Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6105 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש ברשותי פולקסווגן שירוקו 2009

היום נדלקה לי מנורה מהבהבת של הממיר הקליטי.

במהלך הנסעיה שהמנורה בדיוק נדלקה הרכב גמגם מאוד שהוא היה בעמידה, וגם לא סחב כל כך בלחיצה על הגז.

מישהו כאן יכול להסביר לי מזה הממיר הזה?!

אם יש סיכוי שאני אתקע במהלך הנסעיה מחר למוסך?! (הוא לא כ"כ קרוב לבייתי)..

ומה הסיבות לכך שהמנורה נדלקת?

תודה..

~!!~Scirocco~!!~

פורסם

ממיר הקטליתי תפקידו "לסנן" את הגזים הנפלטים מהמנוע ולספוג חלק מהגזים הרעילים.

אין סיכון ליסוע ככה אם מדובר בממיר, פנה בהקדם למוסך לטיפול בבעיה.

פורסם

יכול להיות שמדובר בחישן חמצן, אחורי שלא מודד את החמצן כמו שצריך כי הוא תקול או משהו כזה.

או שאם הממיר עצמו נהרס זה יכול להיות מהמון סיבות, כמו אם הוא קיבל מכה, או סליל הצתה תקול שגרם לדלק "טרי" להגיע לממיר, או תערובת עשירה, והרשימה עוד אורכה, עניתי לשאלתך בה"פ.

פורסם
יכול להיות שמדובר בחישן חמצן, אחורי שלא מודד את החמצן כמו שצריך כי הוא תקול או משהו כזה.

או שאם הממיר עצמו נהרס זה יכול להיות מהמון סיבות, כמו אם הוא קיבל מכה, או סליל הצתה תקול שגרם לדלק "טרי" להגיע לממיר, או תערובת עשירה, והרשימה עוד אורכה, עניתי לשאלתך בה"פ.

מודה לך מאוד!

~!!~Scirocco~!!~

פורסם

מדברייך אני מבין שהרכב רק עלה לכביש כלומר מירב הסיכויים שהבעיה היא לא בממיר הקטליטי.

האם הבעייה התרחשה זמן קצר לאחר התדלוק ?

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...