Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6063 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

הלכתי היום לראות סיטרואן קסארה אקסקלוסיב 2002 מנוע 2000 אוטו'.

נראית סבבה לגמרי, מטופלת מיומה הראשון במוסך מורשה בפ"ת טיפולים בזמן וכו'.

עוד לא לקחתי את הרכב לבדיקה אבל יש לי 2 שאלות שעלו לי מהשיחה עם הבעלים.

1. הוא אמר לי שברכב הזה עושים טיפולים כל 20 אלף ק"מ. האם הגיוני?

2. הוא סיפר לי שיש שריטה (כנראה עמוקה) בקורת אורך של הרכב, מה המשמעות של זה?

3. הוחלף המנוע לפני כשנתיים שכן הרכב ספג פגיעה מלמטה והמנוע נתפס והחליטו להחליף ולא לשפץ. שמו במקום מנוע של פג'ו מיבוא שעבר 35000 ק"מ בערך, אם אני לא טועה זה היה מנוע של פג'ו 206CC, דעתכם על המקרה הזה.

4. אם יש לכם הארות והערות לגבי הרכב הזה וממה לשים לב אשמח לשמוע בכל מקרה.

נ.ב

אשמח לתשובות בטווח הזמן הקרוב כי יש קצת לחץ על הרכב הזה, כמובן שרצטי מקצועיות ומבעלי ניסיון רצוי אישי.

תודה מראש

פורסם

שריטה בקורת רוחב??נשמע מצחיק,אולי יותר מדי מצחיק,נראה לי שהרכב קיבל מכה חזקה מאד מלמטה,אני הייתי למצוא קסארה אחרת.

פורסם

חפש רכב אחר ואל תכניס ראש בריא למיטה חולה....האוטו ספג פיצוץ רציני מלמטה . אין שום דבר אקסקלוסיבי ברכב הזה חוץ מהשם. אני לא הייתי לוקח אותו לבדיקה בכלל.

פורסם

פז'ו, הוא מדבר על קורת אורך שזה חמור שבעתיים. ולך (פותח השירשור) עדיף להתרחק מאוטו שהחליף מנוע בגלל "מכה", נשמע יחד עם קורת האורך, שהרכב השתתף בראלי הפרעונים ובלי לפספף אף בולדר.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם

אז ככה,

את הרכב הבן אדם קנה עם 35 אלף ק"מ מחברת ליסינג בשנת 2002, היום לרכב יש 135 אלף ק"מ בגלל שלא נסעו בו הרבה ובגלל שהוא היה אחד משלושה רכבים בשימוש. ראיתי את טופס הבדיקה של הקניה מחברת הליסינג והכול היה חלק למעט הליקוי של הקורת אורך. הוא עם הרכב מאז והוא זה שנהג בו והסיפור של המנוע קרה לו לפני שנתיים. כל הטיפולים מתועדים לטענתו (אני אבדוק את זה, אבל סה"כ די מאמין לו) במוסך פז'ו סיטרואן בפ"ת, טיפולים לפי הספר. חוץ מזה היו פגיעות פח שעליהן הוא החליף את החלק הרלוונטי, בכנף ימנית ומכסה מנוע.

חבר'ה בבקשה תשובות ענייניות ולא זריקות באוויר..

אני חושב שאולי באמת לפני בדיקה זה לא נראה הכי טוב העניין של פגיעה בקורת אורך - באמצע אגב, אם זה אומר למישהו משהו - פלוס הסיפור של המנוע. אבל מאז אין לו בעיות עם הרכב ואם הבדיקה תראה תוצאות טובות אז למה לא?

ושוב..מה זה פגיעה בקורת אורך ומה ההשלכות של זה?

פורסם

כל פעם בא מישהו אחר ומתעקש לקחת רכב שהוא יודע שהוא שחוט.

אני לא מבין, יש רק קאסרה אחת בשוק?

חפש עוד כמה..אל תדאג היא לא תמכר מהר כל כך

תמיר.

פורסם

ראית את טופס הבדיקה בעת הקנייה מהליסינג ? מתי הבדיקה היתה ? אני מבין שזה היה כשהרכב נרכש ע"י מי שאתה מעוניין לקנות ממנו את הרכב כעת. וכיצד אתה יכול לסמוך אם כן על בדיקה לפני X שנים ? פספסתי משהו?

דבריך אינם ברורים דיים. השריטה בקורה - היתה עוד בהיות הרכב בליסינג. החלפת המנוע - לפני שנתיים. הרכב מודל 2002,

וגם נקנה בשנת 2002 (?) ע"י הבעלים הנוכחיים.

חיי הרכב הזה לא היו קלים בליסינג, ולא היו קלים גם אצל הבעלים הנוכחיים. אני מניח שהרכב עבר עוד תאונה לאחר הליסינג שבה הוחלף המנוע.

ישנם יותר מדי סימני שאלה ודברים שאינם ברורים. אל תקח סיכון בקניה לדעתי (היות ואינך יודע את מצבו הנוכחי - כל הליקויים שמקורם בעבר - הינם רק קצה הקרחון, כיום, ועוד לא לקחת לבדיקה בעצמך...).

alfa 156 2.5.

פורסם

לא צריך להתנפל. אם הרכב מוצא חן בעיניו, הבחור ייקח את הרכב לבדיקה משל עצמו ויראה את התוצאות.

שריטה יכולה לנבוע גם מחניה על מדרכה - ואז זה ממש שטויות. כמובן, אם מדובר בתאונה הייתי מחפש רכב אחר.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

מסכים עם בר,

כבר ניתקלתי ברכב שבבדיקה מצאו שריטה בקורה - הכוונה היתה שפשוף קל בעליה על מדרכה.

פחח מקצועי יספר לך הרבה יותר טוב מכל מכון מה עבר על הרכב.

נתן.

• תוכן חדש...