5 הייתי במוסך מרכזי סובארו והם אמרו לי שזה חיישן קראנק או מנוע סיבובים אבל לאחרונה החלפתי אותם וזה לא עזר שאלתי היא האם זה יכול להיות שזה חיישן טמפרטורה .

כל תשובה תתקבל בשמחה כי אין לי יותר כוונים

האם התחברו עם סורק במוסך המרכזי לרכב?

ע"מ לאבחן כמו שצריך אם זה חיישן טמפ', חיישן קרנק, מנוע צעדים או כל חיישן אחר ברכב צריך להתחבר סורק תקלות לרכב. ולראות את פעולת החיישנים בזמן אמת ובזמן הבעיה. השיטה של להוציא חיישן להשים אחר של ניסויים וטעייה זה כשאין כיוון למה לגשת.

כמו כן סתם להחליף חיישן תקין יכול לגרור בעיות חדשות לרכב ולהקשות על מציאת פתרון.

פורסם

אתה צודק אבל הבעיה שרוב הזמן הרכב מתנהג רגיל רק לפעמים הוא לא מניע כשהוא חם ומאוד קשה להם לעלות במצב זה על הבעיה

בברכה . אבי !

פורסם

במוסך המרכזי אמרו לי שהוא לא מאמין שיראו במצב הזה את התקלה. דרך אגב יש הבדל בין חיישן מאווררים לחיישן טמפרטורה ?

בברכה . אבי !

פורסם

היום החלפתי חיישן טמפרטורה . ויש סיכוי גבוהה שחיישן טמפרטורה עושה בעיות בהנעה חמה

הסבר : כאשר המנוע קר אז אין בעיה החיישן נותן פקודה ואז המנוע צעדים מגביר את הטורים ב 500 סלד בערך

וכאשר יש איתו בעיה אז כשהמנוע חם הוא גם נותן פקודה להגביר את הסלד ב 500 ואז יש יחסי תערובת של הצתה לא תקינים ואין הצתה .

בברכה . אבי !

• תוכן חדש...