Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6066 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

בדקתי את הפיאט סקודו בקומפיוטסט בראשון.

נראית בסדר גמור עם בלאי סביר (קלאצ' חלש, ברקסים קצת חורקים, ו2 צמיגים להחלפה).

פרט לכך נראית פנימית וחיצונית בסדר.

צירפתי את הדוח קניה מכיוון שאין לי מושג איך "לאכול" את הנתונים המספריים שמופיעים שם ומה עלי ללמוד מהם.

דרך אגב - כבר קניתי אותה.

SCUDO1.jpg

SCUDO2.jpg

SCUDO3.jpg

פורסם

תתחדש.

בתחתית הבדיקה מופיע סעיף קטן אך בעל משמעות - "פריצת מים מבלוק".

האם הסבירו לך במה מדובר?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

צביקה,

אני חושב שהמשפט שכולל "פריצת מים מבלוק" מתייחס לכסת"ח, שאין אחריות המכון על המנוע במיקרה של פריצת מים מבלוק.

בסעיף הראשון של המנוע לא צויינה בעיה כזאת.

הבדיקה סבירה לרכב מהסוג הזה ממודל 2004.

לא ציינת את הקילומטראז' של הרכב (גם את השנתון הייתי צריך לחפש בדו"ח עצמו).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

נתונים נוספים:

שנתון 2004

קילומטרז' 158K. יחסית נמוך לרכבים אלו.

נוסעת חלק ללא רחשים משמעותיים מהגיר או המנוע.

עבר את מבחן אישתי בהצלחה- היא אפילו הופתעה מחרישיות רעש המנוע. היא ציפתה לרכב מרעיש במיוחד.

לגבי פריצת מים מבלוק - הבוחן לא ציין את זה אפילו לא במפורש, כבעיה או כבעיה שצריך להתייחס אליה.

הייתי שמח אם אתם יכולים לפענח לי את ריכוז הנתונים מהדפים הנוספים. יש שם נתוני בלימה, ואיזון העמסה. לא יודע מה משמעות הדבר.

תודה

איל

פורסם

בדף אחד מופיעים נתוני הקומפרסיה היחסית. בשני תוצאות בדיקת הבלמים שבוצעה לרכב.

אין שם משהו שצריך להדאיג אותך.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...