Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6084 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

וולוו 940 מנוע 2000 אוטומטית. בשבת נסעתי עם הרכב ונאלצתי לחצות אגמון עמוק שנקווה בכביש החוף ליד הרב-מכר. אח"כ הרכב נסע בסדר גמור, כולל כיבוי והתנעה מחדש. לא היו שום בעיות.

אתמול בבוקר, בנסיעה לעבודה שמתי לב שאחרי שלישי, הוא היה אמור להעביר לרביעי (O/D) אבל לא העביר.

יש על מוט ההילוכים מתג לביטול ה O/D , המתג מנותק, וגם החוטים שלו. כשמקצרים ביניהם נדלקת הנורה הרלוונטית בלוח השעונים.

בקיצור, הרכב מעביר הילוכים חלק עד הילוך שלישי, ללא רביעי.

מישהו מכיר? נתקל בתופעה דומה?

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

יתכן ובמהלך ה"שחיה" מים שיבשו את הסולנואיד של הO\D ,שאחראי על הילוך רביעי.

המשפט הבא הוא אמת,

המשפט הקודם הוא שקר !

פורסם

אם מים חודרים לתיבת הילוכים אוטומטית הם גורמים לנזק לרפידות המצמד וסרטי הבילום. ראשית בדוק מפלס נוזל תיבה.

מפלס גבוהה מידי יכול להעיד כי חדרו מים פנימה מבר לצבע הנוזל שמשתנה לורוד.

פורסם

עדכון,

ביום ראשון נכנסתי אחה"צ למכון "גיר רון" בדרום ת"א עם הרכב. רוני, בעל המכון הסתכל מרחוק, שמע מה הבעיה ואמר לי, תרים טלפון, ונקבע.

מפאת זמן (וגשם) הגעתי אליו הבוקר. האוטו הועלה על הליפט, האיש בודק מתח לפיקוד, ולא מוצא. אין מתח. מפשפש קלות, מוצא מחבר חשמלי שהתנתק (כנראה בעקבות השחייה ביום שבת), מחבר ואומר לי "סע, עזוב אותך זה בסדר".

"איך אתה יודע?" אני שואל. "סע, תאמין לי זה בסדר".

"כמה?" אני שואל. "כמה מה?" הוא עונה. "כמה כסף?" אני שואל.

האיש מסתכל עלי עם חצי חיוך: "סע כבר נשמה, אתה תופס לי מקום במוסך..."

בסיכומו של דבר:

1. נמצא ההילוך הרביעי.

2. האיש גרם לי לחייך כל הבוקר.

תודה לעוזרים,

יום נפלא לכולם,

יואב

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

לשעבר:

פורסם

משה בוקר טוב,

בוודאי. האוטו חזר להיות משעשע כמו בעבר.

יואב

לשעבר:

• תוכן חדש...