Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6099 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מסכים איתך:x

אין התרעה אין כלום!

אני הייתי עד לשבירת מראה של מאזדה 626 ביום כיפור מול כל האנשים

מזל שזו לא ה-626 שלי!!

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני מבין איך אתה מרגיש

אני מרמת גן, אני התעוררתי היום הלכתי לרכב התיישבתי ואז גיליתי שמישהו פשוט לקח לי את המראה הימנית

הוציאו רק את המראה, כל הגוף שמחזיק אותה עדיין שם

הסתכלתי על הרכבים האחרים וגם לרכב שמאוחרי הוציאו את המראה ועל הריצפה הייתה עוד מראה שבורה שלא מתאימה לצורה של הרכב שלי ולרכב השני אז כנראה זה היה של רכב אחר שכבר לא חנה שם

פשוט מרגיז!!

היום זה המחר שדאגת לו אתמול.

פורסם

איזה אנשים זבלים, איזה סיבה יש לעשות דברים כאלה אני לא מבין.

מילא שיפשופי חניה בסדר אני מבין, למרות שלי כיסחו חצי טמבון אחורי בחניה יום אחרי דיטיילינג

ולא השאירו אפילו פתק.

אבל לשרוט עם מפתח? לשבור מראה? פשוט לא מבין למה...

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם

לאישתי שרטו עם מפתח רכב ליסינג שעמד בחנייה מול משרדה. התענוג עלה לנו 1000 ש"ח קנס לחברת הליסינג. לאחר התקרית אנו עומדים לוותר על הרכב הנ"ל ולהחזירו לאחר כבוד לחברה. ולגבי הפרייבט - במוקדם ובמאוחד זה או משהו אחר גם יקרה, כי זה הרי בלתי-נמנע. אבל לפחות נמשיך לנסוע ברכב שרוט מבלי לשלם על כך.

פורסם
זה נשמע לך הגיוני?

אז אסור לי לקנות שום דבר עכשיו כי יש אנשים שכואב להם לראות את זה?

לא אמרתי שאסור, אמרתי שצריך לקחת בחשבון. אם אין לך בעיה להוציא 2000 שקל למראה אז סבבה.

הגיוני זה גם לא, אבל זאת המציאות.

פורסם
כבר לא יודע מה לעשות... מה שכן אני אתחיל לכסות את הרכב בכל הזדמנות. עצוב לחיות ככה. :?

אני עשיתי את זה...... וכמובן כשהרכבחונה הרבה זמן + כיסוי.

86926331.jpg

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

אזקת ביפר לא תעזור כי עד שתצא לרכב ישברו לו הכל ויברחו. לדעתי גם לא מומלץ להיכנס לשכונה ,בה אתה רוצה לחנות, בשיא הפוזה ומוזיקה בפול ווליום.

פורסם

ל BURZUM

אהלן רציתי לשאול מאיפה קנית או סידרת לעצמך את המצלמות מעקב הללו לרכבך?

האם יש מקום שמוכר ומתקין את המוצריי מעקב הנ"ל?

308GTI 2017 - כיום.

1994 CLIO RSI - נמכרה!

פורסם

מיותר, גם חבר התקין מצלמות אחרי שניסו לפרק לו את המערכת ולא הצליחו.

בפעם השניה שפרצו לו הוא ראה תמונות של 2 אנשים עם קפוצ'ון וכובע.

יפה נו, ומה עושים עם זה עכשיו? :roll:

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם
רציתי לשאול מאיפה קנית או סידרת לעצמך את המצלמות מעקב הללו לרכבך?

האם יש מקום שמוכר ומתקין את המוצריי מעקב הנ"ל?

לא נראה לי שחסר כאלה. עכשיו העסקים האלה פורחים. תתיעץ יותר בפורום מצלמות מעקב, כדי לקבל סדר גודל של הוצאות ומה נדרש

Uno Turbo, מצלמות נסתרות - כדי לתפוס. מצלמות גלויות - כדי להרתיע ו/או לתפוס. כנראה שמאוד רצו את המערכת שלו, נו מה..... מובן שזה לא בונקר מבטון מזוין.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם
אזקת ביפר לא תעזור כי עד שתצא לרכב ישברו לו הכל ויברחו. לדעתי גם לא מומלץ להיכנס לשכונה ,בה אתה רוצה לחנות, בשיא הפוזה ומוזיקה בפול ווליום.

לא מסכים איתך. לצאת מהבית אפשר בפחות מ30 שניות וחוץ מזה 80-90 אחוז מהאנשים יבהלו מאזעקה ויברחו. לא רוצה לפתוח פה לשטן אבל בזמנו פרצו שני רכבים שחנו צמוד לרכב שלי. את שלי הם לא פרצו. בשני הרכבים האחרים הייתה אזעקה רגילה שבשביל להפעיל אותה צריך לשבור חצי אוטו ואילו אצלי אתה רק נוגע בדלת האוטו מצפצף וגם השלט בבית. כנראה הם עשו את זה באמצע הלילה, הפעילו לי את האזעקה אני כמובן קמתי להציץ ולא ראיתי כלום. לא התרגשתי כי הייתי בטוח שזה איזה חתול עוד פעם או משהו בסגנון והם החליטו לא לקחת סיכון ועזבו . כמובן שהאוטו היה גם מכוסה.

אני בטוח שבבעיטה הראשונה בדלת שלך אם האזעקה הייתה פועלת הם היו נבהלים ואתה היית מתעורר ואולי תופס את אחד מהם.

פורסם

השקעה של 80 דולר.

למצלמה איכותית,טווח עד 100 מטר אלחוטית.

להטעין אותה שעה בסה''כ.

איו מה לעשות אתה נמצא בישראל.

מניסיון כיסוי מאוד עוזר,ורוצוי כיסוי מלוכלך מבחוץ.

פורסם

יש טעם להתקין מצלמה כאשר מקום החנייה הינו קבוע ונמצא מול החלונות. אני שקלתי את הנושא בכובד ראש והגעתי למסקנה כי במקרה שלי העסק לא משתלם. להחנות ממש מול החלונות לא כ"כ מתאים מבחינת הטופוגרפיה של החצר. והיכן שאני מחנה בד"כ הזווית כבר לא מספיק טובה ע"מ לתעד פגיעות של רכבים אחרים. כמובן שאין שום טעם לתעד את הוודנדלים הולכי הרגל, כי הרי אלה לא נושאים לוחיות זיהוי ואין מה לעשות עם חומר זה פרט לזריית מלח על הפצעים.

ולהתקין דבר שיעשה השכמות בלילות בגלל החתולים וכדומה ושלאחר מכן אני לא אתפקד ביום - זה כבר יותר מדי בעבור חתיכת הפח. כך שהגעתי למסקנה שהכיסוי בלבד יהיה לבינתיים מספיק.

• תוכן חדש...