Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6100 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש טעם להתקין מצלמה כאשר מקום החנייה הינו קבוע ונמצא מול החלונות. אני שקלתי את הנושא בכובד ראש והגעתי למסקנה כי במקרה שלי העסק לא משתלם. להחנות ממש מול החלונות לא כ"כ מתאים מבחינת הטופוגרפיה של החצר. והיכן שאני מחנה בד"כ הזווית כבר לא מספיק טובה ע"מ לתעד פגיעות של רכבים אחרים. כמובן שאין שום טעם לתעד את הוודנדלים הולכי הרגל, כי הרי אלה לא נושאים לוחיות זיהוי ואין מה לעשות עם חומר זה פרט לזריעת מלח על הפצעים.

ולהתקין דבר שיעשה השקמות בלילות בגלל החתולים וכדומה ושלאחר מכן אני לא אתפקד ביום - זה כבר יותר מדי בעבור חתיכת הפח. כך שהגעתי למסקנה שהכיסוי בלבד יהיה לבינתיים מספיק.

תתפלא,אלפי מקרים שמצולמים אחרי כמה שבועות מתגלים מי עשה את זה.

מה גם שיש מערכות מתקדמות (200 דולר)אזעקה מיקצועית,כולל מצלמה בתוך הרכב.

כיסוי זה באמת פתרון מעולה.

עצה שלי:תחפש ביד 2 למכירה,בחלפים וכדו'.

נערים עושים מזה כסף טוב,אולי תמצא את שלך ומשם לטיפולך.

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מאוד חבל לי האבל שנגרם לך ולמכוניתך, אבל זה משהו שאתה צריך לקחת בחשבון כשאתה קונה מכונית בישראל שהמראה שלה עולה 2000 שקל. המראה של הרכב שלי עולה 170 שקל ואין לי בעיה לקנות כמה כאלה בשנה.

זה שאין לך כסף לרכב נורמלי - לא הופך ונדליזם למקובל.

היום בכמעט כל רכב בן עד 5 שנים יש מראות חשמליות שעולות לפחות אלפייה...

פורסם
אני הייתי עד להרבה מקרי וונדליזם בקרב צעירים על מכוניות, הפיתרון הכי מונע זה לחנות במקום הומה אדם ולא סמטה חשוכת אל.

אינני מסכים שהנ"ל הינו פתרון טוב. אלף כל נוכחות האנשים לא מונעת וונדליזם כלל ועיקר. מקום הומה אדם גם בד"כ הומה רכבים, וזה גרוע מאוד. אנשים יכולים להשען על הרכב ובמקרה לשרוטו עם בגדיהם (למכנסיים יש בד"כ חלקים מתכתיים בדיוק בגובה של ידית הרכב, מקום בו השריטת הכי בולטות) וכו וכו. גם סמטות חשוכות זה לא הכי טוב. המקום האידאלי הינו 3-4 מטרים מאחרי צפרדיית הזבל (כך שהמשאית וזורקי הזבל יבוא מהצד השני, אבל הריח כן יהיה). יחד עם הכיסוי המטונף הריח הנ"ל מרחיק יפה מאוד את עוברי האורך מהרכב.

פורסם

גם לחנות ליד הפחים האלה זה לא הכי בטוח, עובדי העירייה לא ממש מתעניינים ברכוש האזרחים.

אני אישית גר במושב ויש לנו חצר גדולה וחניה מקורה וגדולה שצמודה לבית. חניה בעירם הומות, בעיקר לתושבים היא בעיה שעדיין לא נמצא לה פתרון.

פורסם

אין דבר יותר מרגיז מזה,שבוע שעבר מישהו עבר על כל הרכב שלי עם מפתח(סיוויק קופה),מילא,לפרוץ אני מבין,אבל למה לעשות נזק?? מה זה נותן?

פורסם
זה שאין לך כסף לרכב נורמלי - לא הופך ונדליזם למקובל.

היום בכמעט כל רכב בן עד 5 שנים יש מראות חשמליות שעולות לפחות אלפייה...

נכון, אתה צודק, צודק לגמרי, אבל בימיינו להיות צודק לא נותן הרבה.

בגלל זה אני מציע לך פתרונות לבעיה הנ"ל:

1. לחנך את כל הילדים בארץ להעריך רכוש של אחרים.

2. לחנך את כל הההורים לחנך את הילדים שלהם להעריך רכוש של אחרים

3. לקנות אוטו עם אבזור זול ולא לבכות כל פעם שילד לא מחונך דופק לך את מראות.

או שאתה יכול לקנות רכב עם מראות חשמליות עם הפשרה, אורות ודיוידי מובנה ולהוציא קיטור בפורום כל פעם שמישהו מקנא.

אני לא אומר שוונדלזים זה בסדר, אבל כמו שאתה לוקח בחשבון, כשאתה קונה אוטו, את צריכת הדלק, עלות החלקים, עלות הביטוח וכ"ד. זה עוד משהו שאתה צריך לקחת בחשבון.

וכן גם רוצה לקנות רכב עם אבזור שכל מראה עולה 5 אלפים ואני גם רוצה שאחד לא ישבור לי אותה, אבל אני יודע שזה לא יקרה ולכן ברכב הבא שלי אני אשקיע במנוע טוב ואמין ולא במראה החיצוני.

פורסם
לאישתי שרטו עם מפתח רכב ליסינג שעמד בחנייה מול משרדה. התענוג עלה לנו 1000 ש"ח קנס לחברת הליסינג. לאחר התקרית אנו עומדים לוותר על הרכב הנ"ל ולהחזירו לאחר כבוד לחברה. ולגבי הפרייבט - במוקדם ובמאוחד זה או משהו אחר גם יקרה' date=' כי זה הרי בלתי-נמנע. אבל לפחות נמשיך לנסוע ברכב שרוט מבלי לשלם על כך.[/quote']

אתה צודק!

אני מאוד אוהב את דרך החשיבה שלך ואני שם אותה נר לרגלי.

אתמול גנבו לאמא שלי את הסמל אז הרבצתי לה ומכרתי את האוטו שלה, שתלך ברגל, מה זה השטויות האלו?

אולי היא תסבול כל בוקר אבל לפחות אני לא אצטרך לשלם 80 שקל על סמל חדש.

וד"א, סוד קטן, שאתה מחזיר את רכב הליסינג אתה משלם השתתפות עצמית אחת על כל הפאקים שהיו לה במהלך ההשכרה.

אם אתה מתעקש לתקן כל שריטה במהלך אחזקת הרכב - זבש"ך.

פורסם

אני רואה שיש יותר ויותר מקרי ונדליזים נגד מכוניות. למשל יש קבוצה שמאוד אוהבים להפעיל אזעקה של רכב שלי ולברוח. יש מצלמת מעקב ויש הכל. אבל למשטרשע לא אכפת כלום - תלונות לא עוזרות, אף אחד לא מתיחס לשום דבר וכל מי שרק רוצה יכול לעשות מה שבא לו מבלי כל סיכוי, אפילו מינימלי ביותר להיענש.

יותר מזה, אין גם סיכוי להגן על רכוש לבעל של אותו רכוש, חס וחלילה תתקרב במרחק 20 מטר לונדליסט והוא יגיש תלונה למשטרשע שתקפו אותו, הרביצוט לו, אנסו אותו וכו', אחרי זה יהיה טררם תקשורתי וכלא. בחדשות יספרו על כלשהו מנייאק אכזרי שהתעלל בילד פעמים רבות וזה בסוף אחרי 10 שנים של התעללות סוף סוף צבר אומץ להתלונן.

לצערי הרב, במדינה הזאת אין חוקים, כל מיש רוצה עושה מה שבא לו ורק אזרחים נורמטיביים נענשים על חטאים של כל העולם.

אפילו יותר גרוע מזה, שהמצב לא רק מחמיר אלא מתדרדר, עד כדי כך שאנחנו רואים דוגמאות בחדשות.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

וד"א, סוד קטן, שאתה מחזיר את רכב הליסינג אתה משלם השתתפות עצמית אחת על כל הפאקים שהיו לה במהלך ההשכרה.

אם אתה מתעקש לתקן כל שריטה במהלך אחזקת הרכב - זבש"ך.

קצת גלשנו לאוף-טופיק. הרכב של אישתי הינו צמוד, ז"א חוזה הליסינג לא מולה אלה מול מקום העבודה. היא פשוט מוותרת על הרכב הנ"ל ומקבלת את ברוטו שלה. כמובן שאיש לא היה מתעקש על תיקון השריטה, אלה לפי הנוהלים ישנה חובת דיווח. פעם היו מתייקים את הדווחים וממשיכים הלה, כיום שולחים חשבון.

פורסם

סבבה.

אז שמחזירים את הרכב מדווחים על הכל.

זה לא שהחברת ליסינג באה ועושה ביקורת מדי פעם. (מניסיון, עבדתי באחת).

גם שבאים לקחת רכב לטיפולים וכו' - נכון מסמנים את המכות שיש אבל זה רק בשביל שלא יגידו אח"כ שאנחנו עשינו.

תסמוך עלי בקטע הזה.

האא..וגם שהינשוף אמין.. :wink:

פורסם
(מניסיון, עבדתי באחת)...וגם שהינשוף אמין.. :wink:

כנראה לא שמת לב למה שכתבתי. במקרה הנדון אין התקשרות ישירה בין עובדת לחברת הליסינג. חובת דיווח היא למעביד. אני מאוד מקווה שבתור אדם ישר ושומר חוק, ואפילו מתנדב במשטרה, אינך משדל לצפצף על הנוהלים. אגב, הינשוף הוא אחלא של דבר, יש רק בעיה עם התפעול.

• תוכן חדש...