Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למכירה 206xs יד 3 55000 ק"מ 2004

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6042 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

Bottom_Teur.jpgמושקע, מטופל רק בחלקים מקוריים ושמנים סינטטים מלאים, במוסכים מורשים ומתמחים כל שנה (בתדירות הרבה יותר גבוהה מהוראות היצרן) הכל מתועד. (טיפול אחרון אצל אורן בן סימון חברנו בפורום המתמחה בצרפתיות),ק"מ נדיר, בלי נזילות, צמיגיי איכות (בריג'סטון ספורט וטויו t1rחדשים), טסט לשנה לאחר טיפול. הוחלף כנף וטמבון ביד ראשונה נזק שולי ביותר (בדוק), נראה מעולה ונוסע בהתאם. הרכב שמור מאוד ומצוחצח פעם בשבוע. נוסע 90% בכביש בין עירוני. נהג יחיד.

יש אפשרות גם לביטוח הכי זול שתמצאו בהעברה ממני (לא חובה).לא הייתה שום כוונה למכור והוא נימכר עקב שינוי סטאטוס (רכב אחר כבר קיים ככה שאין לחץ).

Bottom_HezMazigModaa.gifBottom_Tosafot.jpg4כ"א,abs,חלון שמש מתופעל ידנית! מגנזיום,ספויילר,ח"ח, קודנית ונ"מ,מחשב. מערכת מקורית מעולה עם 6 רמקולים ושלט קבוע ליד ההגה,כסאות ושעוני ספורט,מזגן מצויין, דיפון פנימי וחיצוני בצבע הרכב, אגזוז ומצבר בני שנה וצמיגיי הטויו בני חודש. חסכוני מאד (ע"פ מחשב הרכב 1-15 ממוצע) ומהנה לנהיגה.

בידקו מחירון מלא (לוי יצחק בלבד-אין מה לעשות הוא כרגע הרלוונטי) ואם מתאים צרו קשר, המחיר הוא 2300 מתחת למחירון המלא ועומד על 54000 ש"ח, גמיש-סביר. אשמח לענות לכל שאלה ב 0547918964.

אזור המכירה הוא בין ת"א לב"ש כאשר אני כל השבוע באשקלון ובקיבוץ בארי עם גיחות דרומה וצפונה.

אם לא רלוונטי המחיר, אז חיסכו גם את שיחת הטלפון.

ספ"ש נעים,

לוטן

תמונה123.jpg

תמונה127.jpg

תמונה129.jpg

תמונה130.jpg

תמונה131.jpg

תמונה128.jpg

תמונה122.jpg

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

המחיר עודכן ל53000 (גם ביד 2) וגמיש טיפונת. ובבקשה, אני רציני אז תהיו גם אתם. (לדוגמא חיסכו את ההצעות המגוחכות של

"47000 מזומן עכשיו ביד ואני בא לקחת").

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

• תוכן חדש...