Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה בהנעה לאודי A3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6055 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

אני פונה אליכם אחרי שכבר ניסיתי כנראה הכל ללא הועיל.

מזה שנתיים וחצי ברשותי אודי A3 1600 אוטומטית 2002 אוטו מעולה ומוצלח.

הסיפור התחיל לפני כשבוע וחצי כשהגעתי לרכב הקשתי את הקוד וניסיתי להניע וראיתי מנורה צהובה בצורת מפתח מהבהבת הבנתי שכנראה הקודן ננעל ומן הסתם ישתחרר בדקות הקרובות מה שלא קרה ולכן משם הובלתי את הרכב למוסך צ'מפיון שבדק והודיע לי שהמקרה הוא כזה: הניתוק של הקודן חובר על הניתוק המקורי של האמבוליזר שהוא עצמו יושב בתוך לוח השעונים, ומשום מה נגרם כנראה קצר בקודן, מהמקרה הנ"ל ננעל לוח השעונים ולא ניתן לקידוד ולכן בפועל לא קורא את המפתח ולכן הרכב לא מניע.

הודיעו לי שאני אהיה חייב לקנות לוח חדש שעולה כ8000 ש"ח ואז יוכלו לקודד לי אותו או לחילופין למצוא לוח משומש עם אותו מספר סידורי של הלוח המקורי, וזאת בתקווה כמובן שלא נפגע הקידוד במחשב עצמו (מחשב ההצתה).

חיפשתי בשבוע האחרון בכל מקום אפשרי לוח וכנראה שאין כזה אז הציעו לי לנסות קיט התנעה שלם שכולל מחשב לוח ומפתח שפורקו מרכב מניע מאותו דגם ושנה וגם זה לא הצליח פשוט אין. הייתי באוטו מטר בת"א שהוא כנראה המומחה הגדול ביותר לדברים האלה וכלום. האמת היא שאני מיואש. השאלה שלי היא האם אני יכול להפעיל את הביטוח במקרה כזה?

האם משהו נתקל בתופעה כזו בעבר ומה עוד אפשר לעשות? אשמח לתשובות ממי שמבין עניין ולא בסגנון "תגרור את האוטו לדוד שלי הוא אלוף" האוטו כרגע בצ'מפיון מוטורס בירושלים והאמת לא כל כך מתחשק לי להמשיך ולגרור אותו ממקום למקום.

פורסם

תנסה להתקשר למקום שנקרא "המכוון" מחולון (תריץ חיפוש בגוגל) ותתיעץ איתו. אולי יש באפשרותו לפתור את הבעיה.

במידה ולוח השעונים נפגע הוא באמת דורש קידוד, לכן החלפה רק של לוח שעונים משומש אינה מספיקה ודורשת קיט התנעה שלם.

מניסיון עם גולף MK4 מחירי לוחות השעונים "זולים" ביותר.

• תוכן חדש...