Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6104 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברור שחניתי במקום שמותר לחנות.

כאילו בחניה פרטית של איזה חברה שיש שלט שאסור לחנות אבל מי שמכיר את האיזור כולם חונים שם החל מהשעה 8 שמן הסתם כל העובדים כבר לא שם.

בכל מקרה כמו שנאמר פה, גם אם הייתי חוסם את כל הכביש אסור היה להיכנס בי אלא להזמין גרר ולפנות אותי או לחלופין משטרה וסתם לקחתי דוגמא מוקצנת.

בכל אופן צלצלתי היום לחברה וסיפרתי על מה שקרה,הבטיחו לי שיחזרו אליי עוד היום אבל כמו שאתם יודעים ההבטחות האלה לא שוות לכלום.

אני אלחץ עליהם כל היום עד שאני אדבר עם הנהג או שהם יגידו שהוא באמת הודה והם מוכנים לערב את חברת הביטוח.

אני גם מקליט כל שיחה ושיחה בשביל שלא יבואו לי אחרי זה בכל מיני חארטות.

פורסם

פנה למשטרה, מקווה בשבילך שהנזק יתוקן.

שאלה כללית, מה העונש לאדם שפוגע וממשיך בלי להשאיר פרטים או לעדכן את המשטרה? אני הייתי מציע שעל פגע וברח ייקחו את הרשיון באופן מיידי בלי משפט לתקופה ארוכה:x

כבר לא מחפש מנוע 2 ליטר לסיירה. פינטו או לא פינטו.

השימוש במידע הינו על אחריות המשתמש בלבד, על כל המשתמע מכך.

פורסם

עדכון קטן וצריך גם קצת ייעוץ ממביני עניין בנושא,

השגתי היום את המספר של הנהג,קצין הרכב שלו ואת האחראי על הקצין רכב.

הנהג אומר לא פגעתי לא שמעתי,בקיצור לא היה ולא נברא מבחינתו.

הקצין רכב בכלל בדרן, אמר לי ככה:

"שמע בטח מישהו אחר פגע בך ובגלל שראית את המשאית(לא ראיתי) באיזור,אתה והעדים שלך עשיתם 1+1 ואתם רוצים להפיל את זה עלינו".

מה שאני רוצה לשאול הוא כזה דבר, יש לי עד שאני לא מכיר שהשאיר לי את הפתק על הרכב שפגעו בי, יש לי את הבחור שעובד בפז שמוכן גם להעיד בשבילי שהבחור פרק סחורה בשעה שהתאונה קרתה ויש לי את חבר שלי שראה איתי ביחד את הנזק.

בקיצור 3 עדים על פרטי האירוע.

וכמובן שגובה המשאית תואם את הפגיעה ברכב שלי.

לאחר שדיברתי עם העו"ד שלי,נאמר לי שאני לא אצלצל יותר לכל החאפרים האלה ואקשיב למה שיש להם לומר כי זה סתם לטחון מים וברור שאף אחד לא יודה באשמה ושאני צריך לפעול רק בצורה משפטית.

ומחר על הבוקר לנסוע למוסך של פחחות ולהביא שמאי(בוחר ללכת לאוטופיקס) ולקבוע אומדן נזק, לקחת את העד שראה את התאונה ואת חבר שלי שראה איתי את הנזק ואת הפתק שהעד השאיר ולבוא אליו ולרשום את כל הדברים בצורה מסודרת ולהמשיך הלאה.

אתם אומרים שיכול להיות מצב שאני לא אזכה בתביעה הזאת?

אני גם מתכוון לתבוע אותו על עוגמת נפש (נסיעות במשך יומיים,שיחות טלפון וכו')

פורסם
בן ה

איפה קראת על חוק חדש שבו נאמר שרכב שחונה לא כחוק מותר להיכנס בו, והולך רגל שחוצה לא במעבר חציה מותר לדרוס ? :shock:.

.

מותר לדרוס הולך רגל שמפריע לתנועה! היה לי מקרה שנסעתי באוטובוס (לא משנה שם החברה "כדי לא להכפיש את שמה") ואמנם אני נהגתי קצת בחוצפה כי רציתי לעקב אותו בכ5 שניות כדי שחבר שלי יספיק את האוטובוס, לכן שמתי רגל ולא נתתי לנהג לסגור את הדלת, הנהג ניסה אבל יש להם עינית ולכן הוא לא הצליח.

לא משנה מה היה המשך התנהגותו של הנהג, שלחתי תלונה לחברה שהוא עובד בה בין היתר שהוא ניסה להתחיל ליסוע אפילו שהוא ראה אותי.

קיבלתי תגובה במכתב אני לא זוכר בדיוק את הנוסח אבל אני החצוף והיה אסור לי לעשות כן.

צלצלתי לחברה ודיברתי עם האיש שחתום על המכתב ואני שואל אותו אני חצוף, אבל מותר לנהג לדרוס אותי? הוא אומר לי כן!!!

פלא שהתחבורה ציבורית שלנו נראת ככה???

מעשה שהיה! לא היה לי כוח להמשיך לריב איתם כי במיילא אני כמעט ולא משתמש בהם!

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

פורסם

naftali,

איך הגעת מן הסיפור ההזוי הזה למסקנה שזה חוקי לדרוס הולך רגל?

היה לך אירוע כוחני שהסתיים ללא פגיעה ו"מישהו אמר ש..." אסור לך לתקוע את הרגל בדלת על מנת לעכב את האוטובוס.

לעניין המקורי של השרשור, לאור הנסיבות אין מנוס אלא להגיש תביעה כנגד הנהג והחברה (כל אחד נתבע נפרד). אם זה סיפור של תביעות קטנות, צריך דו"ח שמאי שיהיה קביל בבית המשפט עם הערכת עלות תיקון הנזק. לחליפין את יכול לתקן על חשבונך ולתבוע את דמי ההשתתפות העצמית וירידת הערך.

פורסם
הוא אומר לי כן!!!

אתה יודע לברור את המוץ מהתבן ?

אתה יודע להבדיל בין טוב לרע או שמא כל אמירה צינית, היא בבחינת כזה ראה וקדש.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
מותר לדרוס הולך רגל שמפריע לתנועה! היה לי מקרה שנסעתי באוטובוס (לא משנה שם החברה "כדי לא להכפיש את שמה") ואמנם אני נהגתי קצת בחוצפה כי רציתי לעקב אותו בכ5 שניות כדי שחבר שלי יספיק את האוטובוס, לכן שמתי רגל ולא נתתי לנהג לסגור את הדלת, הנהג ניסה אבל יש להם עינית ולכן הוא לא הצליח.

לא, לדרוס הולך רגל זה עדיין לא מותר, וגם לעכב אוטובוס שלם כי החבר שלך איחר זה לא תקין, בפעם הבאה שהוא יאחר לרכבת תקפוץ על הפסים לפני הקטר?

נהגת בבריונות ובחוצפה ועוד יש לך טענות.

viper05 על פניו נראה כי יש לך את כל האמצעים כדי לזכות בתביעה.

אני מניחה שעורך הדין שלך יתן לך פרטים מדוייקים יותר בנושא, תוכל להתייעץ עימו על מקרים דומים אותם הוא ייצג וכיצד הם הסתיימו.

שיהיה בהצלחה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
יש לי עד שאני לא מכיר שהשאיר לי את הפתק על הרכב שפגעו בי, יש לי את הבחור שעובד בפז שמוכן גם להעיד בשבילי שהבחור פרק סחורה בשעה שהתאונה קרתה

1. שמור את הפתק בכתב ידו של העד.

אנשים לפעמים עושים חושבים במועד מאוחר יותר ומתחרטים ולא זוכרים או לא רוצים להיות מעורבים, תמיד תוכל להציג את הפתק ולעזור לעד להיזכר.

2. לא יזיק שתקליט את השיחה עם עובד פז. הוא עלול לשכוח את הארוע בפרט אם בגלל זה הוא יתבקש לסיים את עבודתו בתחנה.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אמיר הרעיון של הקלטת השיחה הוא טוב מאוד, אך לדעתי כדאי לערוך "הקפאת זיכרון", כתיבת דוח פעולה מפורט, בו העובד יציין את כל הפרטים הרלוונטיים לתאונה שארעה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

הצלחתך בתביעה תלויה בעד שראה את התאונה בעיניו.

לאחר שהשופט יראה את הפתק, יוודא שאינכם מכירים מקודם, ואין לעד שום אינטרס שבעולם להעיד עדות שקר לטובתך, הוא יקבל אותה כאמת שאין להתווכח איתה.

לפיכך, שמור היטב על הפתק, תאמר לעד שכל נזק שיהיה לו כתוצאה מהעדות שאותה יצטרך לתת (הפסד ימי עבודה וכיוב') יתבע מהפוגע וישולם לו , ובכלל שכנע אותו שמה שהוא עושה זו אזרחות למופת ושירות חשוב לכל ציבור הנהגים, שמנובל כזה שפרק למישהו את הרכב,בורח ומתכחש צריך להענש. (וחבל מאד שאין אפשרות לתביעה תעבורתית שתוריד אותו מהכביש ותשלח אותו לאבטח כניסה לאיזה קניון בעיירת ספר לכמה חודשים טובים)

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

• תוכן חדש...