Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6101 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה,

היום בלילה (בין שני לשלישי) ישבתי עם חבר באחת המסעדות ברמת החייל.

בזמן שישבנו שם נהג משאית של ילו שפרק שם סחורה פגע לי ברכב וברח.

למזלי בחור מאוד נחמד העתיק את הפרטים מס' הרכב של המשאית והשאיר לי את המספר טלפון שלו עם פתקית.

לאחר שחזרתי לרכב ראיתי את הפתקית וצלצלתי כמובן לבנאדם והוא אמר לי שהוא עד לכל דבר וכל עזרה שאני צריך הוא ישמח לעזור לי.

הנזק הוא די רציני כל הפגוש שלי מעוך ושרוט, 2 פנסים שבורים,טמבון תחתון אחורי עם שריטות עמוקות ושברים, בקיצור כל החלק האחורי הלך.

מה עושים במצב כזה שיש לי עד ראיה,פרטים של המשאית (מספר) ועדות של המוכר של הילו שפרקו שם סחורה בדיוק בשעה הזאת?

אם הבנאדם שנהג במשאית לא מוכן להודות וסימני הפגיעה תואמים למשאית(בגובה של המדרגה התחתונה והדלת של המשאית) יש מה לעשות?

האם איזור רמת החייל מצולם באופן קבוע על ידי מצלמות שיהיה ניתן להוכיח מקרה זה?

מי שמכיר את האיזור זה קרה לי בחניה ליד הילו(ג'פניקה ושמש נמצאות ממול החניה).

החברה של המשאיות האלה היא פז מוביל,האם לפנות אליהם?

בכל מקרה אני מאוד אשמח אם אנשים שמביאים בנושא יעזרו לי כי בסך הכל מדובר פה בנזק די כבד ואני לא רוצה שזה ייצא מכיסי ושהבחור שפגע בי ישלם את הנזק.

תודה.

פורסם

קודם כל מגישים תלונה במשטרה.

אם יש לך ביטוח מקיף - עדכן את סוכן הביטוח.

בדוק עם בעלי העסקים במקום, האם יש מצלמות המצלמות את האזור והאם הם בכלל מוכנים לספק לך עותק של הארוע אם צולם.

הצטייד במכשיר הקלטה לפני שתתקשר לחברה - לא בטוח שהם יחזרו פעם שניה על פליטת פה שידברו איתך בשיחה ספונטנית ראשונה או שניה.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אם הרכב חנה בסמוך ליילו יש אפשרות שפגיעת המשאית תועדה ע"י מצלמות האבטחה במקום.

1. להגיש תלונה למשטרה, עם כל הפרטים הרלוונטיים לנושא, כולל עדים אשר היו שם.

2. ישנה אפשרות שתיצור קשר עם קצין הרכב של נהגי המשאיות של פז/יילו, ותדווח לו על מה שנעשה, עדכן אותו שיש לך 2 עדים, מוכר החנות (מקווה שלקחת את פרטיו) ושל העד הנוסף שהשאיר לך את פרטיו על שמשת הרכב.

תנסה לסגור את הנושא עימו ולהגיע להחלטה משותפת על תיקון הרכב.

במידה ויתנער,

3. ערב את ביטוח הרכב שלך, ומשם תן לסוכן לטפל בנושא.

*מתוך נסיון דומה בעבר, שבה נהג משאית דלק שהגיע לפרוק דלק במתחם התחנה, ועלה עם הטריילר שלו על אבני השפה וריסק לי את מרצפות האיים היכן שהלקוחות מתדלקים, נשלח מישהו מטעמם שחקר ובדק את התנהלות הנהג בזמן הנהיגה.

לא מאמינה שהחברה תתנער מהתנהגות המרושלת של הנהג הפוגע.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

מתחמי תחנות דלק מצולמים. אבל לא נראה לי שיש צורך בכך.

תתקשר לקצין רכב של המוביל. תבקש פרטים של ביטוח צד ג'. תפעיל את הביטוח לצורך התיקון.

במקרה וצד ג' יתנער מאחריות תגיש תביעה בתביעות קטנות. לא מאמין שצד ג' יתנער כי יש לך עדים. זה 100% זכיה במשפט.

פורסם

זה חנות Yellow ברחוב, בלי תחנת דלק. אבל עדיין, אני מאמין שזה מספיק שיש לך עדים, ואת מספר הרכב ותיעוד שהוא היה שם באותו זמן. איך שזה נראה לא אמורה להיות לך בעיה (טפו טפו טפו).

פורסם

תודה על התגובות,

ניסיתי לצלצל לפז מוביל שהם החברה של הילו אבל זה כל הזמן מפנה אותי לפקס בכל המספרים שנתנו לי.

אני אלך עכשיו לתחנת משטרה ואחרי זה לילו ואבקש שם קצת פרטים לגבי חברת המשאיות.

תודה לעונים ואם יש לכם עוד כמה טיפים להמשך התנהלות הנושא אני אשמח לשמוע.

המון תודה.

פורסם

99% שיש שם מצלמות, אפילו שאין תחנת דלק יש מצלמות אבטחה במקרה של שוד וכו'.

הראה לי עובד של ילוו כמה מצלמות גלויות יש לו בחנות ומחוץ לחנות וגם את הסמויות הוא הראה לי והיה שם כמות יפה של מצלמות.

לדעתי, גש למשטרה ותגיש תלונה, לא יהיה קשה לאתר סירטו.

בהצלחה

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

פורסם

מראש אני מצטער על הניסוח,אני רושם מהפלא.אז ככה הגשתי היום תלונה למשטרה ונתנו לי את הפרטים שכבר היו ברשותי,מה שכן יש בעיה רצינית,לחברת פזמוביל אין בדיוק מענה טלפוני,בכל מקום שבדקתי יש 2 מספרים של החברה וכל צלצול למספרים האלה אני מופנה לאיזשהו פקס.מישהו יודע או מכיר את החברה הזאת ואיך ניתן ליצור איתם קשר?מה שכן צילצלתי היום לשירות לקוחות פז והחברה של המשאיות זאת חברת מטעם פז ואמרו לי שיצרו איתי קשר עד 48 שעות.הבעיה שלי היא שעדיין לא דיברתי עם מענה אנושי.

פורסם

היי, אני ממליצ שתחכה באיזו תחנת דלק שתגיע משאית של פז מוביל להוריד סחורה.

בזמן שהוא נכנס לחנות עם הסחורה קפוצ לארגז המשאית והתחבא שם עד סוף הנסיעה.

כשהוא יחזיר את המשאית לחברה בטוח יהיה לך עם מי לדבר פנים מול פנים בצורה אנושית.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

וואלה אתה צודק זה מה שאני אעשה אני נוסע עכשיו לתחנת פז.

בכל מקרה אחרי המון בירורים ובדיקות יש כיוון,מחר אני אדע כבר מה יהיה.

תודה למי שניסה לעזור.

פורסם

כן צילמתי את כל התמונות של הפגיעות אבל לא משנה כמה מנסים לתפוס את המעיכות במצלמה לא קולטים בגלל הצבע האדום ומכל צד שלא צילמתי זה פשוט לא יוצא ברור ורואים רק את השריטות העמוקות ובקושי מעיכות.

פורסם

חבר לידע כללי,חנית במקום שמותר לך להחנות?

אני מרבה להגיע לרמת החייל ואני שם לב להרבה אנשים שחונים בזוית,חצי על הכביש,על המדרכה וכ'ו כדי לא לנסוע רחוק לחפש חניה.

בן.

Got To love It

פורסם

בן ה

איפה קראת על חוק חדש שבו נאמר שרכב שחונה לא כחוק מותר להיכנס בו, והולך רגל שחוצה לא במעבר חציה מותר לדרוס ? :shock:.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תוכן חדש...