Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6046 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעיה : מנוע מתחמם מאוד(מד חום ברף עליון) בעמידה,יש אדים מאוורר עובד,יש מים,אין נזילות.

רקע: האוטו נסע בלי חגורת מאורר מספיק זמן הגיע לרתיחה ועשן.שמתי חגורה חדשה-עובד.

המנוע נשמע קצת שונה :במישור -רעש של טירטור, בעלייה - רעש של שיקשוק מתכתי בעיקר

בין הילוכים נמוכים ,בין ראשון לשני.נדמה לי גם שהגיר בניוטרל קצת חופשי יותר מהרגיל.

כיוון לפתרון: בהנחה שזה לא רדיאטור ומד חום תקין -מה הכיוון?ראש? תודה.

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מבלי לעשות הנחות , צריך לוודא שהרדיאטור לא סתום , ושהרשת שלו לא חסומה, שהמשאבת מים לא אכולה,

תוודא שאין מעבר של מים לשמן ולהפך, אם כן זה מצריך טיפול בראש מנוע,

והרעשים שאתה מציין ככל הנראה נגרמו בגלל ההתחממות , מתכת מתרחבת בחום (וזה כולה אלומניום) כנראה יש עוות כלשהוא .

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם
בעיה : מנוע מתחמם מאוד(מד חום ברף עליון) בעמידה,יש אדים מאוורר עובד,יש מים,אין נזילות.

רקע: האוטו נסע בלי חגורת מאורר מספיק זמן הגיע לרתיחה ועשן.שמתי חגורה חדשה-עובד.

המנוע נשמע קצת שונה :במישור -רעש של טירטור, בעלייה - רעש של שיקשוק מתכתי בעיקר

בין הילוכים נמוכים ,בין ראשון לשני.נדמה לי גם שהגיר בניוטרל קצת חופשי יותר מהרגיל.

כיוון לפתרון: בהנחה שזה לא רדיאטור ומד חום תקין -מה הכיוון?ראש? תודה.

שלום רב !

צר לי אך סגרת את דלת האורווה כאשר הסוסים כבר ברחו !

נסעת ללא רצועת מאורר, שזה לעצמו חוסר אחריות, למה ציפית, גמדומני שרצועת האלטרנטור מסובבת גם את משאבת המים והאלטרנטור גם יחד, גלומר ללא בירקולציית מי קירור וללא טעינה, מה שגורם חמצבר להתרוקן, למאורר החשמלי להסתובב לאט , מזל שבמנוע לא הותך.

צפה להחלפת מנוע בזמן הקרוב, אין אעם לפתוח אותו ולהחליף מיסבי מנוע כלשהם, כי נוצר עוות בלתי הפיך.

סע עד שהמנוע ימות. מכיוון שמדובר בסובארו, זה יכול גם לקחת שנים.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
שלום רב !

צר לי אך סגרת את דלת האורווה כאשר הסוסים כבר ברחו !

נסעת ללא רצועת מאורר, שזה לעצמו חוסר אחריות, למה ציפית, גמדומני שרצועת האלטרנטור מסובבת גם את משאבת המים והאלטרנטור גם יחד, גלומר ללא בירקולציית מי קירור וללא טעינה, מה שגורם חמצבר להתרוקן, למאורר החשמלי להסתובב לאט , מזל שבמנוע לא הותך.

צפה להחלפת מנוע בזמן הקרוב, אין אעם לפתוח אותו ולהחליף מיסבי מנוע כלשהם, כי נוצר עוות בלתי הפיך.

סע עד שהמנוע ימות. מכיוון שמדובר בסובארו, זה יכול גם לקחת שנים.

בברכה

צביקה

עדכון :

לאחר מלוי מים ברדיאטור יש נזילה כנראה מתחתית הבלוק .סדק?

איך ניתן לאבחן סופית את מותו של המנוע ?

תודה

פורסם

אני לא זוכר איך זה היה בג'סטי, אבל בDL המאורר היה מחובר ישירות לפולי אם מילוי חומר שמתקשה כאשר הטמפרטורה עולה ולא היה חשמלי, כך שהיה עובד בלי קשר לחגורה. המאורר שני הקטן שהיה חשמלי היה של מזגן.

If there is a car in front of you, you are going too slow... :-D:drinking:

פורסם

שלום רב !

יש לקרוא לרב המקומי, שנקרא אישמוטו, שיכריז רשמית על פטירתו של הז"ל .

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

roeis: למה אתה כזה שלילי? הרכב הזה לא נהרג כל כך בקלות, רוב הסיכויים שזו נזילה ממשעבת מים שגם לא יקרה במיוחד.או נזילה מצינור תחתון של הרדיאטור שמתחבר למשעבה.

פורסם
roeis: למה אתה כזה שלילי? הרכב הזה לא נהרג כל כך בקלות, רוב הסיכויים שזו נזילה ממשעבת מים שגם לא יקרה במיוחד.או נזילה מצינור תחתון של הרדיאטור שמתחבר למשעבה.

הלוואי

פורסם

גש למוסך שינסו לתקן את הסדק עם חומר מילוי כל שהוא ( אם זה אפשרי) , תסדר את ה"מסביב" כל מה שקשור למערכת הקירור, סביר להניח שהמנוע כבר לא יהיה כמו פעם , אבל עדיין יסע

פרטים בה"פ .

פורסם
שלום רב !

יש לקרוא לרב המקומי, שנקרא אישמוטו, שיכריז רשמית על פטירתו של הז"ל .

בברכה

צביקה

הנפטר ציווה את גופו לפירוקיה. נא להמנע מביקורי תנחומים.

נ.ב. לא אני נסעתי אתו בלי חגורה..

פורסם
גש למוסך שינסו לתקן את הסדק עם חומר מילוי כל שהוא ( אם זה אפשרי) , תסדר את ה"מסביב" כל מה שקשור למערכת הקירור, סביר להניח שהמנוע כבר לא יהיה כמו פעם , אבל עדיין יסע

מניסיונך , משתלם?

פורסם

עשיתם כבר הלוויה לאוטו שכנראה ישרוד עוד הרבה זמן. ב-DL שהיתה לי יום אחד בהיר התפוצץ צינור של הרדיאטור ואני לא שמתי לב. בקיצור, נסעתי כ-10 קילומטר ללא מים מערכת קירור בכלל ולא קרא כלום למנוע. לכן אני בספק שיש לו סדק בבלוק.

פורסם

ROEIS אני במקומך הייתי לוקח את הרכב (על גרר אני בטוח שעשית ביטוח גרירה לרכב שלך, ) ותקבל שם חוות דעת, מקסימום תקנה מנוע מפרוק לא יעלה הרבה, ותוכל לפחות למכור את הרכב ללא הפסד כספי גדול.

פרטים בה"פ .

• תוכן חדש...