Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התלבטות לגבי רכב עד 18-20 אלף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6066 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם. אני מתכנן לקנות רכב בזמן הקרוב ואשמח אם תוכלו לעזור לי. אני מחפש רכב אמין, חסכוני, ורצוי ידני. בתקציב הזה, יש לי כמה אפשרויות. פונטו שנת 2002-2003 מליסינג, פיג'ו 206 נפח 1400 שנת 99, ואני מתלבט לגבי מאזדה שנת 97 עם מנוע 1800, או 1600 (קראתי פה המלצות על ה1800, אבל לא מצאתי צריכת דלק בגרסת הידני, תודה מראש לכל מי שייתן פרטים). תכלס אני צריך רכב כל יום שיעשה בערך 20 ק"מ (לעבודה), ובסופי שבוע שיתאים לנסיעות יותר ארוכות. אשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על אחד מהרכבים, ואם תוכלו לומר לי בערך צריכת דלק. ואם יש המלצות לרכבים אחרים שגם יכנסו בתקציב, אני אשמח לשמוע.

פורסם

ה206 והפונטו בגרסאות שציינת קטנות וחלשות מהמאזדה. מצד שני, תצרוכת הדלק שלהן טובה יותר משל המאזדה.

מספרים מדויקים קשה לי לתת לך ובכל מקרה הם משתנים בצורה די משמעותית מנהג לנהג. אף אחד מהרכבים הנ"ל לא שתיין דלק רציני, אם זה מה שמטריד אותך.

המאזדה היא סוס עבודה טוב, היא מפגינה אמינות טובה עם הזמן ויש לה יחסית מעט מחלות. נוחות הנסיעה שלה בקרשים (או אולי נכון יותר להגיד, בנסיעה מרגישים כמו על קרשים).

עד כמה שאני זוכר את המחירונים התקציב שלך קצת נמוך בשביל 206 טובה. אתה מגרד את התחתית של ההצע ובהתאם גם טיב הרכבים שתמצא. בכל הנוגע ל206 ולפונטו אסור להתפשר על רכבים שהוזנחו או טופלו ביד שאינה מקצועית, זה יעלה לך הרבה כסף אחר כך.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

קודם כל תודה. תשמע אני מתעניין לגבי הרכבים ולגבי הפיג'ו אולי אני אצטרך להוסיף 3 אלף, ומבחינת הפונטו זה בערך הסכום. השאלה אם לא עדיף להביא כבר מאזדה 97-98 מבחינת אמינות. ומבחינת המאזדה מה ההמלצה 1600 או 1800?

פורסם

אם אמינות בראש מעיינותיך - אז לך על המאזדה.

לא בטוח שהיא תיהיה אמינה יותר, אבל לפחות לא תצטרך לשמוע הרצאות על האמינות של פיאט ופיג'ו מכל מיני מומחים בשקל.

הפונטו וה206 חסכוניות יותר בדלק, בטוחות יותר, נוחות יותר ונעימות יותר לשהייה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...