Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

A6 ו-S60 - סדר בדגמים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6101 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחיפוש עולה כי A6 קיבלה גיר רציף במתיחת הפנים של 2002. האם יש מכוניות מודל 2002 (או 2001) לפני ואחרי המתיחה או שהמעבר היה "נקי"?

כיצד ניתן להבחין בין הדגמים? אני יכול לזהות את ההבדל שאני רואה את האוטו, אבל האם יש שאלות שניתן להציג לבעל הרכב בטלפון?

האם הגיר הרציף נמצא בכל מנועי הבנזין (מאחר והוא big no no עבורי)? האם גם כאן יש דרך לברר את הנושא מול הבעלים בטלפון (כיתוב על הידית, בורר או מסילה שונים)?

ונעבור לשוודית: האם ההבדל בין גרסת ה-SE ל-GLT מתבטא באבזור או גם מנוע שונה? האם ניתן להבין משמה כי ה-GLT מצוידת בטורבו (G stands for Gdisha :-D)?

חן חן,

שי

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

אני מבחין בין דורות ה-A6 לפי מבט מבחוץ. הדגמים שלפני מתיחת הפנים מוקפים פלסטיק שחור בתחתית, הדגמים שאחרי כבר צבועים לגמרי באותו הצבע.

אני חושב שדגמי הדיזל והבי טורבו צויידו בתיבות טיפטרויק. אבל לא כדאי להסתמך על הידע שלי (במקרה הזה...).

בוולוואים (או וולבואים) אני פחות מבין ונמתין עד שמישהו בעל ידע נרחב יותר יגיב על ההודעה.

פורסם
בוולוו דגם ה- SE הוא הפחות מאובזר ה- GLT הוא קצת יותר מאובזר וה- T5 הוא הטורבו.

תיקון קל למה שרשמת - דגם ה- SE הוא בעל מנוע 2400 אטמוספרי, דגם ה- GLT הוא הדגם המוגדש, ודגם ה- T-5 הוא בעל מגדש הטורבו הכפול.

כיום - VOLVO S-80 T-5 מודל 2011

בעבר - VOLVO S-60 T-5 מודל 2003

בעבר - SEAT LEON 1800 אוטו' מודל 2002

פורסם

se זה 2400 אטמוספרי 2.4 140 כ"ס

GLT זו רמת איבזור גבוהה יותר אותו מנוע 2.4 עם ניהול שונה 170 כ"ס

T-5 2.5 טורבו עם 260 סוסים בריאים (על הנעה קדמית)

S60R שלוש מאות סוסים הנעה כפולה.

STI 2004

פורסם

בS60 יש גם דגם T עם מנוע 2000 מוגדש ו-180 כ"ס

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

האם ב-S60 ישנם חמישה הילוכים ?

ואשמח לקבל תשובה מלאה לגבי ה-A6.

שי

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם
תיקון קל למה שרשמת - דגם ה- SE הוא בעל מנוע 2400 אטמוספרי, דגם ה- GLT הוא הדגם המוגדש, ודגם ה- T-5 הוא בעל מגדש הטורבו הכפול.

טעות

לדגם ה-S60 T-5 אין צמד מגדשים אלה רק ב- S80 T-6

משנת 2001 עד 2005 ה- T5 היה עם מנוע 2.3 מוגדש ו- 250 כ"ס, החדשים יותר הגיעו עם מנוע 2.5 ו- 260 כ"ס.

קיים דגם S60T שהוא עם טורבו בלחץ נמוך 200 כ"ס 4X4.

כל דגמי ה- S60 הגיעו עם גיר אוטומטי 5 הילוכים ודגם ה- R הגיעה עם 6 הילוכים אוטומטים.

• תוכן חדש...