Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6056 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני לא משמיץ, רק מספר מניסיון אישי. הייתה לי אחת כזו כמעט 6 שנים, אין בורג שלא הוחלף מתישהוא ב-6 שנים האלה...

אז נפלת על רכב מנחוס, בסדר קורה, אבל למה 6 שנים המשכת להחזיק את הרכב עם כל כך הרבה תקלות?????

זה כבר היה הפסד כספי ממש גדול.

לבחור עם הסובארו

מנוע (בלבד)מפירוק לפי דעתי לא יעבור את ה 2700 שקל , (ביררתי בשביל חבר לפני שנה 2600 ש"ח מפרוק) מה שמצדיק את העובדה שלפחות אם הלך מנוע ,להביא אחד אחר ,למכור את הרכב, ולפחות לקבל עליו כמה אלפים, במקום 300 שקל לסוחר ברזל או חלפים . קח בחשבון שזה רק מנוע, ויש תוספות של טיימינג פירוק והרכבה משאבת מים וכד',

ואם תחליט למכור ,לפחות תקבל חלק מההשקעה, במקום סתם לזרוק את הרכב .

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אז נפלת על רכב מנחוס, בסדר קורה, אבל למה 6 שנים המשכת להחזיק את הרכב עם כל כך הרבה תקלות?????

זה כבר היה הפסד כספי ממש גדול.

לבחור עם הסובארו

מנוע (בלבד)מפירוק לפי דעתי לא יעבור את ה 2700 שקל , (ביררתי בשביל חבר לפני שנה 2600 ש"ח מפרוק) מה שמצדיק את העובדה שלפחות אם הלך מנוע ,להביא אחד אחר ,למכור את הרכב, ולפחות לקבל עליו כמה אלפים, במקום 300 שקל לסוחר ברזל או חלפים . קח בחשבון שזה רק מנוע, ויש תוספות של טיימינג פירוק והרכבה משאבת מים וכד',

ואם תחליט למכור ,לפחות תקבל חלק מההשקעה, במקום סתם לזרוק את הרכב .

מה עלות עבודה (+-) בלבד של החלפת מנוע ?

פורסם

לפי דעתי משהו בסביבות ה 1000 שקל,

וצביקה צודק אכן ב 1600 זה לא כמו אצלי , מצטער על הטעות,

אבל עדיין יש את העניין של רצועות אביזרים (מ' מים ,אלטרנטור וכו')

בכל מקרה עדיין אני בדעה של לסדר את הרכב ואז למכור,

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם
לפי דעתי משהו בסביבות ה 1000 שקל,

וצביקה צודק אכן ב 1600 זה לא כמו אצלי , מצטער על הטעות,

אבל עדיין יש את העניין של רצועות אביזרים (מ' מים ,אלטרנטור וכו')

בכל מקרה עדיין אני בדעה של לסדר את הרכב ואז למכור,

כן, זה יכול להיות רעיון טוב. צריך גם לבדוק כדאיות של גריטה .(3000 שח)

פורסם

רואי/רועי שלום,

האם בדקת ופסלת אפשרות של נזילה ממשאבת מים או מפלאנג' מים דקיק אשר נמצא מימין למפלג (הוא מאוד מועד לפורענות ולפעמים נסדק, אתה תזהה סימני קורוזיה קשים בסביבתו)? ישנם גם 2 ברגי ניקוז בתחתית הבלוק למיטב ידיעתי, אחד מצד ימין ואחד משמאלו של הקרטר, שווה לבדוק אם משם נוזל.

אל תספיד את המנוע כל כך מהר, לפעמים ישנם נזילות אפילו מצינור גומי עם סדק קטן אשר יוצאים ממנו מים.

מומלץ אם אתה לא ממלא מים ירוקים אז להחליף לירוקים ואילו רק לצורך בדיקת העקבות ואיתור מיקום יציאת המים.

ארז.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

• 5 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
רואי/רועי שלום,

האם בדקת ופסלת אפשרות של נזילה ממשאבת מים או מפלאנג' מים דקיק אשר נמצא מימין למפלג (הוא מאוד מועד לפורענות ולפעמים נסדק, אתה תזהה סימני קורוזיה קשים בסביבתו)? ישנם גם 2 ברגי ניקוז בתחתית הבלוק למיטב ידיעתי, אחד מצד ימין ואחד משמאלו של הקרטר, שווה לבדוק אם משם נוזל.

אל תספיד את המנוע כל כך מהר, לפעמים ישנם נזילות אפילו מצינור גומי עם סדק קטן אשר יוצאים ממנו מים.

מומלץ אם אתה לא ממלא מים ירוקים אז להחליף לירוקים ואילו רק לצורך בדיקת העקבות ואיתור מיקום יציאת המים.

ארז.

אהלן ארז החזרתי היום את המחשב שלי לחיים וראיתי רק עכשיו את ההודעה שלך :shock: ובצירוף מקרים נדיר גם התחלתי לחפור באוטו היום ולא תאמין ..צדקת!!! מצאתי צינור קצר 7 סנטימ(אין לי מצלמה כרגע)עם סדק.שנמצא בין המפלג למאייד ומוביל לראש הבלוק.עכשיו נשאר למצוא צינור כזה.

ביי

רועי

פורסם
אהלן ארז החזרתי היום את המחשב שלי לחיים וראיתי רק עכשיו את ההודעה שלך :shock: ובצירוף מקרים נדיר גם התחלתי לחפור באוטו היום ולא תאמין ..צדקת!!! מצאתי צינור קצר 7 סנטימ(אין לי מצלמה כרגע)עם סדק.שנמצא בין המפלג למאייד ומוביל לראש הבלוק.עכשיו נשאר למצוא צינור כזה.

ביי

רועי

לא בעייה למצוא צינור גומי כזה, יש בעיה לחבר את הצינור ליציאת המתכת שלו שעשויה מברזל, ולכן נשברת/ נאכלת מקורוזייה, או נסתמת מאבנית.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

שמח שנמצאה הבעיה, מקוה שאכן זה הסתיים בזה.

כדאי להכיר את כל צינורות המים במערכת, לבדוק אותם מדי פעם ולהחליף מיד כשצריך, יחסוך כאב ראש ונסיעות מיותרות למוסכים.

לגבי השגת הצינור - מסודר לפי עדיפות:

1: סוכנות סובארו - צינור כזה עדיף מקורי.

2: בחלפים סיכוי קלוש שיהיה כזה צינור בדיוק, מקסימום תמצא שם צינור גמיש באותו הקוטר, חפש אולי צינור דומה מרכב אחר.

פירוקיה - למה להחליף צינור סדוק בצינור יבש וסדוק?! אל תתקרב בכלל.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

ארז ורוי שלום רב !

וניתן להרכיב צינור מים, ישר אונברסלי , וליצור לו , את הקימור המתאים.

קשה לי להאמין שיש להשיג צינור מקורי, וניתן להשיג צינור גמיש,בקוטר של 8 מ"מ כמדומני.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

תודה ארז,גם אני מקווה.

לגבי אילתור לצינור (12 חיצוני 6.5 פנימי) במידה ואני לא מוצא זהה: לגלף את המידה הפנימית ,כדאי? ולגבי הקימורים,איך לעוות את הצינור?בחום? או שאין טעם לאלתר כי לא יחזיק מעמד ? אולי צינור מסוג אחר(מתכת)גמיש יותר? אורי.

פורסם
ארז ורוי שלום רב !

וניתן להרכיב צינור מים, ישר אונברסלי , וליצור לו , את הקימור המתאים.

קשה לי להאמין שיש להשיג צינור מקורי, וניתן להשיג צינור גמיש,בקוטר של 8 מ"מ כמדומני.

בברכה

צביקה

"צינור גמיש" הכוונה לגומי אחר, יותר גמיש, או שפשוט צינור חדש רך יותר?

פורסם

צינור גמיש הוא צינור גומי שבניגוד לצינורות פלסטיים ו/או חומרים אחרים, הינו בעל גמישות.

מומלץ להשתמש בצינור מעט ארוך מהדרוש כדי שיהיה ניתן לכופף אותו בקלות מבלי להפריע לזרימה בתוכו

• תוכן חדש...