Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6111 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

אני מחפש בנרות כבר חודש וחצי אחרי ספייס ELX ידנית 2001-03, לא מוצא משהו מתאים, אם יש משהו אז מתגלה מסוחר/שחוט/מה שכתבתי במודעה לא בדיוק תואם למציאות...

אני מתלבט:

האם להמתין למיועדת?

כדאי לשקול אוטומטית מהשנתון הנ"ל או שזה מועד לפורענות מבחינת עלויות (משום מה דווקא יש יותר אוטומטיות ELX ודווקא בידיים נמוכות)? שמעתי שהתיבה האוטומטית של הספייס טובה גם מבחינת דלק מצד שני מה הסיכון בתיבה אוטו' מיד 2?

יש למישהו רעיון אולי לרכב אחר שנכנס בתקציב 20000 ש"ח לערך?

פורסם

התיבה האוטומטית-רציפה של הפונטו ELX טובה ואין איתה בעיות מיוחדות, אבל עדיין מדובר בתיבה אוטומטית יקרה לתיקון שהיא בגדר נעלם ברכישת רכב משומש.

אופציות נוספות בתקציב - 106, 306, סקסו, פיאסטה ועוד. תפרט קצת יותר ואולי יהיה אפשר לכוון אותך קצת יותר טוב.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

היי !

תודה רבה על הנכונות לעזור.

התקציב הוא בסביבות 20K והכוונה היא לשנתון גבוה יחסית (לא 97-99). הפונטו ELX עונה בדיוק למסגרת התקציב, מה גם שמבדיקות שעשיתי ומקריאה רבה הבנתי שזה גם אוטו בהחלט טוב ואחזקה זולה יחסית.

כבוגר פיאט, אני מחפש בנרות רק אחת שמורה, כי אני יודע מה המחיר של אחזקה גרועה בידיים קודמות....

ה-306/106 מיושנות כבר, לא?

אין לי דרישות גבוהות מהרכב, בעיקר אמינות ומחיר.

אני אשמח לשמוע את דעתך ואחרים גם בנושא והמלצות,

כמו כן, תיבה אוטומטית - רכב שנת 2001-2 אוטומט זה כבר גבול הסכנה לגבי התיבה? כלומר צפי תיקונים?

• תוכן חדש...