Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6055 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ארז שלום רב !

תרשה לי לתקן אותך !

בעל סובארו לא עושה ביטוח גרירה, משום שהוא לא נתקע לעולם בכביש, ולכן לא נזקק לגרר, סובארו נוסע בכל מצב !

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ROEIS אני במקומך הייתי לוקח את הרכב (על גרר אני בטוח שעשית ביטוח גרירה לרכב שלך, ) ותקבל שם חוות דעת, מקסימום תקנה מנוע מפרוק לא יעלה הרבה, ותוכל לפחות למכור את הרכב ללא הפסד כספי גדול.

זה באמת רעיון לא רע..מה עלות של עבודה בלבד ,יש לך הערכה? מנוע נראה לי עולה בסביבות 1000 .איזה סוגי מנועים יכולים

לעבור לגור אצלי? : ea 71/ac 2/1600 תודה בינתיים.

פורסם
ארז שלום רב !

תרשה לי לתקן אותך !

בעל סובארו לא עושה ביטוח גרירה, משום שהוא לא נתקע לעולם בכביש, ולכן לא נזקק לגרר, סובארו נוסע בכל מצב !

בברכה

צביקה

מה שנכון נכון ,אבל יש אנשים מיוחדים שמצליחים לחרבש גם סובארו ועוד אחת עם מנוע שכוחו (היה) עוד בבוכנותיו(: בעצם ):

פורסם

באמת קשה להרוג מנוע סובארו,אני נסעתי מפרדס חנה לראשון באחד הלילות וכשלמחרת בבוקר בדקתי שמן הסתבר שבגלל סדק במשאבת השמן נשארתי עם בקושי ליטר וחצי שמן והאוטו נסע כרגיל,מאז התיקון נסעתי כבר 7000 ק"מ ואין שום סימן שנגרם איזה נזק.

פורסם

מנוע של סובארו לא עולה 1000, עברו הימים.

לא יודע באיזה סרט חיים כאן אנשים, אבל אין שום סיכוי שהחלפת מנוע + עבודה תיגמר בפחות מ-4000 ש"ח, וזה עם מנוע זבל מפירוקיה בגליל.

בהתחשב בעובדה שאפשר לקנות DL תקינה משנתון גבוה יותר בסביבות 5000 ש"ח, הייתי אומר שהגיע זמנו של האוטו (אלא אם מדובר במשהו ייחודי, ואני בספק).

אגב - משום מה הליאונה 86 שלי הגיעה כמה וכמה פעמים למצב של גרר, בעיקר בגלל בעיות חשמל מעניינות. ככה שהאגדה האורבנית על אמינותו המופלגת של האוטו הנ"ל כנראה הייתה נכונה לשנות ה-80, ולהן בלבד.

פורסם

בעיות חשמל בסובארו, זה הדבר האחרון שיקרא באוטו הזה, אלה אם כן למישהו שטיפל בחשמל באוטו היו שתי ידיים שמאליות.

אני מכיר כל בורג(כי אין הרבה) באוטו הזה, האמינות של רכב הנ"ל זו ממש לא אגדה אורבנית.

If there is a car in front of you, you are going too slow... :-D:drinking:

פורסם

בעיות חשמל בסובארו ?! :shock:

הבעיה היחידה שצצה בלגאסי 1991 הייתה לאחר קצר עקב התקנה רשלנית של רדיודיסק .

הנתיך נשרף .:lol:

אההה כן, וגם החלפתי מצבר שלוש שנים לפני :twisted:

פורסם

מוזר לי למה מי שמתכנה ד"ר סובארו משמיץ את הרכב הזה בכל פורום אפשרי,העובדות בשטח מדברות אחרת ולרכב הזה אין גבול לאמינות,אגב לגבי מנוע יש בעיה די רצינית להשיג אחד טוב וזה לא יעלה פחות מ4500 ש"ח.

פורסם

אולי קברתי סוסים חיים.. יכול להיות שהנזילה היא לא בבלוק .בגלל אדון ניוטון זה היה נראה לי שהם יוצאים מתחתית הבלוק..

או גם וגם.מה שבטוח שמקור אחד לפחות נמצא או בבלוק העליון או מעליו (צנרת ,קרבורטור) .

פורסם

האמת שמהסיפור שלך אני לא מבין כמה דברים. אחד זה שברכב הזה יש שתי חגורות כאשר שניהן מסובבות את משאבת המים ואין סיכוי שניהן ילכו בו זמנית. כמו כן, בתמונה שצירפתי מסומן באדום המיקום של משאבת המים. האם הנזילה מהאזור הזה או מחלק האחורי של המנוע?

Subaru13DL4p.JPG

If there is a car in front of you, you are going too slow... :-D:drinking:

פורסם

מסקנות ביניים: 1. מקור נזילה יחיד 2. סדק בבלוק בחלק העליון (מתחת לפלאנג'). או סדק בפלאנג'/צנרת באותו אזור.

מה השם העברי לפלאנג'???

יש תמונה באדיבות קודמי מעלי

פורסם
האמת שמהסיפור שלך אני לא מבין כמה דברים. אחד זה שברכב הזה יש שתי חגורות כאשר שניהן מסובבות את משאבת המים ואין סיכוי שניהן ילכו בו זמנית. כמו כן, בתמונה שצירפתי מסומן באדום המיקום של משאבת המים. האם הנזילה מהאזור הזה או מחלק האחורי של המנוע?

שלום רב !

ביו אכן צודק.

בסובארו הרצועות הכפולות מסובבות אלטרנטור, משאבת מים, ומדחס מזגן, וגם הגה כח עם קיים.

נדיר ששני הרצועות יקרעו בבת אחת כמו שכתב קודמי, אלא עם רצועה אחת שנקרעה, הצליפה בגורה השניה והעיפה אותה, במקרה כזה נורת הטעינה נדלקת מיד, ומכיוון שהיא מנורה אזהרה בצבע אדום, כל נהג אירון אמור לעצור מיד את הרכב, לפתוח ת מבעים.בעיםמכסה מנוע ולבדוק מדוע הנורה דולקת, אלא עם הנהג/ת עוור/ת, או עוור/ צבעים.

בכל מקרה נזילה ואיבוד מי קירור ,מאתרים בודקים ומאבחנים בעזרת מד לחץ יעודי, ולא בעזרת תמונה מטושטשת באינטרנט. בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...