Jump to content

S60R

  • הודעות

    9
  • כאן מאז:

הנקודות של S60R

חדש בפורום

חדש בפורום (1/14)

1

מוניטין

  1. S60R

    A6 ו-S60 - סדר בדגמים

    טעות לדגם ה-S60 T-5 אין צמד מגדשים אלה רק ב- S80 T-6 משנת 2001 עד 2005 ה- T5 היה עם מנוע 2.3 מוגדש ו- 250 כ"ס, החדשים יותר הגיעו עם מנוע 2.5 ו- 260 כ"ס. קיים דגם S60T שהוא עם טורבו בלחץ נמוך 200 כ"ס 4X4. כל דגמי ה- S60 הגיעו עם גיר אוטומטי 5 הילוכים ודגם ה- R הגיעה עם 6 הילוכים אוטומטים.
  2. S60R

    A6 ו-S60 - סדר בדגמים

    בוולוו דגם ה- SE הוא הפחות מאובזר ה- GLT הוא קצת יותר מאובזר וה- T5 הוא הטורבו.
  3. אפשר לקנות גם רכב ב- 2000 ש"ח ולדחוף לו שיפורים ב- 33 אלף ואז זה באמת יהיה הרכב הכי חזק
  4. להזכירכם, זה מה שפותח השירשור שאל. אם הוא היה שואל מה עדיף קאיין או - לנד קוזר, קינג, לקסוס, אינפינטי, X5, ML, יונדאי וכו' אז כל השרשור הזה היה הגיוני. מבחינת אחזקה שוטפת - תרים טלפון במוסך ותברר מחירים לגבי טיפולים ואם אתה שואל על בלאי של רכיבים ברכב כנס לפורום בחו"ל שמתעסק רק בפורשה. טיפול במוסך של פורשה מול יונדאי - הפעם תצטרך להתאמץ קצת יותר ותרים טלפון לשני המוסכים גם של פורשה וגם של יונדאי. מצב החלפים - אל תצפה למצוא בארץ מגרשים של קאיין מושבתות כי לא תמצא ואם תמצא אז תשלם בהתאם, להביא מחו"ל אתה יכול להביא כמה שתרצה (אומנם הרכב נדיר בארץ הקודש אבל לא מעבר לים). נ.ב אומנם טוארג הוא פורשה לעניים אבל מנסיון אני יכול להגיד לכם שהטיפולים לא זולים בכלל גם ביחס לפורשה.
  5. S60R

    וולוו S60 T5

    עניתה בזמן, תודה. אפילו לשניה אחת לא הזכרתי S80!! אין לי ולא הייתה לי ואין לי מושג מה התקלות שלה. אני רק יודע שהגיר שלה הוא לא AISIN כמו ב- S60 אלה GM וגם אני שמעתי על כל מיני תקלות ברכב הזה עד מודל 2003.
  6. S60R

    וולוו S60 T5

    אני יודע, אבל עכשיו אני אגלה לך סוד קטן, אני לא עד כדי כך ממהר.
  7. S60R

    וולוו S60 T5

    זאת לא הייתה שלי , שלי צבע תכלת. את השחורה במקרה אני מכיר, היא מראשון מודל 2007 עם עור בייסבול בפנים. אל תתאכז מהעניין שלא קניתה R ה- T5 יותר מהנה לנהיגה ביום יום. אי אגלה לך עוד סוד קטן, ה- R מגיעה למהירות סופית של 250 קמ"ש (מוגבלת אלקטרונית) וה- T5 עוברת את ה- 260!!! http://www.youtube.com/watch?v=O2N-2A_acZE
  8. S60R

    וולוו S60 T5

    הנה אחד שמדבר לעניין, בעניין הטורבו - ב- T5 יש לי קצת יותר מ 220,000 והטורבו עדיין יבש ולא מרעיש אז לא נראה לי שהוא הולך כל כך מהר. בעניין ה- S60R (טיפטרוניק) אני אהיה חייב לציין שעד 80 קמ"ש ה- T5 עומד איתו יפה ואפילו מקדים אותו במטר (לאחר בירור הבנתי שהגבילו את המומנט עד להילוך שלישי) מי שנוסע ברכב כזה צריך להבין שזה לא EVO ולא STI(אוליי בגרסת גיר רגיל)אבל יש לו המון כוח ומומנט בכל הילוך יציבות נהדרת (לקח לי שנה ללמוד איך לבטל את בקרת היציבות והמשיכה). יש מספר יתרונות שבגללם קניתי את הרכב הזה, למדתי שרכב מהיר הוא רכב בטוח, הרכב מאוד יקר אבל לא משדר את היוקרה שלו (סולידי) והיתרון המשמעותי שבלחיצת כפתור אתה יכול להפוך את המתלים לרכים(COMFORT) או קשים(SPORT) או קשים מאוד (ADVANCED) וככה עוברים מנסיעה רגועה לנסיעה ספורטיבית בלחיצת כפתור.
  9. S60R

    וולוו S60 T5

    שלום לכולם, מצטער שאני מגיב לשירשור הזה אני יודע שהוא ישן, חיפשתי משהו לרכב שלי בגוגל ומצאתי את הפורום הזה ומה שהיה כתוב פה הציק לי. ברשותי וולוו S60 T5 מודל 2001 (אני יד ראשונה) וגם S60R מודל 2006 (גם יד ראשונה). רציתי לדעת מאיפה ההמצאות של טיפול וחלפים ב- 30,000 ש"ח? בעיות חשמל? מעולם לא היו לי!!( ב- T5 יש לי כבר 220 אלף ק"מ) הרכב שלי מטופל אך ורק במוסך מורשה וטיפולים עולים בדיוק כמו ברכב אחר ולא משנה איזה כל עוד הוא מטופל בחברה ולא מוסך מדרכה (בהבדלים מינאוריים). בעיות בטורבו? שטויותתתת!!! בעיות בגיר? כן (וגם זה לא בגיר אלה במוח גיר), ירידת ערך? כן, פחות או יותר כמו כל רכב באותו סדר גודל של מחיר. צריכת דלק? כן ולא, כל עוד לא משתוללים הרכב עושה אחד לתשע אם לוחצים על הגז ומשתוללים אז ברור שהוא "יאכל" יותר דלק, בכל זאת זה רכב עם 250 כ"ס. חלפים יקרים? כן, בגלל שהחברה שמייבאת את הרכב אוהבת "לקטוף קופון" שמן על חלפים, תהיו חכמים כמוני וכל חלק יקר שתצטרכו להחליף תזמינו מארה"ב (דוגמא-הזמנתי צירייה לרכב מארה"ב כולל הובלה מכס ומע"מ עלה לי 1100 ש"ח במקום 4000 ש"ח בארץ). אז בבקשה חברים, כל עוד לא מכירים לא להכפיש.
×
×
  • תוכן חדש...